Valakinek megromlott a kapcsolata azért, mert nem ugyanannyi gyereket szerettek volna?
Neked még soha nem változott meg a véleményed idő közben bàrmiről?
Lehet, neki így most jó!
Megvàltozott a véleménye és ennyi. 2 gyerek utàn jobban ràlàt milyen is így az élet, és nem akar többet.
Neked miért nem elég 2 gyerek? Nekik is örülhetnél. Így talàn még magadra is jutna időd, meg a pasidra/ férjedre. Nincs valami hobbid legalàbb?
Fordítsuk meg a kérdést : apuka meggondolta magát, őt meg kell érteni hisz rakott mégse úgy gondolta... Neki értsük meg, a másik felet meg ne? Ugyanazt érzi az is akinek nem lehet több, mint az akire mondjuk raeroltetnek egy harmadikat akit nem akar.
Szóval mindket felet értsük már meg. Azért mert az emberek 90%a szerint bőven elég egy vagy ket gyerek, nem mindenki gondolja igy
Én nem értem, hogy a nök manapság minek akarják teleszűlni magukat gyerekekkel. Ezzel tönkretéve a párkapcsolatot, házasságot, és még két gyerek életét, mert a másik fél nem örülne még kettönek(ami érthetö is) és válallja a kockázatot az Anya, hogy a végén egyedűl marad, mert a másik félek elege lesz.
Nekünk egy gyerekünk van, sosem akartunk többet, nem is változott a véleményünk. Ennek az egynek mindent megadunk.
Keress hobbit, és örülj a már meglëvö két gyerekednek.
Amikor azt beszéltetek, hogy négy gyerek lesz, akkor még egy se volt, nem volt tapasztalat. Most, hogy lett kettő, rájött, hogy bőven elég ennyi, két gyerekkel még elvan, de nem szeretne többet.
Én nem értelek, mi ebben a hihetetlen?
Jobb lenne, ha csinálna még kettőt, aztán lelépne, mert megse erre vágyott?
Másnak egy se lehet, te meg vered magad mert nem lesz harmadik meg negyedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!