Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagy hülyeséget csináltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hülyeséget csináltam. Lefeküdtem egy nagyon jó barátommal, akinek családja van. Hosszú sztori lesz. Hogyan lehet ezt túlélni lelkileg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Köszönöm, ha türelemmel végig olvasod!

33 éves nő vagyok, van egy barátom, akivel kollégák vagyunk, ő 38 éves. Neki családja van, nekem férjem. A munkahelyen beszélgettünk eleinte általános dolgokról, meséltünk mindketten az életünkről, munkánkról, stb.

Tudom, hogy én mindig is tetszettem neki, mint nő, de nekem ő sosem jött be, mint férfi, de nagyon kedveltem a kezdetektől fogva...a stílusát, humorát. Pont emiatt a szexről sosem beszélgettünk, még általánosság szintjén sem. Én tudatosan próbáltam tartani egy határt, nem akartam úgymond annyira megkedvelni, hogy esetleg beleszeressek. Ő is tartotta ezt a határt. De valahogy megbíztunk egymásban mindig is, be mertem avatni olyan dolgaimba, amiket alig néhány embernek meséltem el (pl. egészségügyi probléma). Szóval egyre közelebb kerültünk egymáshoz lelkileg.

A férjemmel kapcsolatos problémáimról sosem beszéltem neki. Ő sem az esetleges problémáiról. Tényleg próbáltunk tartani egy határt.

A munkahelyen kívül sosem találkoztunk kettesben, csak céges rendezvényeken.

Az én életem úgy alakult, hogy tönkrement a házasságom. Év elején kiderült, hogy a férjem megcsalt. Az elmúlt fél évben próbáltuk helyrehozni a dolgainkat, de nem sikerült. Pokoli volt az elmúlt pár hónap. Senkit nem avattam be ebbe...se a szüleimet, se a barátnőimet...egyedül próbáltam rendezni a dolgokat a lelkemben. Olyan típus vagyok, aki nehezen beszél a problémáiról, inkább egyedül szeretem megoldani őket. De fél év alatt nagyon felörlődtem ebben és úgy döntöttem, hogy kiöntöm a szívem a barátnőimnek és ennek a barátomnak is. Akkor én még abban bíztam, hogy ki fogunk békülni a férjemmel és helyre tudjuk hozni a házasságunkat. Szóval elmeséltem neki mindent, tanácsot kértem tőle...jó volt látni a helyzetet egy férfi szemszögéből. Nem kezdett közeledni hozzám, mint nőhöz és én sem hozzá.

A házasságom menthetetlen, pár hete eldöntöttük, hogy válunk.

A hétvégén volt egy céges buli, ahol sajnos úgy alakult, hogy csókolóztunk és tegnap le is feküdtünk egymással.

A probléma az, hogy ez nem csak szimpla testiség, kedveljük egymást. Lelkileg már régóta közel voltunk egymáshoz.

Tudom, hogy hülyén hangzik, de én még a pénteki buliban sem gondoltam, hogy ebből ez lehet, és ő sem. De valahogy átszakadt egy gát egy ponton és nem tudtunk parancsolni az érzelmeinknek és a vágynak. Elgyengültünk. Az én részemről az volt, hogy iszonyatosan jól esett, hogy hosszú idő után újra nőnek érezhettem magam, nála pedig a régóta halmozódó velem kapcsolatos érzései törtek felszínre.

Mindketten kibuktunk.

El sem tudom képzelni, hogy mit érezhet. Én vagyok könnyebb helyzetben, mert én egyedül vagyok. A családját nem akarja elhagyni és én sem szeretném, hogy ez történjen.

Hamarosan el fogok költözni a városból a válásom miatt, szóval fizikailag messzebb leszünk egymástól hamarosan.

Az egyik oldalon ott van a borzasztó lelkiismeret-furdalás, a másikon pedig az, hogy nagyon jó lenne vele lenni, időt tölteni, beszélgetni.

Köszönöm, hogy elolvastad, nagyon jól esett kiírni magamból. Igazából az lenne a kérdésem attól, aki volt már hasonló helyzetben, hogy hogyan lehet ezt lelkileg túlélni?

2019. júl. 22. 12:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Ja és remélem a következő palidnál is valamikor átszakadnak azok a fránya gátak ismét és megfekteti az elkeseredett kolléganőjét!!
2019. júl. 22. 14:04
 12/21 anonim ***** válasza:
93%

Megtörtént, visszacsinálni nem lehet. Köszönj el tőle, bármennyire fáj is és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Kezdj új életet és az övét ne tedd tönkre.

30n

2019. júl. 22. 14:05
 13/21 Bence_ ***** válasza:
67%

Te lezártad a kapcsolatod.

Jó volt nőnek lenni? Igen!

Tök érthető!

Ő is azért volt veled mert jól érezte magát.

Ha rendben lenne a házassága akkor vagy tudna rólad a felesége vagy csak egy jót dumáltatok volna.

Ez az Ő döntése volt.

2019. júl. 22. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Normális férfiak egyedül vannak ilyeneknek feleségül van. Hol az igazság?
2019. júl. 22. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Röhögtem volna, ha amaz a gát szakad át. A Teremtő legyen irgalmas hozzátok, ti félkegyelműek. A sors majd benyújtja a számlát.
2019. júl. 22. 20:49
 16/21 Bence_ ***** válasza:
64%

Szerintetek ehhez a pasinak nincs köze?

Ha egy férfi kívánta volna avval is lefekszik?

Azért tette mert neki jó, tök felesleges kifelé mutogatni.

Ha a párommal akarok lenni akkor vele vagyok. Jól esett neki mint egy pofa sör, ennyi!

2019. júl. 22. 21:17
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
A sok álszent elhúzhatna már!Kérdező,neked nincs tennivalód a továbbiakban.Ő mit mondott neked?
2019. júl. 23. 20:31
 18/21 A kérdező kommentje:

Ő azt mondta nekem egyébként (mielőtt lefeküdtünk), hogy meg kell beszélnünk, hogy hogyan fog ez működni köztünk, ki kell alakítanunk szabályokat, stb. Tehát az sosem volt opció, hogy elhagyja a családját, amivel én tisztában voltam.

Csak hát a gyakorlatban nem egészen úgy működnek a dolgok, mint elméletben...úgyhogy miután megtettük, gondolom észbe kapott, hogy ez mégsem lesz így jó.

2019. júl. 24. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:
85%

Tehát felajánlotta, hogy legyen szexkapcsolat, aztán rájött, hogy "jé, nekem van családom"!!!

Hát a pasi is megér egy misét. Ez az ő sara is, nem csak a tied. Amit tudsz tenni, hogy szépen megszakítod vele a kapcsolatot. Nem kell ilyen megalázó helyzet neked se.

30n

2019. júl. 24. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
Sztem te csak egy kis szórakozás voltál neki. Hidd el ha szeret akkor keresni fog később is miután elköltöztél. Ha nem akkor nem volt kár érte.
2019. júl. 26. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!