Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paromnak gyereke van a multjabol, hogy fogadjam el hogy a multja, a volt kapcsolata a mindenapjaink resze legyen?
Van egy parom fel eve, neki van egy egyeves fia. Volt egy par estes kapcsolata egy lanyal es igy alakult.
Valalta a gyereket, heti egyszer megy latogatni segit amiben kell stb.
En probalok hozzaszokni es ezzel hogy latogatja vagy szalad ha beteg stb semmi gondom nincsen, de hogy a lany minden nap hivja ot csak ugy sokszor ok nelkul nagyon zavar.
Ugy erzme mintha a volt baratnoje is az eletunk resze lenne, nem eleg hogy megkell szoknom hogy van a fiu, meg azt is hogy jelen van a volt baratnoje is.
Fogalmam sincs hogy hogyan tudnak ezen valoztatni, hogy ne zavarjon.
A fiu (26) hosszutavra tervet, eskuvot szeretne ha rajta mulna mar holnap, de en keptelen vagyok igy tevezni vele jelenleg. Olyan minha "ket elete" Lenne.
Aki hasonlo szituacioba van hogy szokott ehez hozza? Vagy ember fuggo, valakit nem zavar valalit igen?
Erdemes idot adnom a dolognak vagy nem fog bennem ez valtozni pozitivan?
Én úgy gondolom, hogy fiatal vagy még ehhez. Könnyen találhatnál független, gyermektelen férfit is magad mellé.
Ne pazarold el a legszebb éveid egy olyan fickóra, akinek a felelőtlen dugásaiból már besikerült egy gyerek, és aki egy másik nővel együtt alszik.
Ennél minden nő jobbat érdemel!
Nem neked való ez így. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nem akarsz második lenni. Itt viszont csak harmadik vagy. Szomorú.
A pasi szerint ti mitől vagytok egy pár?
Nem tudom ti miről beszéltek, a kérdezőnek igaza van. Nem a gyerek zavarja, hanem a volt nő akarja visszakapni. Tényleg nem tűnik fel??
Más külön lévő szülők nem csinálják ezt. Telefonon is beszélnek a gyerekről vagy ha valami baj van, de nem játszák el az együtt lévő családot, ha nem erről van szó.
Tedd szóvá kérdező! Mindennek van határa.
*egy asszonyt
En bestelgetnek azzal az exszel az biztos. Szerintem öt is ugyanazzal a dumaval füzte mint a mostanit.
Persze, hogy zavar.
Hiszen tudod te is valahol, hogy ugyanúgy kezelgeti az exét is.
Jó hogy ott van kisgyerek,de minek alszik ott?
Ja meg ha a csaj is akár névre szóló pólót...
Hagyjuk már...
Megprobalom jobban elmagyarazni es ezel egy nagyobb csavart tenni a dologba.
En a fiut ismerem regota baratok voltunk aztan kollegak is lettunk.
Mar akkor tudtam mint jo baratok hogy neki van egy fia akit imad par egyszakasbol.
A lanyal mar reg nem jartak ossze amikor honapokal kesobb bejelentkezett a semmibol h terhes, viszont akkor eleg kicsapongo eletet elt a lany, es bekozolte hogy nem tudja kitol de valoszinuleg tole ( nem vedekeztek, megszakitas volt csak)
Ekkor a parom felhaborodot hogy nem az ove honapok teltek el es h honan tudna igy ki e, a lany csak szolt kozel a szuleshez h lassan lesz egy fia.
Kulfoldon elunk, a fiu se helyi, nem tudom az itteni torvenyeket.
De a rendorok beszeltek parommal hogy fizessen a lanynak es ha kiderul hogy nem az ove szules utanakkor viszakapja.
Igy rendben lett, de dnsre nem volt penze akkor es ahogy teltek a honapok nagyon megszerette a fiat. Most ha szobajon azt erzem h mar nem is igazan akarja tudni hogy e az apja, mert tenyleg nagyon szereti, bar o is mondja hogy se nemhasonlit ra se semmi nezegeti hol lehetne megcsinaltatni, de ketlem hogy megfogja.
Szoval most ott van egy fiu akit imad de belul fogalma sincs se nekise a lanynak h kie, megis csaladot probal jatszani a lany vagy csinalni nem tudom mit akar.
En ettol az egesztol kivagyok, nem ertem hogy lehet igy gyereket valalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!