Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá magam a szakításra?
Dönts gyorsan, mert rohan idő és lassan nagyi leszel :)
magyarázd meg, miért szereted? most írtad, hogy tojik rád. hmm? (N)
Ezt ismerem...
Azok csak emlékek. Az az ember már nem létezik. És nyilván sokszor mondtad is neki ezt,ennek ellenére nem tett semmit sem.
Tedd meg,aztán vágj el minden kapcsolatot.
Osztom a 4-es hozzászólását.
Ha eddig nem változott, nem is fog. Határozottan kell fellépni ilyenkor. Még mindig jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Teljesen fel fog őrölni.
Voltam én is a te cipődben. Másfél év egy ilyen kapcsolatban. Sokáig hitegettem magam, hogy oké adjunk neki szabadságot. De nagy büdös lópikulát!
Nekem annyiszor hazudott, megbántott, elfelejtett, nem figyelt rám, hogy soha többet...
Idő kell hozzá, hogy feldolgozd, hogy te befejezed ezzel az alakkal. Ne gondold meg magad, csak azokra gondolj, amikkel megbántott, és sokkal jobb lesz.
Az ilyen kis puha p***űek nem érik meg a beléjük fektetett energiát. (tapasztalat)
Am megbeszélni is próbáltátok? (nálam 2 hétig volt látszatja!! :D )
(ui: miután szakítottam, megtaláltam életem szerelmét <3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!