Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem számít a párkapcsolatban a pénz? Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Megismertem két pasit, mindkettő igazán elragadó volt, nagyon-nagyon jól éreztem magamat velük, de ugye döntenem kellett. Egyik nagyon jómódú, másik kevésbé (nincs kocsi, saját lakás). Érzelmi alapon nem igazán tudtam dönteni, mert még nem éreztem semmit irántuk, így döntöttem pénz alapján. A pénzesebbet. Azóta a saját legjobb barátnőm folyton ezzel piszkál, hogy miért kellett csak a pénz miatt... De én így látom jobbnak. Talán kényelmesebbnek... Most ettől tényleg rossz ember lettem? Nem gondoltam magam sohasem anyagiasnak...
Lány, 20
2010. júl. 14. 15:50
21/46 anonim válasza:
Ha gondolod tudok neked ajánlani egy elég erős kötelet azzal megtudod oldani a problémádat és akkor megszabadul a világ az ilyen gátlástalan rib*ncoktól !!!
23/46 A kérdező kommentje:
Köszike, de nem akarok meghalni, nem kell a kötél, teljesen boldog életet élek. :) Imádom!
A barátom 27 éves.
2010. júl. 14. 16:21
24/46 anonim válasza:
Naná, hogy boldog az életed, és imádod, hát ő pénzel, te számító, pénzéhes rib@nc.
25/46 anonim válasza:
nem irónia volt.ne legyetek álszentek.ha van 2 ember,akit ugyanúgy kedveltek,mégis mi szerint döntenétek?hát persze hogy az anyagi biztonság felé billenne a mérleg nyelve.azért egy kapcsolatnak nem abból kell állnia,hogy otthon nézzük egymást,mert nincs pénz semmire se.igenis kell néha egy kis program,hogy meghívjon vacsizni,elmenjünk kettesben nyaralni,ilyesmi.ismerek olyan nőt,aki nem az hogy gazdag,de jómódú,összejött egy pasival,akinek jogsija sincs.utazgat le vonattal 150km-ről,a nő mehet érte kocsival a pályaudvarra,meg viheti ide-oda...a pasi egyszer nem hívta meg enni,a nő fizet mindig.mennek ide-oda,a pasi a benzinbe se ad.hát nekem sem kellene ilyen srác,őszintén megmondom.tudjon már egyszer-egyszer meghívni,elvinni valahova!és sajnálom ha azt mondjátok hogy pénzéhes ribancok vagyunk,pedig nem!én még nem voltam ilyen helyzetben,mint a kérdező,nem kényszerültem választásra.de teljesen megértem,és valószínű én is jobban nőnek tudnám érezni magam egy olyan ember mellett,akinek nem én fizetek.
26/46 A kérdező kommentje:
Ezt elírtad, mert nem Ő pénzel. :) Azóta is ugyanaz a munkahelyem, mint volt, azóta is albérletben élek. ;)
2010. júl. 14. 16:26
27/46 A kérdező kommentje:
Köszönök MINDENféle hozzászólást! :)
2010. júl. 14. 16:28
28/46 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik, hogy én pl. nem érezném magam jól olyan kapcsolatban, amiben folyton otthon lennénk, mert még arra sem lenne pénz, hogy elmenjünk nyaralni vagy valami. Én megtehetem azt, hogy a saját részemet befizessem, de a másik pasi nem tehette volna meg, hogy csak a sajátját fizesse (tanult még). Olyan helyzetben meg én sem voltam, hogy mindent én fizessek meg az amúgy is furcsán vette volna ki magát... :/
2010. júl. 14. 16:33
29/46 anonim válasza:
Nem is ezzel van a baj, hanem ahogy látom nálad a pénz körül forog minden. Én sose gondolkoztam azon, hogy mi lesz ha nem lesz pénzünk az aktuális párommal, akkor majd szakítunk mert nem tudunk nyaralni menni. Szerettük egymást mindig és jó volt együtt. Nem nyaraltunk? Na bumm, van még ezer dolog amit lehet együtt csinálni. Ha volt pénz akkor se arról szólt a kapcsolat, hogy minél drágább szórakozást keressünk. Egyszerűen egy irreleváns dolog volt a pénz a kapcsolataimban. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Nem is szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy a pénz irányítsa kivel vagyok.
30/46 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Én fiatal vagyok, imádok élni, vannak igényeim. Olyanok, amik pénzt igényelnek. Ameddig nem volt párom, addig is kielégítettem őket.
2010. júl. 14. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!