Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kisebb a szexuális étvágya, mint nekem. Mit csináljak, hogy jobban kívánjon?
Kéressem magam, ne másszak rá egy ideig?
Tudtok erre valami "praktikát"?
Nem játszmázni szeretnék :) beszélgettem már vele erről őszintén. Ő azt mondja, mások az igényeink.
Én mégis szeretném kicsit jobban kihozni belőle a szenvedélyességet, csak nem tudom, hogy.
inkább hass azokra a dolgokra amik izgatják ők...
pl fürdés után 1 szál törölközőbe legyél, vagy mondjuk csak egy bugyiban (ami nem takar sokat :P)
vagy amitől beindul :)
neked kell tudnod mi izgatná fel őt :)
hajolgatsz előtte pl :P
24F
Ideje lenne olyat keresni akinek nagyobb a szexuális étvágya. Vagy elfogadni ilyennek.
Ha valaki kevésbé kívánja azt csinálsz előtte amit akarsz nem fogja jobban.
2.: a legegyszerűbb dolog eldobni valamit, ha a legkisebb dolog is nem tetszik. Ha szeretsz valakit, akkor nem ez a megoldás.
Abban igazad van, hogy ha valakinek kicsi a szexuális étvágya, akkir ezt alapjaiban teljesen nem lehet megváltoztatni, de azzal nem értek egyet, hogy semennyire ne lehetne változtatni ezen egy kis segítséggel :)
A szexuális étvágy szerintem nem befolyásolható.
A kedv igen. De ha neki az alapbeállításai olyanok hogy kevés is elég akkor fejre is állhatsz.
Azt írtam vagy keresel mast vagy elfogadod.
Szóval fogadd el. Ő ilyen. Nem fog változni.
Honnan tudom? Én is olyan vagyok. Nekem havonta egyszer is elég lenne. Annyira totál hidegen hagy a szex. Ilyen tipusú vagyok. Akarhogy cirógat és kényeztet a párom nem izgulok fel tőle. Szóval megmondtam neki vagy fogadjon el ilyennek vagy keressen mást. Elfogadta.
Igényeken nem lehet változtatni. Mintha valaki azt szeretné, hogy kétszer annyit egyél ebédre.
Hiába fogja eléd tenni a finom, guszta, kívánatos kaját, nem fog kelleni, ha már nem vagy éhes. Ez a szexre is igaz.
Kivéve, ha erre van valami oka: Például sokat dolgozik, fáradt, nincs ereje, pedig kedve lenne. De ha azt mondta, hogy az igénye ennyi csak, akkor az nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!