Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha egy képet látnál meg párod tárcájában a volt kedveséről?
Hát az sok mindentől függ.Ha például az a kép ott van,ahol a több képet is tart,akkor nem gáz,főleg,ha jóban is vannak.Ha legelöl látnám a képet magában,akkor felháborodnék!:D
Meg kell beszélni!
Ha nagyon friss a kapcsolat, akkor csak óvatos lennék és tapogatóznék ez irányban, de semmiképpen nem vonnám felelősségre. Nyilván nem lehet valakit parancsra elfelejteni, és egy darabig kimondatlanul is vetélkedned kell, de ezen csak a megértés, a támogatás segít.
Ha viszont nem megy neki a fokozatos felejtés és csak pótlék lennél esetleg, az már más kérdés, ezt nem szabad engedni.
Remélem nem kutattál a pénztárcájában:) Mert akkor ideges lesz az tuti..
Személy szerint engem nagyon zavarna. Biztos rákérdeznék.
Nekem két hónap után pottyant ki egyszer mert:
1. elfelejtettem kivenni
2. meg fogom tartani, hiszen az életem fontos része volt, és nálam a párkapcsolat végével nem szűnnek meg létezni azok az emberi értékek, amiket egyszer megszerettem benne, és amik a szememben különleges emberré tették
3. utána nagyon sokáig a legjobb barátom volt, amíg egy hülye rib@nc meg nem bolondította és ellenem nem fordította, de ettől nem szeretem kevésbé, mint barátot, és nem is fogom kivenni a képét. Az már az elveszített legjobb barátom fotója, nem az exemé.
Dehát ez az én esetem. Az én barátom nem raplizik emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!