Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál azért mert a rendről más a felfogásotok?
Attól függ. A két véglet kiborít. Az apám-féle tisztaságmánia ugyanolyan bosszantó, mint a régi szomszédunk hozzáállása. "Anna néni, ott egy csótány a szék lábánál" Anna néni így lassan odanéz, mosolyog.
"Majd elmegy".
Eeeeeeee...
Közepes rendtartást favorizálok, ne egyen meg a kosz minket, de ne is az állandó háztartási robottal törődjünk minden szabadidőben.
Viszont a tárgyakat szeretem táblázatban vezetni, hogy miből mennyi van, hol a helye és mi ebből az enyém (ez csak a saját régi cuccaimnál fontos, szakítás esetére) + hogy ne kelljen keresni, mert tudom hol van.
Anna néni nagyon chill. 😂
Kérdező, attól függ. Nyilván a végletek ki vannak zárva. Nálam dzsuva sosincs, de múzeum sem.
Nálunk pont ebből fakadt nagyon sok konfliktus.
A párom:
- mindent azonnal elmosogat
- minden ruhát a helyére rak
- nem hagy szét soha semmit
Én:
-később, nap végén szoktam elmosogatni
-általában egy ruhás székem van:D
-széthagyom a dolgaimat pl hajgumik ilyesmik
és még sorolhatnám, a lényeg, hogy nagyon sokat veszekedtünk ezen. De aztán idővel sikerült megbeszélni, és már ő sem ugrik rögtön a nyakamnak emiatt, próbálunk figyelni a másikra. A lényeg a kommunikáció, és, hogy mindkét fél megértse, hogy nem azonosak az emberek szokásaik, így alkalmazkodni kell mindkét félnek valamilyen módon.
Azóta nálunk minden mosogatógépbe megy, felváltva pakolunk be, én igyekszem a ruháimat egyben tartani, és ő is figyel azokra a dolgokra amik engem zavarnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!