Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közel fél éve járok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel fél éve járok egy fiúval, eddig nem törölte magát a társkeresőről, megkértem, hogy törölje magát, furát válaszolt?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ha már megcsinálta a regisztrálást, miért törölné? Ez csak nekem nem érthető?

2017. júl. 24. 04:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
98%

Exem is ilyen volt. Ezer kifogással jött, miért nem törli magát társkeresőről. Előadta azt is, hogy ez milyen ártatlan dolog, és én vagyok hisztis és féltékeny.

Csináltam két kamu profilt, megnéztem vele a képeit. Ő írt rá mindkettőre. Kis beszélgetés után rá is tért a lényegre. Nincs senkije, szingli, komoly kapcsolatot keres. Randit is lebeszélt mindkettővel.

Ki is vágtam, mint a macskát.

2017. júl. 24. 08:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem törli magát, mehet a lecsóba. Újra lehet regisztrálni, ha esetleg szükség lenne rá később. Nagyon nem korrekt. Küldd el, esetleg ez a kamuprofilos ötlet jó lehet. De én nem szórakoznék ilyenekkel. :) Akinek nem vagyok annyira fontos, hogy csak velem foglalkozzon (mármint mint nővel), arra nem fecsérelem az időmet.
2017. júl. 24. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!