Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Itt gyakorin tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin tényleg ennyire tökéletesek az emberek?

Figyelt kérdés
Ha őket megcsalják,akkor ők összeszedik a cuccukat,elválnak és továbblépnek és onnantól kezdve levegőnek nézik a volt barátjukat.Mindegy hány évet éltek le együtt.Természetesen a szeretővel kapcsolatban nem éreznek dühöt.Csak a férj vagy barát iránt.Hiszen ő lépett félre.Soha, még csak egy pillanatra sem gondolnak bele abba,hogy milyen jó lenne megtépni a csajt,vagy leverni egyet a pasinak.Sőt,ha valaki itt ezen az oldalon bevallja,hogy hevesen reagálta le,akkor ő egy agresszív állat, és meg is érdemelte,hogy megcsalják.Meg amúgy is,csak az lesz agresszív ilyen esetekben,akik birtokolni akarták a párjukat.Szóval mindenképpen megy az áldozat alázása.Csak éppen abba nem gondolnak bele,hogy az ember érző lény.Különböző érzelmi traumákra különböző módon reagálhat.Van,aki a világ legnyugodtabb,legkiegyensúlyozottabb embere és soha nem lenne képes senkit bántani,de amikor megtudja,hogy megcsalták,átverték,akkor valami bekattan nála.Egyszerűen nem hiszem el,hogy itt gyakorin az emberek csak úgy továbblépnek,hogy ilyen lazán veszik.Komolyan mondom, néhány válasz olyan,mintha érzelem nélküli, előre beprogramozott robotok írták volna.Legalábbis a legtöbb válasz ilyen.Azokat,akik agresszíven reagálták le a helyzetet, azt mindig elhordják mindennek.Itt gyakorin már az is egy állat,aki a szeretőt mindenféle xurvának elhordja dühében.Szerintetek is ilyen nyugodtak maradnak az emberek,ha megalázzák őket?
2019. júl. 17. 11:28
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
Nem érzem magam sem tökéletesnek, sem különbnek másnál. De a gyerekes bosszúállás, meg a szerető sározása a csalfa fél helyett nem feltétlenül intelligens viselkedés. Ezt kerülni érdemes. Persze, van akinek ez nem számít. Nekem van tartásom és sosem alázom meg magam cirkuszokkal. Egyetlen hangos szó nélkül váltam el (sőt, a házasságomban sem volt igazán veszekedés, maximum vita vagy duzzogás). És azért tudom ezt javasolni mindenkinek, mert minél kevésbé hergeled fel saját magadat, annál könnyebbnek is bizonyul nyugodtnak maradni. És minél nyugodtabb vagy, az annál nagyobb pofára esés a másik félnek. Egyébként te magad is hamarabb dolgozod fel az élet tragédiáit, ha nem lovalod bele magad hülyeségekbe.
2019. júl. 17. 19:56
 22/37 A kérdező kommentje:
Azért,amikor a 3.fél tud a kapcsolatról és belemegy,akkor ő is hibás egy kicsit.Ne keverjük a dologba az intelligenciát,mert pl.a legtöbb sorozatgyilkos átlag feletti intelligenciával rendelkezik, mégis öltek.Az intelligenciának sokszor nincs köze az érzelmek nem megfelelő kimutatásához.
2019. júl. 17. 20:38
 23/37 anonim ***** válasza:
Márpedig de, érzelmi intelligencia is létezik. Na meg önkontroll.
2019. júl. 17. 23:01
 24/37 anonim ***** válasza:

Megcsalás után leülni és megbeszélni a helyzetet higgadtan?

Ahol már az egyik fél félrelépett, abban a kapcsolatban amúgy sem volt meg a kommunikáció, a megcsalás lehet azért is, mert a párja elhanyagolja, nem fordítanak elég időt egymásra stb. Ilyenkor kell leülni és megbeszélni, hogy mi a probléma. De ez sok helyen nem megy. Akkor szerinted egy megcsalás után leülnek megbeszélni? Max kiabálnak egymással gyerekek szeme láttára és együtt maradnak azért, hogy a gyerekek ne sérüljenek azzal, hogy csonka családban nőjjenek fel. (környezetem nagy része ilyen tökletes családot alkot).

Legtöbbször mindig a szerető a hibás, ezt is észrevettem, pedig szerintem nem teljesen reális.

Hisz a szerető egyedülálló, nincs mit veszítenie azzal sem, ha egy pár vagy egy család szétmegy miatta, ellenben a megcsalóval elég sok veszíteni valója van, amit nem értékel és mindezt kockára teszi, csak azt nem értem miért mindgi a szretőt kérik számon?

Az észt mindenki tudja osztani, hogy ilyen-olyan esetben mit kell tenni, mintha fb-n látnék idézeteket itt a kommentekben is. Közben a gyakorlatban már ez nem kivitelezhető.

2019. júl. 17. 23:14
 25/37 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, én könyörögni nem könyörögnék senkinek sem, vagy azért legyen velem mert szeret, de semmiképp sem szánalomból.
2019. júl. 17. 23:15
 26/37 A kérdező kommentje:
Hát, elég magas az érzelmi intelligenciám.Amikor idegenekért sírok például.
2019. júl. 17. 23:22
 27/37 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszerűen érzékeny, empatikus ember vagy. És mégsem annyira kiegyensúlyozott mint ahogy itt leírtad.
2019. júl. 17. 23:45
 28/37 A kérdező kommentje:
Ha hajtogatod,akkor sem ismersz.Igen,érzékeny vagyok és empatikus.Ha több olyan ember lenne mint én,akkor ezen a világon nem lenne megcsalás.
2019. júl. 17. 23:57
 29/37 A kérdező kommentje:
Légy szíves,ne te döntsd el,hogy kinek mekkora az érzelmi intelligenciája
2019. júl. 17. 23:58
 30/37 A kérdező kommentje:
.*
2019. júl. 17. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!