Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiszerettem a páromból, rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerettem a páromból, rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapok nagyon nehezek voltak és nagyon sok vita volt, amit nem annyira tudtunk megbeszélni és úgy érzem kiszerettem belőle, ami miatt szörnyen bűntudatom van és rossz embernek érzem magam.

2018. márc. 15. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Te mindent megtettél a megbeszélés érdekében??Ha igen akkor nem vagy rosdz ember. Ha elzárkóztál előle akkor sem, de akkor ne csodálkozz.
2018. márc. 15. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Emiatt senki sem rossz ember. A szerelmet nem lehet kierőltetni a másikból.
2018. márc. 15. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
"Kiszerettem a páromból, rossz ember vagyok?" Ettöl nem, de ha ennek az a következménye, hogy szemét leszel vele szemben akkor igen!
2018. márc. 15. 14:40
 4/5 Izabella220 ***** válasza:
Egy kapcsolat két ember felelőssége ha már nem szereted attól még tiszteld addig míg nem szakítol vele.
2018. márc. 15. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ennek a kapcsolatnak akkor is vége lenne, ha nem szerettem volna ki belőle. De annak ellenére, hogy ez történt, még mindig fontos nekem és sosem bántanám, semmilyen formában.
2018. márc. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!