Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkértem, hogy ne beszélgesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkértem, hogy ne beszélgessen a lánnyal. Jogosan?

Figyelt kérdés

Barátom egy csajjal beszélgetett korábban napi szinten, régi középsulis "csajhaver".

Egy idő után furcsálltam hogy napi szinten beszéltek szóval belenéztem a telefonjába és láttam, hogy a csaj strandos képet küldött neki, meg ilyen "épp megyek buliba nézd milyen ruhában" félét. Erotikus kép nem volt.

A csajnak van pasija, évek óta nem is találkoztak párommal, mikor rákérdeztem azt mondta sose akartak semmit egymástól, inkább ilyen haveri kapcsolatuk volt mindig is.

A csaj elég... "nyílt" típus, volt, hogy a szexuális életéről beszélt barátomnal, hogy hány helyen szexelnek a pasijával stb.

Ez nekem egyszerűen nem fér bele, megkértem páromat hogy hagyja a lányt mert szarul esik ez az egész és igazából beismerte, hogy igazam van és hagyni fogja.

Én viszont nap mint nap ezen görcsölök, vajon továbbra is beszélnek e, vajon párom elmondta e neki mi volt a problémám vagy megírta neki, hogy "asszony tiltogat" és jót nevettek...

Szerintetek jogosan kértem erre?

10hós kapcsolat, huszonévesek vagyunk.

2019. aug. 27. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Jojos,de nem érsz el vele semmit.Talán csak azt,hogy megelégeli,hogy kutakodol a telefonjába és lapátra tesz.
2019. aug. 27. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem volt jogos. És igen, teljesen be akarod birtokolni a srácot. Lépj egy lépést hátrébb. Azért, mert rászólsz nem fognak a dolgok megváltozni, maximum eltávolodik tőled a srác, és rejtegetni fogja azt is, amit nincs értelme.

Én távkapcsolatban voltam két évig. A barátom váltott át ilyen nyomozgatós kontrolláló módba. Még vele lennék, ha nem kezdi el ezt. Hagyd kicsit lazább pórázon. Bízz abban, hogy jól választottál, nem egy megcsalós gyökeret. Ha mégis, idővel kiderül, de ezen a rászólás nem segít.

Csak beszélgettek, most mi van abban?

2019. aug. 27. 11:42
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

szerintem nem jogos.

a párodnak ő a haverja, barátja, ha beszélgetett vele, azért tette, mert kedvelte, mert megértették megymást.

mindketten kapcsolatban vannak.

ki vagy te, hogy ezt eltipord, vagy efölött rendeelkezz, utasításokat adj?!

nem tartod tiszteletbwn a párodat mint önálló, szabad személyiséget, akinek joga van barátkozva.

abszolút belefér egy baréátságba, hogy fotót küldök a bulis szerkómról vagy nyaralásról.

az rendben van, ha 2 bnő küldi egymásnak, de az fáj, ha fiú-lány barátságban történik ez meg?

aztán miért?

ja, mert irigy vagy, nincs önbizalmad, félsz attól, hogy a párod beleszeret.

de ez rólad szól, nem róluk.

veled van gáz, nem velük.

a csaj jót röhög a markában, mert ebből a hülye is levágja, hogy te jó nőnek,vonzónak tartod őt, aki veszélyt jelenthet rád nézve.

ha meg a párodnak úgy kellett mondani, hogy ne beszéljen, nem magától jutott erre, akkor az annyit is ér.

megtette, mert nem akar balhét, de fogadok bármibe, hogy ők ketten továbbra is beszélgetnek.

erre ma már rengeteg technikai lehetőség van, pl. a snapchat, és nyoma sem marad semminek.

mégis mit képzelsz?

ők jó haverjai egymásnak, azt gondlod, ha letiltod róla a párodat, akkor mint illedelmes napközisek, úgy ugrálnak, hogy te diktálsz?

nem, szerintem beszélgetnek, sőt találkoznak is.

te meg magadat tedd rendbe, mert láthatóan nincs önbecsülésed, és ne a párodat rendszabályozd meg.

nekem is van férfi barátom, aki házas.

legutóbb is úgy köszöntünk el egymástól, hogy "puszi", nagyon intenzív és bensőséges komnunikációt folytatunk rendszeresen.

de én nem vagyok szerelmes belé, ő sem belém, barátok vagyunk, létezik ilyen.

és ha vki. kívülről megpróbálná ezt tönkretenni, magunkat ismerve megtalálnánk a módját, hogy továbbra is beszélgessönk.

mert szeretjük egymást emberileg, barátként.

2019. aug. 27. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Az én páromnak is van egy hasonló csajhaverja. Arról beszél kivel fekszik le, tanácsokat kér, a párom viszont nem ír neki a mi kapcsolatunkról részletesen. Bár nem minden nap dumálnak, de rendszeresen. Én nem aggódom miatta, nem az után ismerte meg hogy velem összejött. Tudom hogy szeret és bízom benne, ezért én nem nézegetem mit írnak egymásnak, de mondjuk nem is próbálja rejtegetni. (nekem főleg fiú haverjaim vannak és ő sem problémázik ezen)

Kb. 8 hónapja vagyunk együtt, ő 20 felett én 20 alatt.

2019. aug. 27. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem meg jogos volt. Csak az ebben a gáz, hogy külön szólnod kellett emiatt.
2019. aug. 27. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Tudom h eltelt 1 év de valaki aki ezt normálisnak tartja el tudja nekem magyarázni, hogy egy nőnek akinek stabil kapcsolata van miért igénye bikinis meg pucsítós képeket küldözgetni a havernak akivel a szexuális életét is ecseteli, napi szinten? Lehet h konzi vagyok de nekem ez teljesen érthetetlen.
2020. aug. 28. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!