Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a barátnőm kezét, de már most hiányzik a szeretőm. Mit tegyek?
És még te mered kijelenteni, hogy szereted a barátnődet? Hogy szeretheted, ha közben mást d..gsz titokban?
Tényleg, miért nem a szeretődet jegyezted el, ha őt úgyis jobban szereted?
Kétszínű állat vagy.
" Ha.már ennyire odáig vagy az ágyasodért,miért nem az ő kezét kérted meg???""
Várj,megválaszolom magamnak! Az ő kezét nem kell megkérni,mert magától is csinálja :-D
"megkértem a barátnőm kezét, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz"
Jó esetben nem pont emiatt kéri meg a férfi a nő kezét, hanem azért, mert már kellőképp "közel kerültek egymáshoz", és együtt tervezi vele a jövőjét, szereti. Nem kellett volna megkérned szerintem ilyen helyzetben a kezét, elcs*szted.
"1 hete nem találkoztunk kettesben a szeretőmmel és hiányzik. Félek belegondolni még abba is hogy mással szexel"
"a szeretőmmel mindig jobban éreztem magam, sokkal jobban megértettük egymást"
Ezek alapján te őt szereted jobban, nem a barátnődet. Szakítanod kellene a "barátnőddel", és megpróbálni a szeretőddel, hátha működőképes kapcsolatotok lenne. De lehet, hogy csak azért jössz ki vele jobban, mert ő "csak" a szerető, aki az izgalmat, örömöt szolgáltatja.
Mindenesetre jó nagy tahó vagy, már ne is haragudj! Empátia és tisztesség az nulla.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!