Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudat gyötör, amiért kiszerettem a páromból/gyerekem apjabol?
Látom hogy szeret, kedveskedik és gondoskodó. Sokat dolgozik értünk, kevés hibája van. Talán az h hirtelen haragú és kissé pórázon tart. Emiatt is szerettem ki belőle azt hiszem. Betegesen féltékeny.
Lelkiismeret furdalasom lenne, ha szakítanek vele.
Kommunikáció nem segít, nulla, nem sokáig tart a dolog utána.. Hiába mi de. Erőfeszítés.
Úgy gondolom nem kéne a maradék szép éveim rá vesztegetnem.
De mégis előre sajnálom..
Ti ezt higy kezelték szakítás esetén!??
Nem tudom h birnám látni, hogy fájdalmat okozok neki. Főleg, hogy végre kész az álom otthon, a miért rengeteget dolgozott ő is, sőt ő többet.. Tudom, h ő nem rakna ki onnan gyerekkel, meg az én nevemen van.
De nem tudom érne e valamit neki lelkileg, ha én őt kivasarolom a házból.
Nagyon szenet dolognak érezném, ha szakítanek vele.
Tipikus esete vagy annak hogy semmi se jó.
Azt tudtad már gyerek elött is milyen, elvárnád hogy földönfutó legyen.Gratulálok
Miről beszélsz?
Dehogy várnám el,pont h nem szeretném és nem lenne az, nincs baj az anyagiak körül.
"hirtelen haragú", "Betegesen féltékeny"
Volt elozmenye ennek, vagy sem? Hogyan nem tunt fel eddig? Miert jottel ossze egy onertekeles zavaros emberrel, a gyerekrol nem is beszelve?
"Kommunikáció nem segít, nulla,"
Az biztos, hogy raerositesz a meglevo, amugy sem enyhenek latszo problemajara. Nem most teszed tonkre az eletet, hanem korabban tetted, amikor nemet kellett volna mondanod, de igent mondtal. Azota csak a varhato kimenetel idopontja volt csak kerdeses. Az elet dontesek sorozata. Visszagondolva, vajon most hogyan latod? Megfelelo donteseket hoztal?
Ez most mindenkinek rossz lesz. Aztan kesobb lehet jobb is. De kicsit onzonek tunik ez a
"maradék szép éveim rá vesztegetnem" kitetel. Ne haragudj, bar most egy kis nyugtatast vartal, de en nem tudok szimpatizalni veled. Nem erezlek oszintenek es szerintem sok bajod lesz meg a parkapcsolataiddal.
43F
Abszolút nem válaszolt senki a kérdésemre, max ítélkezik. Azt mindenki felett lehet.
Nem fogom komolyan venni a válaszokat, mert most látom be, hogy kérdést sem kellett volna feltennem. Hiszen itt senki sem ismer. A legutolsó válaszoló által érzem ezt igazán.
Nagyon félre értelmeztel valamit
Persze h én is elcsesztem. És akkor? Emberek vagyunk.
Igen, kommunikáció nulla, hiába ülök le vele beszélni. Pipa lesz rám,hogy beszélni akarok egyáltalán. Mert minek az?..
Kerdezo. Kiirtal egy sztorit kerdesnek alcazva. Tessek valaszolok, hatha okosabb leszel tole. A kovetkezo dolgokat szoktak "kezelni":
- palinkaval
- masik kapcsolatba ugrassal
- maradtak a langyos fosban
Gondolom ezekre magadtol is rajottel egy masfel masodperces gondolkodas utan. Erdekes, hogy az itelkezes reszet emelted ki a valaszombol, mert legalabb a fele kerdest tartalmazott. De tudod en a latszolagos kerdesre valaszoltam, hanem a mogottes tortenetre. Szerintem joval relevansabb kerdeseket tettem fel, hogyan fajult ez el idaig. Lelkileg lesimazol egy embert es megkerdezed, hogy egy bucsupuszinak orulne-e? KB ez a kategoria. Tenyleg ez a legnagyobb gondod? Amire utalni akartam, hogy itt nem egy hiba volt (emberek vagyunk), hanem folyamatosan hibakat kovettel el. Ez mar csak egy sokadik lesz a sorban, es nincs is valos dontesi helyzet, ez mar annyira egyertelmu.
De bocs, hogy megprobaltalak gondolkodasra serkenteni, es ravezetni a tanulsagokra, hogy okulni tudjal belole, mert lathatoan raszorulsz. Nem viccbol irtam, hogy vegig fogja kiserni az egesz eletedet, sodrodsz es egyben felelotlen is vagy. "Jatszol" a sajat, a baratod es a gyereked eletevel, megha ez nem is tudatos. En a gyerekkel vagyok, ot sajnalom, ti ugy elitek az eleteteket, ahogy akarjatok, o nem.
43F
Azt megsúgom, hogy a legszebb éveidet már nagyjából cseszheted, ha mákod van és persze jókislány leszel, akkor találsz még időben egy balekot, ha nem, akkor készítsd fel magad, meg a gyereket, hogy anyunál átjáróház lesz.
33/f
Ne érdekeljen, hogy nem tetszik neki, ültesd le, hogy már pedig beszelni fogtok.
Megmondod, hogy igen nagy baj van, főleg azért, mert veke semmit se tudsz megbeszélni. El akarsz válni. De adsz egy utolsó esélyt, és menjetek el párterápiara. Ha erre nem hajlandó, akkor annyira mégse szeret és tesz meg mindent.
De ha erőt vesz magán és belemegy, akkor érdemes ennek esélyt adni.
Legfeljebb utána váltok, ha mégsem megy.
De azt mondom, hogy ahol gyerek van, ott egy utolsó utáni esélyt is kell még adni.
Illetve te gondold azt végig, hogy nagyjából milyen életed lesz egyedülálló anyaként. Ott lesz a semmit se értő, sérült gyerek, egy összetört exférj, és minden, de minden a te nyakadba fog szakadni a gyerek körül. Is. Kicsit beszélgess olyanokkal, akik pár éve ebben a cipőben járnak.
A boldog éveid se úgy képzeled, gondolom, hogy örökké egyedül. Kisgyerekkel nagyon komoly szűrő lesz, hogy apaként mennyire állna helyt. Tudjuk, senki se pótapàt keres. De a gyakorlatban te se úgy akarsz élni, hogy a gyereked és a pasid tojik egymásra, te meg villàmharító vagy középen. Ezen a rostán a 40 alatti férfiak cirka 70%-a kiesik, és még semmi mást nem vettél figyelembe. (Két gyerekkel váltam, nem bántam meg. De bőven vannak nehézségek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!