Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te szakítanàl ezért? Ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szakítanàl ezért? Ez nem beteges? Tűrjek még?

Figyelt kérdés
Szóval a történet annyi, hogy lesz július elején a hungaroring. 1 hónapja Reklámozzák a tévében agybafőbe. A párom kérdezte hogy nem megyünk-e el.. Örültem tetszett engem is érdekelnek az ilyen programok mondtam hogy megoldjuk. Ezt kb. két hete beszéltük. Tegnap hazament, majd mikor visszajött közölte hogy az anyja mondta hogy mi lenne ha ők elmennének erre a programra és majd ők befizetik a páromat. Ő nyilván igent mondott, pedig 2 hete velem beszélte meg..az anyja minden nap 2-3x hívja, de volt olyan is hogy 5x egy nap ( a semmiért, és 5-10 perceket kepesek beszèlni) , ja ès kb minden nap hazajár a párom 😂. És ezen felhúztam magam, mondom jolvan, menjél anyáddal akkor .. 27 éves keresőképes emberről beszélünk. Elegem van. A szülei utálnak, mert nem engem képzeltek el a csodàlatos fiúk nellé, mivel nekem már van egy gyermekem. Mindig leolt, meg megsértődik ha felhozom hogy szakadjon már le az anyjarol..van ennek jövője? Van/volt más ilyen helyzetben? Mit lehetne tenni?
2019. jún. 26. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hungaroring miatt szakítanék, hanem amiatt, hogy "anyuci pici fiacskája" maradt és nem titeket/téged választ helyette. Pontosabban nem tesz semmit, hogy elfogadjanak a szülei.
2019. jún. 26. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De beteges... hogy még mindig együtt vagy egy ilyen emberrel...
2019. jún. 26. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyu kisfia...

Próbáld vele megbeszélni, hogy hosszútávon egy férfi életébe csak egy nő fér el az első helyen.

2019. jún. 26. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Arra gondoltâ már,hogy ő is ùgy érzi folytogató anyuka szeretete,csak tùl nagy a tisztelet benne ahhoz,hogy ezt fel merje vállalni?

Meg lehet kérni,hogy ne járjin.haza minden nap,hanem mindjuk 3x egy héten,és arra is,hogy a közös programnak lebeszélt eseményekre ne az anyjával menjen.Mert így közeli az érzet a nem vagyok elég fontoshoz.Ha nem akar változtatni,és ki is jelenti,akkor hagyjad.

2019. jún. 26. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ilyenbol valtozott meg az elettarsam utanam futo kutyava. Mar nem kell vegighallgatnom,ah egy orat telefonal minden nap az anyjaval. O 39 /F en 35/N
2019. jún. 27. 02:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen anyucis volt a barátom az elején..csak azért tartottam ki mert első kapcsolatom volt.

Nem is vette észre, hogy ez a beteges anyukázás nem normális dolog..de szerencsére meg tudott változni.

Azóta az anyjával is jobb a viszonyunk.

Ha látsz még benne fantáziát, akkor mondd meg neki hogy ennyi idősen már veled, a párjával kellene közös programokat csinálni és nem az anyja nyakán lógni mindig.

Le kell válnia egyszer az anyjáról. Ez a természetes dolog.

Ha nem képes többet foglalkozni veled, mint az anyjával, akkor ennek nincs értelme.

2019. jún. 27. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!