Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám befejezni a sok beteges féltékenységet?
L22.
A barátom külföldre ment dolgozni 20 napra, általában együtt szoktunk menni, de én most nem tudtam menni. Ott egy nyaraló szerű házban laknak, kb 15-en, mindenki fiatal, fiúk lányok egyaránt. Csak csütörtök péntek szombat vasárnap szoktak dolgozni, kb 12 óràt egy nap. Munka után mindig kiülnek a folyósóra röhögcsélni, füvezni stb. Engem ez nagyon idegesít, mert a munka miatt egésznap alig beszélünk, és miután hazamegy, ahelyett hogy tudnánk beszélni ő már siet is, hogy a többiekkel legyen, olyankor szó nélkül eltűnik, majd kb egy óra múlva válaszol az üzeneteimre jól beállva, csúfságolva velem. Már mondtam neki, hogy idegesít, hogy mindig hanyagol engem de nem érti meg. Amióta ott van minden nap veszekedtünk, 2x hazudott is, hogy lefekszik, közben meg füvezett a többiekkel, de rájöttem. Szóval tudom, hogy nem helyes, hogy így féltékenykedek, de zavar, hogy nem szán rám időt. Amikor szabad napja is van, akkor sem beszélünk többet, mert mindig csinálnak valamit. Több a szórakozás mint a munka, és ez nagyon ki tud készíteni, főleg, hogy a lányok is szépek. Mit tudnék tenni?
Teljesen más igényeitek vannak, te szereted őt, ő pedig a leírtak alapján nem igazán.
Itt én nem azon aggódnék, hogy milyen lányok vannak körülötte, mert az a kisebbik gond. Ha szerelmes lenne beléd, a világ legszebb nője is lakhatna vele egy fedél alatt, akkor sem érdekelné.
Ha egy héten 3 nap nem dolgozik, és akkor valóban 2 óránként 15 percet beszéltek, akkor tényleg nem értem, mi a probléma, mennyivel több időt kellene rádszánni. Mi egy nap egyszer beszélünk, lehet, hogy nem negyed órát, de fél óránál biztos nem többet.
Azt írod, több a szórakozás, mint a munka. Ha 48 órát dolgozik egy héten, az több, mint amit itthon dolgozik a legtöbb ember (40 óra).
Ráadásul a 20 napnak nagyon hamar vége lesz, nem egy folyamatos távollétről van szó.
Szia!
Én teljesen megértem a helyzeted, bár a tiéd nehezebb. Két hétig kb. betegesen féltékeny voltam, fogytam 8 kilót is, pedig igazából nem adott okot arra a párom, hogy az legyek. Én gyártottam a beteges képeket a fejemben, hogy biztosan a munkahelyén a csajjal ebédel, beszél stb. El kell engedni ezeket a dolgokat, még akkor is, ha nehéz. 20 nap tényleg nem a világ vége, simán kibírható, de én elbeszélgetnék vele ha hazajön, természetesen nyugodtan, nem kikérve magadnak a dolgokat. Oszd meg vele a félelmeid, a kommunikáció mindennek az alapja. Ha mégsem működik a dolog szakíts vele, mindennek a vége egy új dolog kezdete. :)
22 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!