Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt gyakorin tényleg ennyire tökéletesek az emberek?
Megcsalás után leülni és megbeszélni a helyzetet higgadtan?
Ahol már az egyik fél félrelépett, abban a kapcsolatban amúgy sem volt meg a kommunikáció, a megcsalás lehet azért is, mert a párja elhanyagolja, nem fordítanak elég időt egymásra stb. Ilyenkor kell leülni és megbeszélni, hogy mi a probléma. De ez sok helyen nem megy. Akkor szerinted egy megcsalás után leülnek megbeszélni? Max kiabálnak egymással gyerekek szeme láttára és együtt maradnak azért, hogy a gyerekek ne sérüljenek azzal, hogy csonka családban nőjjenek fel. (környezetem nagy része ilyen tökletes családot alkot).
Legtöbbször mindig a szerető a hibás, ezt is észrevettem, pedig szerintem nem teljesen reális.
Hisz a szerető egyedülálló, nincs mit veszítenie azzal sem, ha egy pár vagy egy család szétmegy miatta, ellenben a megcsalóval elég sok veszíteni valója van, amit nem értékel és mindezt kockára teszi, csak azt nem értem miért mindgi a szretőt kérik számon?
Az észt mindenki tudja osztani, hogy ilyen-olyan esetben mit kell tenni, mintha fb-n látnék idézeteket itt a kommentekben is. Közben a gyakorlatban már ez nem kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!