Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem a páromból, szakítanék, de hogyan?
Van hova mennetek?
Kérd meg a szüleidet, hogy menjenek át hozzátok és segítsenek elköltözni. Vagy barátokat, barátnőket, bárkit, csak ne legyél egyedül. Akkor biztosan nem fog bántani.
Jó hülye vagy, minek kellett már az a gyerek? Amúgy attól hogy ingerlékeny, hirtelen haragú típus még kétszer sem biztos, hogy bántana téged vagy a gyereket, legalábbis a leírásodból az jön le, hogy eddig nem tett ilyet. Én ezt inkább takarózásnak érzem, elhiszem, hogy szabadulni akarsz + már nem szereted, de álcának tűnik az indok, hogy azért mert félsz! Arra jó, hogy ha majd megkérdik miért léptél le a gyerekkel ezzel könnyen le tudd a dolgot és akkor majd mindenki megértő lesz.
Én azt érzem, hogy most döbbentél rá neked ő az első és már nem vagy szerelmes és mással is kipróbálnád, de az ugye kevésbé elfogadható mások szemében gyerekkel a hátad mögött.
Kicsit szerintem is elhamarkodott volt a gyerek téma. 2 év semmi..
Mindenki azt mondja lépj le. Én a dolgok mögé néznék inkább megvizsgálnám én miben lehetek hibás a helyzet kialakulásában és ha már tisztábban látok megpróbálnám megoldani ezeket gondokat. Miért kell egyből kilépni, főleg gyerekkel a hátad mögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!