Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a barátom, hogy halassza el egy programját a szülinapom miatt, most én vagyok az önző. Akkor most?
Megkértem, hogy halassza el egy programját, aminél azért figyelembe vehette volna, hogy aznap van a szülinapom, ami nekem nagyon fontos. De válaszul csak annyit kaptam, hogy máskor nincs ideje arra a programjára, aznap ér rá, és miért mindig mindennek csak rólam kell szólnia...
Ez nagyon rosszul esett.. Most akkor mit csináljak?
# 1
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha nálad beválna, hogy ostobának nevezed a párodat, és felpofozod, aztán még ő kérne bocsánatot virágostul-bonbonostul, akkor jó nagy papucs lehet, akinek komoly kihívásai vannak az egészséges önbecsülés terén.
Mi a programja? Mert ha tényleg nem tud máskor menni, akkor nem kell hisztériázni.
Felőlem mehetne, csak egy csókot (meg egy csokit) vágjon hozzám előtte, eszem ágában sem lenne kérni, hogy halassza el a progiját - max. találkozunk előtte v utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!