Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Milyen, hogy a barátom nem köszönt fel szülinapom alkalmából?
Van egy 4 éves kapcsolatom.Tegnap azt mondta nekem,hogy már nem szeret,Viszont ma van a szülinapom,és azt sem mondta,hogy Boldog Szülinapot,kicsit rosszul esik..:S
Anyukámhoz át mentem tegnap,de ő mindig csak azt mondja nekem,hogy nem érdemlem meg őt,meg milyen buta lány vagyok stb. mindig ezt mondja,hát nem ilyen szülinapra számítottam.
Látom nemcsak nekem sz*r az életem.
Boldog születésnapot! :P
Boldog szülinapot! :)
Ha nem szeret, akkor sem kellene ekkora tahónak lennie! 4 éve melletted van, ha nem is a szeretett nőt, de legalább egy embert láthatna benned, aki éppen a születésnapját tölti! Még senki nem halt abba bele, ha azt mondta a másiknak hogy boldog születésnapot! :) Ennyi még pénzbe sem kerül... Látod mi ismeretlenül megtesszük, ő meg k.pja be! Hagyd a francba, találsz nála jobbat, aki az év minden napján éreztetni fogja hogy mennyit jelentesz neki! :))
23L
Szerintem anyudnak igaza van.
De minek tartasz olyan állatot aki ennyire nem foglalkozik veled?
Én meg a félkarom levágnám a bnőm kérésre, de a világűr másik végéről tojik rám az összes nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!