Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Itt gyakorin tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin tényleg ennyire tökéletesek az emberek?

Figyelt kérdés
Ha őket megcsalják,akkor ők összeszedik a cuccukat,elválnak és továbblépnek és onnantól kezdve levegőnek nézik a volt barátjukat.Mindegy hány évet éltek le együtt.Természetesen a szeretővel kapcsolatban nem éreznek dühöt.Csak a férj vagy barát iránt.Hiszen ő lépett félre.Soha, még csak egy pillanatra sem gondolnak bele abba,hogy milyen jó lenne megtépni a csajt,vagy leverni egyet a pasinak.Sőt,ha valaki itt ezen az oldalon bevallja,hogy hevesen reagálta le,akkor ő egy agresszív állat, és meg is érdemelte,hogy megcsalják.Meg amúgy is,csak az lesz agresszív ilyen esetekben,akik birtokolni akarták a párjukat.Szóval mindenképpen megy az áldozat alázása.Csak éppen abba nem gondolnak bele,hogy az ember érző lény.Különböző érzelmi traumákra különböző módon reagálhat.Van,aki a világ legnyugodtabb,legkiegyensúlyozottabb embere és soha nem lenne képes senkit bántani,de amikor megtudja,hogy megcsalták,átverték,akkor valami bekattan nála.Egyszerűen nem hiszem el,hogy itt gyakorin az emberek csak úgy továbblépnek,hogy ilyen lazán veszik.Komolyan mondom, néhány válasz olyan,mintha érzelem nélküli, előre beprogramozott robotok írták volna.Legalábbis a legtöbb válasz ilyen.Azokat,akik agresszíven reagálták le a helyzetet, azt mindig elhordják mindennek.Itt gyakorin már az is egy állat,aki a szeretőt mindenféle xurvának elhordja dühében.Szerintetek is ilyen nyugodtak maradnak az emberek,ha megalázzák őket?
2019. júl. 17. 11:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Nem hajtogatok semmit. Véleményem attól még van. Ahogy neked is. Nyilvánvalóan nem értünk egyet. Ennyi a történet.
2019. júl. 18. 00:29
 32/37 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, az nem érzelmi intelligencia, hogy idegenekért sírsz. :-)
2019. júl. 18. 05:59
 33/37 anonim ***** válasza:

En is igy gondolom,kerdezo.

Itt csak sablonvalaszokat lehet adni,kulonben szetszednek.

Nem tudom mennyi itt az atlageletkor,gyanitom,alacsony,mert nula elettapasztalattal is osztjak az eszt.

2019. júl. 18. 06:17
 34/37 A kérdező kommentje:
Akkor mi az érzelmi intelligencia?Mert azoknak az érzelmekhez van köze.Én például kijelenthetem,hogy sosem csalnék még senkit,mert intelligens vagyok ahhoz,hogy belássam,nem okozok fájdalmat másoknak.AHa nem vagyok érzelmileg intelligens,akkor viszont nagyon empatikus vagyok.Ami csilliárdokkal többet ér,mint az érzelmi intelligencia,ezek szerint.
2019. júl. 18. 11:40
 35/37 A kérdező kommentje:

Akkor viszont ahhoz,hogy ne csalj meg senkit sem,soha, elég ha intelligens vagy és empatikus.Az érzelmi intelligencia gondolom az érzelmek helyes feldolgozása.Ilyen szempontokból nálam bőven van tanulni való.Ez azért fura nem?Hogy a sima,rendes intelligenciát nem lehet tanulni,ahogy az empátiát sem.Viszont az érzelmit lehet.

Véleményed lehet dolgokról,de azt hiszem, rólam,mint emberről nem lehet.Illetve igen,de ha te másokról véleményt alkotsz pár mondat után,az nem rólam mesél.

Én például ha valaki valamit csinál,nem magát az embert,hanem a tetteit ítélem el.

2019. júl. 18. 11:48
 36/37 anonim ***** válasza:
A tévhitekkel ellentétben a "sima" intelligenciát is lehet fejleszteni. Amikor az első IQ teszteket készítették, pont az volt a lényege, hogy megnézzék, melyik tanuló szorul fejlesztésre ilyen területen. Valóban nem egyszerű fejleszteni, de lehet. Nyilván, csak a normál tartományban.
2019. júl. 18. 18:14
 37/37 anonim ***** válasza:
#35: Rosszul gondolod. Mindenről és mindenkiről formálunk véleményt minden nap. Te is ezt teszed. :) Ezek természetesen változhatnak. Vagy helyes az első benyomás, vagy nem.
2019. júl. 18. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!