Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ilyen szinten a szeretőket (nőket),
főleg itt a gyakorin?
Figyelt kérdés
Jó mondás, hogy kettőn áll a vásár, sőt megkockáztatom, hogy kizárólag a pasin múlik. Nem a szerető tesz tönkre egy házasságot, hanem az a férfi, aki félrelép. A szerető max. "bűntárs", és igen, ha nem lennének bűntársak, akkor a férfiak nem tudnának félrelépni, de ez csak helyzeti kéréds, attól még akarnának és a házasságuk nem lenne boldogabb (sőt, néhány esetben sokkal frusztráltabbak lennének, amit adott esetben a családtagjaik bánnának).
Mindenki a saját lelkiismerete szerint cselekszik, ha valaki felajánlaná, hogy minden héten 3-szor fejbelőhetsz valakit kedvtelésből és senki sem tudja meg, nyilván nem tennéd meg (nincs tisztelet a kivételnek :) ) vagy ha igen, akkor kizárólag te vagy a hibás, mert így döntöttél.
És azért írtam, hogy főleg itt a gyakorin, mert sok embernek az ismeretségi körében történnek ilyen dolgok, ott azért átlátható, hogy nem egyszerű helyzetek ezek és a kívülállók igyekeznek segíteni, tanácsot adni, de itt nem sok toleranciát tapasztalok.
2016. ápr. 12. 16:18
2/21 Sunshinedoll válasza:
Nem tűnt még fel, hogy itt mindenki utálja a nőket? :D
2016. ápr. 12. 16:23
3/21 anonim válasza:
Ez erkölcsi kérdés. Volt már olyan pasi, aki nagyon bejött, felesége volt, állítása szerint válás szélén álltak és bár majd megvesztem érte, annyira bejött, közöltem vele, hogy akkor majd válás után beülünk valahová egy bambira. Vannak ilyenek, meg vannak olyanok, akik nem bírják a bugyit a helyén tartani addig, amíg a pasi még máshoz tartozik.
2016. ápr. 12. 16:54
4/21 anonim válasza:
Én ugyanúgy elítélem a megcsalót és azt is, akivel megcsalnak, abban az esetben, ha tudja, hogy foglalt emberrel csinálja, mert erkölcstelen. Persze a megcsaló hibásabb meg erkölcstelenebb, az nyilvánvaló, mert őtartozik felelősséggel egy másik emberért. De az is elég felelőtlen és erkölcstelen viselkedés, ha egy tudatosan foglalt emberrel kavaró ember azzal próbálja azt igazolni, hogy amit ő csinál, az nem elítélendő, hogy "ha nem velem, akkor mással csinálná, meg nélkülem is szar a kapcsolatuk".
2016. ápr. 12. 16:56
5/21 anonim válasza:
Sok pasi van itt, akik nem életrevalóak vagy sikertelenek a barátnő szerzésben, így kínjukban élvezik, ha ilyen nőket elítélhetnek.
Ha pedig nőtől érkezik válasz szinte felesleges, mert rögtön jön a következő komment a kérdezőtől, hogy "hát de hát de szeretem meg ő is szeretem engem". Full hiába próbálnánk segíteni.
2016. ápr. 12. 16:58
6/21 anonim válasza:
Azzal egyetértek, hogy a férfi nagyobb részben hibás, hisz őt várja otthon a felesége, családja, ámde attól még a nő is szegyellheti magát, mert pontosan tudja, hogy a férfi, akinek épp a farkan pörög, egy NŐS ember. Akinek van gerince, az fel tudja fogni a helyzet komolyságát és élből elutasítja a közeledést. Senkit nem mentesít a "bűnösség" alól az, hogy "jajj, de hát én független vagyok, ő a házas.. ". És? Ezzel akarnak kibújni egy ilyen undorító, aljas tett alól? Hát pedig ez nem mentség. Aki belemegy egy ilyen játszmába, az meg is érdemli azt, amit kap. Azt, hogy nem toleránsak velük és mocskolják őket. Maguknak csináltak, hát vállalják a következményeit.
2016. ápr. 12. 17:09
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat/véleményeket, mindenkit felpontoztam.
2016. ápr. 12. 17:17
8/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el,gondolva arra hogy mindennek oka van.Nem gerincesség kérdése,csak azok vagdalkoznak ilyen szavakkal akik soha nem voltak házasok,vagy nincs semmi veszteni valójuk.Talán az is lehet,hogy aki szerető lesz az csak menekül valami elől,még ha csak egy kis időre is...
2016. ápr. 12. 17:31
9/21 anonim válasza:
Indítasz egy elítélés miatti rinyával, utána AZONNAL általánosítással ítélsz el "sőt megkockáztatom, hogy kizárólag a pasin múlik" - haha. És mi van azokkal a nőkkel akik Abdult meg a többi szeretőt rángatják be az ágyukba mikor a férfi dolgozik? Ja, az is a férfi hibája, mert nem dugta meg elég jól...
Személyesen Hillary Clinton fog kitüntetni a Feminista érdeméremmel.
2016. ápr. 12. 17:42
10/21 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a kérdést, a női szeretőkre vonatkozik.
Természetesen ha fordítva tettem volna fel a kérdést, akkor úgy írtam volna, hogy "megkockáztatom, hogy kizárólag a nőn múlik".
A kérdés pedig azért vonatkozott kizárólag a női szeretőkre, mert ehhez volt kedvem (egyébként pedig mert sokkal több nő (aki szerető) tesz fel itt ezzel kapcsolatos kérdéseket (ahogy látom, de talán nem reprezentatív a minta), akiket aztán megrohamoznak azzal, hogy tönkreteszik a családokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!