Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, a történtek miatt kiszerettem a páromból, szerintetek itt a szakítás a megoldás? N 26
Figyelt kérdés
Nem akarok hosszas regényt írni, a lényeg az hogy eleve kicsit más vérmérsékletűek vagyunk, vannak problémáink az eltérő gondolkodásmód miatt is. Történt egy heves vita, én behisztiztem, ő pedig megvert, illetve utcasarkon álló lánynak nevezett, kicsit csúnyább szóval. Másnap próbáltuk megbeszélni, de én úgy érzem, amiket felsorolt, valóban elrontottam, ám a történtek fényében már nincs motivációm a változásra. Ez átvészelhető, vagy ez már a veszett fejsze nyele?2018. aug. 6. 20:02
1/19 anonim válasza:
Te normális vagy már ne haragudj?
Megvert, és még te érzed magad hibásnak, és még a folytatáson gondolkozol?
Ha vele maradsz, meg is érdemled!
2/19 anonim válasza:
Szerinted az nem váló ok, hogy ha egy pasi megüt egy nőt? És még te gondolkodsz azon, hogy mit kéne tenni?
Hahó, agyadat gondolkodásra szoktad néha használni?
3/19 anonim válasza:
Szerintem adj neki meg egy eselyt. Mindenkinek jar egy esely. Es ha legkozelebb is felmerulnek a probelamak es igy reagal, akkor szakits azon nyomban.
4/19 anonim válasza:
Engem is megütött a párom egy vita közben.Nekünk közös gyerek is volt,ezért maradtam,majd megtette egy évvel később, összecsomagoltam és eljöttem a gyerekkel. Életem legjobb döntése volt, menekülj!!!
30/N
5/19 anonim válasza:
Ébredj fel tündérem! Nagyon más bolygón jársz!
Ő egy f**asz.
Te pedig nagyon buta ha 1 pillanatig is gondolkozol azon ,hogy esetleg folytatod vele és nem hagyod ott.
Ne b**aszd el az életed!
6/19 anonim válasza:
Már mégis miféle esély járna egy ilyen elmeháborodottnak? Igen, csakis a szakítás a megoldás. És a tiltás-törlés.
7/19 anonim válasza:
Fel kell az ilyet jelenteni. Nem hogy második esély meg a fazsom.
8/19 anonim válasza:
vert már meg máskor is? nemhogy eldurvul és mindig ez lesz veszekedésnél
9/19 A kérdező kommentje:
Eddig nem, de elmesetle hogy az előttem lévő exét elgáncsolta... mert hogy ő nem üt meg nőt... megrendült azért bennem a világ, hogy ilyen ember
2018. aug. 6. 20:52
10/19 anonim válasza:
A fizikai erőszak azonnal zéró tolenrancia! Addig menj el onnan, amíg megteheted. Később a kisbabátokat rugdossa majd ki belőled, ha valami kivetnivalót talál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!