Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezesetben szakítanál a pároddal?
Vannak jelek, hogy megcsal, amit én személy szerint jelnek veszek, de többen mondták, hogy ne vegyem készpénznek csak ezek alapján hogy megcsal.
Említettem neki is, hogy szakítani szeretnék mert ez így nem megy, nem tudok benne bízni.
Órák óta ezt beszéljük és azt mondja tényleg mindent megtenne azért, és meg fog tenni azért, hogy bízzak benne. Stb
Ha megcsalna vagy lenne neki más is akkor szerintetek “küzdene” azért hogy vele maradjak? Bizonygatná hogy nem csal meg? 😕 Mit tegyek?
77%
Ezeket is ő írta ki, itt leírja
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Szerintem szakíts, mert megőrjíted őt is, magadat is. Nem bántásból írom.
Ne haragudj de te vagy mar kisse beteges...... szerintem szakits inkabb
Azt hiszed hogy megcsal majd abban hogy ez kozlod vele es bizonyitana neked hogy barmit megtenne azert hogy bizz benne te meg ebben is azt latod megtenne e ezt egy olyan ember aki megcsal???????😂😂😂
Komolyan mondom Neked hogy szakits es tedd rendbe magad es a lelkivilagat kesobb ha ugy alakul majd targyaltok de ne tedd tonkre szegeny masikat a beteges felfogasoddal.... Csak egy jo tanacs....
22no
Én már csak azért is szakítanék a párommal, mert ha nincs bizalom, akkor teljesen mindegy, hogy megcsalt-e vagy sem, a kapcsolatunknak már úgyis annyi. Ha nem csalt meg, valamiért akkor is felmerült bennem ennek a lehetősége, és innentől kezdve bármilyen ártatlan is, ismét elő fog jönni bennem a bizalmatlanság, féltékenység, satöbbi. Így semmi értelme az egésznek.
Egyébként, hogy a későbbi kérdésedre válaszoljak, szerintem bizonygatná az ártatlanságát, sokan még az után is bizonygatják miután kész bizonyítékok vannak ellenük. Ha azt az esetet vesszük alapul, hogy megcsal, akkor biztosan oka volt így tenni, és nem a tisztességes utat választani, hogy előbb szakít és utána keres mást, ez az ok csak azért, mert te rájössz a turpisságra, még nem fog megszűnni.
Amőgy amit a 81% ír a másik kérdésednél, az aggasztana engem is, én eleve nem hordok csillogó cuccokat.
Nekem is voltak ilyen jelek anno, mobilozott nagy vidáman az éjnek idején-nem netezet, mert nem volt "okosteló", eltűnt órákra este, majd jött valami kamudumával, én akkor nem szakítottam, később lebukott ténylegesen. De addig is folyamatosan szorongtam. Nem éri meg így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!