Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel fél éve járok egy fiúval, eddig nem törölte magát a társkeresőről, megkértem, hogy törölje magát, furát válaszolt?
Sajna nekem is ez fordult meg a fejemben:-(
(Én nem pontoztalak le, köszi a választ)
Szerintem ezzel nincsen gond. Csak kicsit nyitottabbnak kéne lenni és nem korlátoltnak. Ha valahova regeltem volna társkereső oldalra és már x ideje ott vagyok, megismerkedem valakivel akivel együtt vagyok egy ideje és boldog vagyok vele, szeretem stb miért kéne törölnöm a fiókomat? Nem nézek fel többet, nem érdekel az oldal, de ha már fenn vagyok akkor miért töröljem.
Ha facebookon vagy gyakorin ismerem meg akkor töröljem a fiókomat??? Mert tudod ezeken a közösségi oldalakon is lehetne ismerkedni. Próbálj meg bízni a párodban. És nem aggodalmaskodni és pórázon rángatni a másikat.
19/L
Vagy akkor legyél teljesen korrekt. Töröld a gyakoris regedet ugyanis itt is lehet ismerkedni. Na látos b#meg ez már tuti nem tetszene neked sem.
19/L
De ez nem társkereső. Mert akkor az utcára se menjenek ki, ott is leszólíthatják őket.
Azok kifejezetten társkereső oldalak.
Jó, hogy törli magát félév után, vagy én törlöm őt az életemből. Normális kapcsolatban ezt kérni sem kell.
15 ezer forint? Ezért társkeresőzzön? Ez nem akkora összeg, amiért ott kellene maradnia, 3 program ára.
Újra jelzem, ez TÁRSKERESŐ, semmi más funkciója nincs, míg a gyakori, a szórakozóhelyek, egyéb oldalak a neten elsősorban más célt szolgálnak.
Én rákérdeznék, hogy miért sajnálja a reget törölni. Mi esett nehezére a regisztrálásban? Ha semmi, akkor majd újra regel, ha szakítottunk, de társkeresőzés és a kapcsolat nem fér össze.
Csendben megjegyzem, hogy egyszer ráírtam egy szimpi srácra, aki x ideje nem volt aktív. Kapta az emailt, hogy valaki írt neki. Feljött rámírt, találkoztunk, kiderült hogy haldoklik a kapcsolata(azaz nem szingli). Jól éreztük magunkat, szakított a csajjal és egy hétig randizgattunk utána minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!