Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van szüksége a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szüksége a barátomnak arra, hogy más lánnyal beszélgessen?

Figyelt kérdés
Egy éve járunk, mindig minden legnagyobb rendben volt köztünk,nagyon szeretjük egymást. Sosem kételkedtem benne. Ma reggel a gépen bejelentkezve maradt fbookon és láttam,hogy egy lány írogat neki. Számon kértem a párom,azt mondta,h rég ismeri, neki is van párja,néha dumálnak. Ez még oké,de a kiscsaj kiakadt,hogy mi már rég óta járunk a párommal és nem azóta,ahogy ő gondolta. Barátom azt mondta,ne feltekenykedjek,sose volt vagy lesz semmi,mert ha akartak volna,5 ev ismertség alatt megtehették volna.
2017. márc. 22. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most azon akadt ki a lány, hogy ti egy éve jártok, nem pedig mondjuk négy hónapja? Sok köze aztán nincs hozzá.

Egyébként meg ha öt éve ismerik egymást, akkor már nem valószínű, hogy alakulna valami, mert ha így lenne, már rég történt volna valami.

A barátod meg azért beszélget másokkal, mert így él szociális életet, mint ahogy sokan mások is ezt teszik.

2017. márc. 22. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik hűséges típusok, és vannak, akik egy kicsit nézegetősek. Ez nem azt jelenti, hogy minden alkalmat megragadnak, de kizárni sem lehet, hogy kihasználják a lehetőséget. Innentől mindkét oldalnál intelligencia kérdése, hogy mi történik, és hogyan tudják kezelni.

Ez is, mint minden, valahol egy üzlet. Ha a kikacsintás kiderül, és a vesztenivaló sokkal nagyobb, mint amit a friss punci/farok élvezete hozhat a konyhára, az megerősíti a hűséget. Ha viszont a pár adott tagja domináns a kapcsolatban, az meggyöngítheti az ellenállását a kisértéssel szemben.

2017. márc. 22. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:

"mindig minden legnagyobb rendben volt köztünk"

"Számon kértem a párom"

Akkor mostantól már nincs minden a legnagyobb rendben köztetek.

Tisztázzátok, melyikőtök mit vár egy kapcsolattól. Ha te azt, hogy soha többet ne legyen érdemi kapcsolatban egyetlen nővel sem, akkor lehet, hogy neki ez nem fog működni.

2017. márc. 22. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a beszelgetessel semmi baj nincsen, en is dumalok sracokkal, total semleges temakrol, nincs flort meg szexchat :D Csak altalaban jobb tarsasagok mint a mindenen kombinalo, mindig valami "komoly" problemaval kuszkodo lanyok. A kapcsolatom ettol meg teljesen rendben van.
2017. márc. 22. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nincs abban semmi, ha más lányokkal/nőkkel is beszélget néha, különösen úgy, hogy régi ismerősei. Nem a rosszlányok oldalra regisztrált. Egy javaslat pedig a későbbiekre (ezt javasolnám többeknek is, de itt nem népszerű, mert bevett dolog a másik privát szférájában kutakodni): Ha legközelebb belépve marad a FB-ba, akkor keresd meg jobb oldallt felül a fülnél a kijelentkezés gombot és probléma megoldva. Nem jogasít fe senkit, hogy kutakodjék akárki személyes levelezésében, akár rászolgált az illető a gyanakvásra, akár nem. Sosem egészséges a számonkérés és az ellenőrizgetés. Hosszútávon kizárólag vitákhoz, veszekedésekhez, frusztrációhoz (az ember a második gyerekkorában érzi magát, mikor anyukja számonkéri mert nem ért haza időben-ezt a legtöbben felnőttként nehezen visleik)és végül szakításhoz vezet. Egyszer és mindenkorra el kéne már felejteni ezt a "kint maradt a mobilja, jött egy üzenet, elolvastam, de csak ezért meg azért.." és kifogás hegyek. A személyes levelezése és még jópár hasonló, mindenkinek a magánszférája, nem azért mert titkolózik, hanem ennyi még egy gyereket is megillet, párkapcsolatban élő felnőttet meg végképp, tessék már belátni végre mindenkinek!
2017. márc. 22. 10:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudjátok,nagyon szeretem,nem akarom elveszíteni őt. De ez a féltékenység kinyír
2017. márc. 22. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs semmi baj azzal, hogy van lányismerőse, akivel beszélget. Sok olyan sráccal találkoztam munkahelyen, akiknek nincsenek lány haverjai, ezért józanul hizzám sem mernek szólni. Ha valaki már régebben is beszélgetett lányokkal, az valószínűleg jobban képben van a lelki világukkal, ezért könnyebben kommunikál, ami párkapcsoltban is hasznos. Nem általánosítás, személyes tapasztalat.
2017. márc. 22. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Közel négy éve vagyok együtt barátommal. A kapcsolatunk elején nagyon furcsa volt nekem hogy szinte csak lány barátai vannak, alig van pár srác. Soha nem adott okot a féltékenykedésre, ennek ellenére az elején féltékeny voltam. Azóta már látom, hogy teljesen felesleges volt. Szinte minden lánynak van saját kapcsolata, voltam is már velük közös programon. Tudom, hogy a barátom sose csalna meg. Nem is kérem számon, hogy kivel mit beszélt, mert nem tartozik rám. Amihez közöm van, azt úgyis elmondja.

Ha bejelentkezve marad, kijelentkezek kutakodás helyett. Javaslom neked is ezt a módszert. Ha ugyanis elolvasod az üzeneteket, és még utána számon is kéred, oda a bizalom. Onnantól kezdve pedig az egy halott kapcsolat.

Szóval én azt mondom, a barátodnak van igaza. Fogd kicsit vissza magadat, mert a túlzott féltékenyaégeddel elmarhatod magad mellől.

20N és 21F

2017. márc. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!