Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam a szakításra?
Egyszerűen már kb nincs közöttünk semmi.
Abszolúdt nem kezdeményez, de én sem. Élünk egymás melett mint egy testvér pár.
1 éve összeköltöztünk albiba, hátha csak az a baj, hogy a szülőkkel élünk, akik bele szólnak mindenbe.
Most senki nem szól bele mit csinálunk, de semmi közös program nincs. Eleinte próbáltam közeledni, közös lrogramot szervezni, de semmi. Ha mégis szexre kerül a sor, akkor az lapos. Be-ki be-ki kész. Jó éjt. Semmi csók, előjáték. Semmi.
Úgyerzem még most is szeretem, de valami meghalt ebben a kapcsolatban. Tudom, hogy ez lenne a jó lépés, de mihez kezdjek majd egyedül? Vagy a roszabbnál, jobb a rossz?
Megfigyeltem magamon a depreszió tüneteit is. Közömbös vagyok minden iránt. Nem tudok egy vígjáték filmen nevetni. Nem tudok a kollegák marhaságain nevetni, pedig nagy móka mesterek.
Mihez kezdenétek ezzel? Úgyérzem idegi alapon ki fogok készülni teljesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!