Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy egy 22 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egy 22 éves lányt az anyja irányít?

Figyelt kérdés

24 Éves vagyok a barátnőm 22.

Konkrétan olyan a kapcsolatunk mintha 12 évesek lennénk. 2 éve együtt vagyink. Azt hittem , hogy csak eleinte lesz úgy, hogy keveset talalkozunk. De nem. Max heti 3x találkozunk de inkább 1x 2x . Az anyjahoz kell igazodni. Engedélyt kell kérnie, hogy atjöhessen hozzám vagy itt aludjon. Azért nem mentünk le ketten a balatonra mert az anyja nem engedte el. Szerintetek ez normális? Hiába mondom a barátnőmnek nem áll a sarkára. Mit tegyek? Ha nem változtat ezen szakitani fogok.

2019. aug. 16. 04:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben mint te . 3 évig bírtam majd a sarkamra álltam és ultimátumot adtam, hogy vagy előtérbe helyezi a kapcsolatát és leszakad az anyjáról vagy viszlát. El is költöztem , külön voltunk 3 hónapot és ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön a ,,fontossági,, sorrendre.

Azóta kiáll a kapcsolatunkért, sarkára állt és boldogok vagyunk. De ha ezt nem lépem meg akkor tovább szenvedtem volna , azt meg nem akartam mert az az élet nekem nem tetszett.

2019. aug. 16. 07:23
 12/31 A kérdező kommentje:
Szerintem Én is ultimátumot adok, csak ugye én beteg vagyok elég nehéz időn megyek keresztül most, és jól esne ha mellettem maradna, többet lennénk együtt.
2019. aug. 16. 07:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Megértem. De pont ezért ha nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban ..márpedig nem, akkor valamit lépned kell mert szenvedsz . Mert magától ez nem fog változni sajnos.
2019. aug. 16. 07:44
 14/31 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2019. aug. 16. 08:01
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha szakítottatok, szólj, majd felcsípem :D
2019. aug. 16. 08:31
 16/31 A kérdező kommentje:
Haha:)
2019. aug. 16. 08:36
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Enya szempontjából normális, hiszen neki mindig az ő pici lánya marad, akit óvni kell.

Ami nem normális az az, hogy egy 22 éves nő (dehogy nő az ilyen, ő még lány) ezt hagyja még, és nem bújik ki onnan (és ilyenkor normál esetben a szülők elfogadják hogy gyermekük felnőtt és önállóságra törekszik).

Szerintem is nyugodtan állíthatod döntés elé!

- vagy otthon marad és névnapozik, és akkor maradjon is ott, és többet nem kell találkoznotok.

- vagy pedig átjön hozzátok a szülinapodat ünnepelni, és végre veszi a bátorságot, hogy leváljon az anyjától!

Ez nem szeretetről szól, mert gondolom szereted őt, és akkor is fogod szeretni, ha nem téged választ. Viszont akkor már képtelen leszel együttműködni vele, és a szereteted ellénére véget kell vetned a kapcsolatnak. Ez ilyen sajnos... 🙁

2019. aug. 16. 10:04
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Anya*
2019. aug. 16. 10:06
 19/31 A kérdező kommentje:
A probléma megoldódott. Ő szakított velem.
2019. aug. 16. 10:29
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
És mi volt az indok? Ez most történt?
2019. aug. 16. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!