Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem számít a párkapcsolatban a pénz? Velem van a baj?
Megismertem két pasit, mindkettő igazán elragadó volt, nagyon-nagyon jól éreztem magamat velük, de ugye döntenem kellett. Egyik nagyon jómódú, másik kevésbé (nincs kocsi, saját lakás). Érzelmi alapon nem igazán tudtam dönteni, mert még nem éreztem semmit irántuk, így döntöttem pénz alapján. A pénzesebbet. Azóta a saját legjobb barátnőm folyton ezzel piszkál, hogy miért kellett csak a pénz miatt... De én így látom jobbnak. Talán kényelmesebbnek... Most ettől tényleg rossz ember lettem? Nem gondoltam magam sohasem anyagiasnak...
Lány, 20
Vagy döntés helyett keresel/találsz egy harmadikat, ahol nem kell dönteni, érzelmek is vannak...
És miért jó az, ha van pénze? Engem ez valahogy sosem érdekelt. Sőt, őszintén szólva tartok kissé a gazdagabb hapsiktól...nem vagyok az ő világuk. Szerencsére. :)
Hát én egy ilyen "szegény" pasi vagyok. Sajnálom. De megértelek.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!