Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy 22 éves lányt az anyja irányít?
24 Éves vagyok a barátnőm 22.
Konkrétan olyan a kapcsolatunk mintha 12 évesek lennénk. 2 éve együtt vagyink. Azt hittem , hogy csak eleinte lesz úgy, hogy keveset talalkozunk. De nem. Max heti 3x találkozunk de inkább 1x 2x . Az anyjahoz kell igazodni. Engedélyt kell kérnie, hogy atjöhessen hozzám vagy itt aludjon. Azért nem mentünk le ketten a balatonra mert az anyja nem engedte el. Szerintetek ez normális? Hiába mondom a barátnőmnek nem áll a sarkára. Mit tegyek? Ha nem változtat ezen szakitani fogok.
Őszintén szólva az amikor írtad, hogy a kinek a névnapját fogják ünnepelni akkor, amikor a te születésnapod lesz és nem vagy meghívva sem, már abból a kommentből érződött az, hogy nem szeret téged a lány anyja és nem akarja, hogy a lány élete része legyél.
Sajnos a mai világban nagyon sok ilyen ember van.
És nem csak olyan van, hogy a család akar beleavatkozni a nő életébe, de még sokszor a barátok, miegymás beszél a pasi ellen, hogy így nem illik hozzád, úgy nem illik hozzád. Te jobbat érdemelsz. Stb.
Én azt mondom, hogy fel a fejjel, akár mennyire is legyen nehéz. Jobban jártál, hogy egy ennyire manipulálható lány ott hagyott téged. Manapság nehéz olyan nőt találni, aki tényleg egy kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!