Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy 22 éves lányt az anyja irányít?
24 Éves vagyok a barátnőm 22.
Konkrétan olyan a kapcsolatunk mintha 12 évesek lennénk. 2 éve együtt vagyink. Azt hittem , hogy csak eleinte lesz úgy, hogy keveset talalkozunk. De nem. Max heti 3x találkozunk de inkább 1x 2x . Az anyjahoz kell igazodni. Engedélyt kell kérnie, hogy atjöhessen hozzám vagy itt aludjon. Azért nem mentünk le ketten a balatonra mert az anyja nem engedte el. Szerintetek ez normális? Hiába mondom a barátnőmnek nem áll a sarkára. Mit tegyek? Ha nem változtat ezen szakitani fogok.
Voltam hasonló helyzetben mint te . 3 évig bírtam majd a sarkamra álltam és ultimátumot adtam, hogy vagy előtérbe helyezi a kapcsolatát és leszakad az anyjáról vagy viszlát. El is költöztem , külön voltunk 3 hónapot és ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön a ,,fontossági,, sorrendre.
Azóta kiáll a kapcsolatunkért, sarkára állt és boldogok vagyunk. De ha ezt nem lépem meg akkor tovább szenvedtem volna , azt meg nem akartam mert az az élet nekem nem tetszett.
Enya szempontjából normális, hiszen neki mindig az ő pici lánya marad, akit óvni kell.
Ami nem normális az az, hogy egy 22 éves nő (dehogy nő az ilyen, ő még lány) ezt hagyja még, és nem bújik ki onnan (és ilyenkor normál esetben a szülők elfogadják hogy gyermekük felnőtt és önállóságra törekszik).
Szerintem is nyugodtan állíthatod döntés elé!
- vagy otthon marad és névnapozik, és akkor maradjon is ott, és többet nem kell találkoznotok.
- vagy pedig átjön hozzátok a szülinapodat ünnepelni, és végre veszi a bátorságot, hogy leváljon az anyjától!
Ez nem szeretetről szól, mert gondolom szereted őt, és akkor is fogod szeretni, ha nem téged választ. Viszont akkor már képtelen leszel együttműködni vele, és a szereteted ellénére véget kell vetned a kapcsolatnak. Ez ilyen sajnos... 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!