Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ennyire a pénz számít az életben?
Nekem pl soha semmit nem toltak a s.ggem alá,nem kényeztettek el sohasem a szüleim.Gondolom ezért sem vagyok egy anyagias liba.Mondjuk azt senki sem állíthatja,hogy a pénz nem fontos,mert azért valljuk be,az elég sz.r,ha nincs:S De én magamnak fogom megkeresni azt a pénzt,ami nekem szükséges,nem akarom,hogy pénzeljenek.A pasim mondjuk olyan,hogy szinte mindent megvenne nekem,mert azt mondta,hogy szeretne nekem mindent megadni,kényeztetni,de megmondtam neki,hogy nincs semmire sem szükségem,mivel már úgyis megvan mindenem(szerelem,törődés...).
Anyuci pici fiás sztorihoz meg annyit,hogy én egy ilyen típusú pasit dobtam.Lehet,hogy pénzes volt,de emberileg nem volt 100as.Egy pasiban soha nem azt nézem,hogy mennyire pénzes:S
20L
Ennyit a férfiakról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__10..
Az igények azért megvannak..
Épp ez az, mindenkinek meg van, mi a fontos.Van akinek fontos az anyagi biztonság, mint például nekem.De ez nem azt jelenti, hogy én csak felső 10000-ből választok magamnak párt, hanem azt, hogy egy férfit ne nekem kelljen már eltartani, és ne hitelekből kelljen élnünk.
Gondolom egy csaj megsértette a hiúságod, ezért pattogsz ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!