Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valakinek megromlott a kapcsol...

Valakinek megromlott a kapcsolata azért, mert nem ugyanannyi gyereket szerettek volna?

Figyelt kérdés
Mikor belevágtunk a gyerekvállalásba a párommal megbeszéltük, hogy négyig meg sem állunk. Két gyerekünk van már és a párom nem szeretne többet. Nem problémásak a gyerekek, jó alvók, minden rendben van velük. Mi is jól vagyunk, visszafogytam, odafigyelek magamra és persze Rá is. Egyszerűen annyit mondott, hogy két gyerekkel szerinte minden egyszerűbb, mint többel. Anyagilag simán beleférne több gyerek. Nem szeretnék ráeröltetni semmit, meg is értem, ha nem akar többet, de mégis valahogy mérges vagyok Rá. Mindig is több gyerekről beszéltünk és Ő most visszavonta az egészet. Zavar, mert tehetetlen vagyok, ez egy olyan kérdés, amit az ember vagy szeretne vagy nem, nem szeretném meggyőzni, mert magától kellene akarnia...

2019. febr. 16. 23:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Neked még soha nem változott meg a véleményed idő közben bàrmiről?

Lehet, neki így most jó!

2019. febr. 17. 09:01
 2/16 anonim ***** válasza:
39%

Megvàltozott a véleménye és ennyi. 2 gyerek utàn jobban ràlàt milyen is így az élet, és nem akar többet.

Neked miért nem elég 2 gyerek? Nekik is örülhetnél. Így talàn még magadra is jutna időd, meg a pasidra/ férjedre. Nincs valami hobbid legalàbb?

2019. febr. 17. 10:47
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

Fordítsuk meg a kérdést : apuka meggondolta magát, őt meg kell érteni hisz rakott mégse úgy gondolta... Neki értsük meg, a másik felet meg ne? Ugyanazt érzi az is akinek nem lehet több, mint az akire mondjuk raeroltetnek egy harmadikat akit nem akar.

Szóval mindket felet értsük már meg. Azért mert az emberek 90%a szerint bőven elég egy vagy ket gyerek, nem mindenki gondolja igy

2019. febr. 17. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Rájott... Ezt akartam írni
2019. febr. 17. 11:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom sokan nem olvasták el,amit írtam. Azt kérdeztem, hogy megromlott-e valakinek emiatt a kapcsolata. Másik, hogy azt is leírtam, hogy nem akarom meggyőzni, nem akarom ráeröltetni, nem is beszélünk erről.
2019. febr. 17. 13:12
 6/16 anonim ***** válasza:
13%

Én nem értem, hogy a nök manapság minek akarják teleszűlni magukat gyerekekkel. Ezzel tönkretéve a párkapcsolatot, házasságot, és még két gyerek életét, mert a másik fél nem örülne még kettönek(ami érthetö is) és válallja a kockázatot az Anya, hogy a végén egyedűl marad, mert a másik félek elege lesz.

Nekünk egy gyerekünk van, sosem akartunk többet, nem is változott a véleményünk. Ennek az egynek mindent megadunk.

Keress hobbit, és örülj a már meglëvö két gyerekednek.

2019. febr. 27. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem saját példa, de nagyon sokan mentek már szét ilyen problémák miatt.
2019. febr. 27. 14:14
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a kérdésre is válaszoltál! Van hobbim, heti 60 km-t futok és dolgozom is a 2 gyerek mellett. Ez nem arról szól, hogy nem tudok mit kezdeni magammal, hanem egy érzés, amit nem tudok egyelőre leküzdeni.
2019. febr. 27. 17:25
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Amikor azt beszéltetek, hogy négy gyerek lesz, akkor még egy se volt, nem volt tapasztalat. Most, hogy lett kettő, rájött, hogy bőven elég ennyi, két gyerekkel még elvan, de nem szeretne többet.

Én nem értelek, mi ebben a hihetetlen?

Jobb lenne, ha csinálna még kettőt, aztán lelépne, mert megse erre vágyott?

Másnak egy se lehet, te meg vered magad mert nem lesz harmadik meg negyedik...

2019. febr. 28. 06:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Mindent én csinálok, konzervatív családban nevelkedtem és ez így jó. Neki semmi dolga a gyerekekkel, csak a játék. Tudom, hogy valakinek egy se lehet, családban is van, aki hosszú éveket kűzdött, hogy lehessen gyereke. Ez most lehet, hogy nem szép dolog, de azért mert egy számomra idegen embernek mondjuk nem lehet egy se attól még bennem nem fognak megváltozni az érzések. Nyilván nem akarnám, hogy elhagyon, de én sem szeretnék emiatt "haragudni" Rá.
2019. febr. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!