Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányszor vágta ezt a fejetekhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor vágta ezt a fejetekhez?

Figyelt kérdés

Nos a történet annyi, hogy megcsaltam a barátomat, amit nagyon bánok, de megbocsátott. Most minden rendben van mint az elején. Viszont...

Nálatok hányszor jött elő ez a megcsalós story veszekedéseknél?

Egy-egy vitánál a fejetekhez vágta a megcsalást?

2019. aug. 21. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Fogadd el hogy innentől ha együtt maradtok, te leszel az alázatos vezeklő fél. Örülj hogy egyáltalán még hozzád ér. Ha hozzád vágja, el kell viselned. Ez az ára kettőtöknek.
2019. aug. 21. 23:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugyan nálunk nem konkrét megcsalás történt, de a bizalmamat kissé megtépázta. Nem áll szándékomban bármelyik későbbi vitában ezt felhozni, de ezt a dolgot szeretném kiveszekedni magamból most. Átbeszélni átbeszéltük már normális hangnemben, de sok düh van még bennem, amit ki akarok adni valamilyen módon. Igenis akarok veszekedni, egy picit ordibálni, levezetni a feszültséget, egy picit nem logikus és megértő lenni.

De azt én speciel most is érzem, hogy el fogom tudni engedni azt a dolgot. De ehhez a másiknak is segítenie kell majd. Elterelni a gondolataimat, és új élményekkel feledtetni a múltat.

Megcsalásnál nem tudom, mennyivel másabb a helyzet, plusz az sem mindegy, milyen a párod. Lehet sose fog túllépni rajta, és csak az időt húzzátok, lehet innentől kezdve számára olyan lesz, mintha még se történt volna.

2019. aug. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!