Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szakítanàl ezért? Ez nem beteges? Tűrjek még?
Anyu kisfia...
Próbáld vele megbeszélni, hogy hosszútávon egy férfi életébe csak egy nő fér el az első helyen.
Arra gondoltâ már,hogy ő is ùgy érzi folytogató anyuka szeretete,csak tùl nagy a tisztelet benne ahhoz,hogy ezt fel merje vállalni?
Meg lehet kérni,hogy ne járjin.haza minden nap,hanem mindjuk 3x egy héten,és arra is,hogy a közös programnak lebeszélt eseményekre ne az anyjával menjen.Mert így közeli az érzet a nem vagyok elég fontoshoz.Ha nem akar változtatni,és ki is jelenti,akkor hagyjad.
Nekem is ilyen anyucis volt a barátom az elején..csak azért tartottam ki mert első kapcsolatom volt.
Nem is vette észre, hogy ez a beteges anyukázás nem normális dolog..de szerencsére meg tudott változni.
Azóta az anyjával is jobb a viszonyunk.
Ha látsz még benne fantáziát, akkor mondd meg neki hogy ennyi idősen már veled, a párjával kellene közös programokat csinálni és nem az anyja nyakán lógni mindig.
Le kell válnia egyszer az anyjáról. Ez a természetes dolog.
Ha nem képes többet foglalkozni veled, mint az anyjával, akkor ennek nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!