Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ítélik el ilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ilyen szinten a szeretőket (nőket), főleg itt a gyakorin?

Figyelt kérdés

Jó mondás, hogy kettőn áll a vásár, sőt megkockáztatom, hogy kizárólag a pasin múlik. Nem a szerető tesz tönkre egy házasságot, hanem az a férfi, aki félrelép. A szerető max. "bűntárs", és igen, ha nem lennének bűntársak, akkor a férfiak nem tudnának félrelépni, de ez csak helyzeti kéréds, attól még akarnának és a házasságuk nem lenne boldogabb (sőt, néhány esetben sokkal frusztráltabbak lennének, amit adott esetben a családtagjaik bánnának).

Mindenki a saját lelkiismerete szerint cselekszik, ha valaki felajánlaná, hogy minden héten 3-szor fejbelőhetsz valakit kedvtelésből és senki sem tudja meg, nyilván nem tennéd meg (nincs tisztelet a kivételnek :) ) vagy ha igen, akkor kizárólag te vagy a hibás, mert így döntöttél.

2016. ápr. 12. 16:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

továbbá nem rinyálás, hanem érdeklődés, kérdés.

de a tied is egy válasz, számítok sokfélére és minden választ szívesen fogadok.

2016. ápr. 12. 18:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a környezetemben is azt látom, hogy nincs tolerancia. Lehet, hogy a szerető szemében van...dehogy a háta mögött kipletykálják és lehordják az tuti!

És igen, az a kapcsolat, ahol valamelyik kikacsingat...tök mindegy, mert már sz.ar bizonyos szempontból..és igen, a kapcsolatban élő döntésén múlik a dolog. De ettől még a szeretőnek is van felelőssége! Akár tetszik,akár nem! A szerező mondhatná azt , miután tisztában van azzal, hogy nős emberrel kavar, hogy ácsi, így lófa.szt a szádba, nem kellesz....de ugye az esetek javában nincs bennük sem gerinc...nem csak a megcsalóban nincs...

2016. ápr. 12. 18:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Viszont jó kérdés ha tudja, hogy nős/komoly kapcsolatban van a srác akkor miért megy bele a szeretői szerepbe? Általában ennek ilyen "majd én jobb leszek és tuti elhagyja értem a családját" mentalitás nem sokkal jobb a "félreágyúzok úgyse jön rá az asszony"-nál. Még nagyobb baj, amikor a szerető csaj úgy csinálja, hogy 3-4 nős pasival áll kapcsolatban és pénzelteti magát (AKA qrva), vagy ott vannak azok a nők akik direkte nős csávókra utaznak, mert "az izgibb".

De amúgy abban egyetértük hogy a világ erkölcsi morálja egy nulla, vagy talán már mínusz. Szinte mindenki hazudik vagy gerinctelen valamiben. Még az is aki leginkább hadonászik az Igazság Kardjával, hogy ő mekkora igaz ember. Amíg le nem bukik.

2016. ápr. 12. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A férfiszeretőket ugyanígy lenézem, ők az önjelölt kaszanovák meg tenyészbikák akiktől miharabb meg kellene szabadulnia a világnak.
2016. ápr. 12. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:

"ha nem lennének bűntársak, akkor a férfiak nem tudnának félrelépni"

Ó, te még nem hallottál az ashley madison botrányról? Pedig elég nagy port kavart az ügy nem is olyan régen. Ha nincs karnyújtásnyira valaki, a pasik rendelhetnek netről is nőt...

Aki meg akarja csalni a társát, az meg fogja csalni, szóval ha innen nézzük a dolgot, akkor a szeretőt tényleg nem terheli felelősség (tökmindegy, hogy férfiról, vagy nőről van szó) max a rossz ízlést és a gátlástalanságot lehet felróni a számlájára.

Az viszont tény, hogy itt óriási a különbség a szeretők megítélése között attól függően, hogy férfiakról vagy nőkről van szó. Ha egy házas pasival kezdő nő ír ki kérdést, a porig van alázva, több generációra visszamenő családi átkokat mondanak rá, és kijelentik, hogy ha megpusztuna az összes ilyen nő, a világ egy sokkal szebb hely lenne (a rbanc szó értelemszerűen megjelenik az összes hozzászólásban) és gyakran annyira elszabadulnak a dolgok, hogy törölni kell a kérdést úgy, ahogy van, miközben ha pasi hajt házas nőre, akkor viszonylag civilizált emberekhez méltó válaszok érkeznek.

no comment

2016. ápr. 12. 20:23
 16/21 Költőnő? ***** válasza:
100%

Sosem a harmadik fél a leghibásabb, node... aki szeretői státuszba készül, mindig dönthet úgy, hogy nem teszi.

Hányszor de hányszor hallottam már pasi szájából h jójó h kapcsolatban vagyok, de szhar, stb. Igen, ecsém? Ha szhar, akkor markold meg a golyóid, légy férfi, építsd le szépen és utána esetleg tárgyalhatunk. Egyszer voltam harmadik két hétig. Így szar, úgy szar. Azóta is együtt vannak. Ez kb 10 éve volt. Szóval erről ennyit.

2016. ápr. 12. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azokat az ostoba pi...csákat ítélem el, akik így kezdik a szerelmi életüket! Aki már 18-20 évesen rib...anc, abból sosem lesz normális nő.
2016. ápr. 13. 07:37
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Nos itt az a lényeg hogy sok pasi gerinctelen.

Otthon a feleség,a gyerekek. Besokall,vagy nem kap meg valamit,és ahelyett hogy ezt otthon megbeszélné, fogja magát és keres egy szeretőt. Jobb esetben egy állandót , rosszabb esetben többet.

Na már most a nő is hibás és joggal támadják őket.

Hiszen ha gerinces a pasi elmondja hogy van felesége. Akkor a nő miért is megy bele a szerető státuszba.? Mert a pasi azt mondja hogy otthon szar a szex meg stb? Ezt el is hiszik az ostobák. Közben meg kitudja mi az igaz.

Nekem van egy ismerősöm.

Van felesége gyereke. Elmondása szerint jó a házasságuk van otthon rendszeres szex meg minden de neki kell az a plussz amit a szeretői adnak.

Kérdeztem tőle hogy ez most mi?

Ha én szeretem a párom,jó vele a szex és rendszeres,akkor minek csaljam meg? Neki kell.

Mondtam neki hogy mi lenne ha a párja csalná meg őt,? Ha neki lenne egy pasija.?

Á azt ő nem viselné el. Öngyilkos lenne,stb. Kérdeztem miért? Csak neked szabad ezt? Kérdeztem tőle bele gondolt már hogy mit érezne a felesége ha megtudná hogy csalja? Csak makogott.

Szóval egy szónak is száz a vége ássa el magát minden nő aki belelép egy házasságba. De az is aki azt mondja szar a házassága félre lép. Lelépni kell. Nem megy,nem kell erőltetni. Én nem lennék nős pasi szeretője.

2016. ápr. 13. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Itt lehet oszinten leirni a velemenyt. Nem tudom mennyire reprezentativ a gyakori valaszadok osszetetele a teljes magyar tarsadalomhoz kepest, de ami kijon a valaszokbol az annak a retegnek a tipikus magyar tarsadalom szerinti megiteleset tukrozi azaz " a noi szereto egy ribi, aki a ferfira ramaszik, megszerzi, es utalnivalo mindig es minden korulmenyek kozott". Ezzel egyidoben ugyanis a ferj/barat megitelese "szegeny ilyen, hianyzott neki a szex vagy mas es attol meg lehet jo ferj meg nem kell feldrugni egybol egy 5-10-15-20 eves kapcsolatot egy hulye ribi miatt".

Hiaba abonyolultabb az elet itt nyugodtan leirhatja mindenki a sokakba beegett kozhelyeket.

Sajat velemenyem ugy hogy voltam szereto es kozben csaltam is meg mast ez:

Mndenki a sajat kapcsolataert es donteseiert felelos. En hibas vagyok abban hogy megcsaltam a parom o joggal haragszik ram. Abban nem vagyok hibas, hogy mas velem csalta meg a parjat, mert "nem tartottam pisztolyt a fejehez", hogy "gyere edes ha nem irsz szerelmes verset nekem es nem cipelsz agyba, akkor szetloccsantom a fejed";-). Szoval az az o dontese es felelossege volt. En nem hazudtam a felesegnek, nem en logtam el suttyomban otthonrol stb. En az en paromnak hazudtam stb.

Csak azok tudnak szeretot elitelni, akik még soha nem csusztak bele egy ilyen helyzetbe. Akkor meg mar vedekezo allasbol irhatjak ok is "de hat en nem is es nem ugy volt hogy".

Amit kevesen tudnak, hogy a szeretoi kapcsolatok jelentos hanyadaban a kedves ferjek bar mondjak vagy neha szolnak ovatosan, hogy jaj de szegeny felesegem, viszont a tetteik merobe mast mutatnak (hajnali smsek, munkqidoben kockaztatott pasztororak, ajandekok, szep szavak, szenvedely, csodalo tekintet stb.), amibol szegeny szeretok ha nyiltan nem is, de titkon igenis bennuk van, hogy jaj szerelmes belem es ertem eljonne otthonrol...aztan persze a ferfinek ez esze agaban sincs csak hihetetlen elvezet, hogy 1. Otthon van a langymeleg f o s, amibe beletartozik a vacsora, mosas, tiszta szallas es a sok szep kozos emlek a cuki gyerekek a biztos anyagi hatter, kozos ingatlan megszokott eletritmus, rokonsag 2. A kedves szeretocskevel meg a sok ujdonsag, mindent elfogadas, csodalat, friss es emiatt erdekesebb szex (ami MINDIG VAN OTTHON IS PARHUZAMOSAN ES OTTHON IS MINDIG JO, csak a szeretonek azt hazudjak, nincs nem jo rovid blabla szoveg), es a felelossegvallalas kotelezettsegenek hianya (azaz barmikor lehet dobni, azzal az indokkal de hat "tudtad hogy van csaladom" (mert a vegere hirtelen felelossegteljes csaladapak lesznek).

De ez a legrosszabb tipusu ferj es pasas ezen kivul vannak masfajtak is, azoknal viszont alap, hogy a szereto az csak a "jora valo" es magukban is azt gondoljak ok semmiben nem hibasak hiszen a szeretotartas nem jellemhiba :-).

2016. ápr. 15. 05:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Itt mindenki játssza az erkölcsöst, meg a szentfazekat, emberek azon élik ki magukat, hogy mást kioktatnak egy kérdés vagy egy eset miatt… pedig a valóságban nem minden egyszerűen fekete vagy fehér. Akik itt szeretnek észt osztani, egész biztosan nem követtek még el egyetlen hibát sem az életben és mindig az „erkölcsi norma” szerint cselekszenek…

Tökéletes házasságban élek. Nem lépek félre és nem is ítélem el a megcsalást…

2016. ápr. 18. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!