Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Itt gyakorin tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyakorin tényleg ennyire tökéletesek az emberek?

Figyelt kérdés
Ha őket megcsalják,akkor ők összeszedik a cuccukat,elválnak és továbblépnek és onnantól kezdve levegőnek nézik a volt barátjukat.Mindegy hány évet éltek le együtt.Természetesen a szeretővel kapcsolatban nem éreznek dühöt.Csak a férj vagy barát iránt.Hiszen ő lépett félre.Soha, még csak egy pillanatra sem gondolnak bele abba,hogy milyen jó lenne megtépni a csajt,vagy leverni egyet a pasinak.Sőt,ha valaki itt ezen az oldalon bevallja,hogy hevesen reagálta le,akkor ő egy agresszív állat, és meg is érdemelte,hogy megcsalják.Meg amúgy is,csak az lesz agresszív ilyen esetekben,akik birtokolni akarták a párjukat.Szóval mindenképpen megy az áldozat alázása.Csak éppen abba nem gondolnak bele,hogy az ember érző lény.Különböző érzelmi traumákra különböző módon reagálhat.Van,aki a világ legnyugodtabb,legkiegyensúlyozottabb embere és soha nem lenne képes senkit bántani,de amikor megtudja,hogy megcsalták,átverték,akkor valami bekattan nála.Egyszerűen nem hiszem el,hogy itt gyakorin az emberek csak úgy továbblépnek,hogy ilyen lazán veszik.Komolyan mondom, néhány válasz olyan,mintha érzelem nélküli, előre beprogramozott robotok írták volna.Legalábbis a legtöbb válasz ilyen.Azokat,akik agresszíven reagálták le a helyzetet, azt mindig elhordják mindennek.Itt gyakorin már az is egy állat,aki a szeretőt mindenféle xurvának elhordja dühében.Szerintetek is ilyen nyugodtak maradnak az emberek,ha megalázzák őket?
2019. júl. 17. 11:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%
Akkor nem vagy kiegyensúlyozott. Nem kell túlragozni.
2019. júl. 17. 12:11
 12/37 A kérdező kommentje:
Én egy szóval nem említettem,hogy maradjanak az emberek a megcsaló féllel.Nagyon nem.Melyik mondhatom utalt arra?Lehet,hogy amikor írtam,hogy de a sok-sok év után csak úgy levegőnek nézni a másikat.Én ezt arra értettem,hogy szó nélkül nem tudnék csak úgy elhagyni valakit.Nekem meg kell mindent beszélnem.És ugyan soha nem csaltak még,viszont nekem szükségem lenne egy lezáró beszélgetésre.És ugyan tudom,hogy ilyen esetben kommunikáció terén fejlettebb lennék,mint az,aki pont a kommunikáció rosszul működése miatt is csalt meg többek között,de azért nekem szükségem lenne a miértekre.Szeretném tudni,mivel érdemeltem ki.Nem vagyok elég szép,nem vagyok elég okos,nem vagyok elég jó,unalmas vagyok,frigid.Tök mindegy,nem baj,ha fáj,az sokkal jobban fáj,ha nem tudom még az okát.Ugyanis,ha megtudom,akkor tudok rajta változtatni.
2019. júl. 17. 12:14
 13/37 A kérdező kommentje:
De,kifejezetten kiegyensúlyozott vagyok, kiegyensúlyozott környezetben.Légy oly szíves,ne te döntsd el.Viszknt robot sem vagyok,aki mindenre úgy reagál,ahogy beprogramozták.A normál érző,emberi lények ilyenek.
2019. júl. 17. 12:16
 14/37 anonim ***** válasza:
92%

"És ugyan soha nem csaltak még"

Innentől irreleváns a téma. Én is okos voltam előre, hogy majd jól megbeszéljük, aztán amikor megtörtént, akkor a hátam közepére kívántam az egészet, nem volt miről beszélni, csak annyit akartam, hogy tűnjünk el egymás életéből minél gyorsabban, nem volt számomra mit dumálni.

2019. júl. 17. 12:17
 15/37 A kérdező kommentje:
Ember...ember,ha ismernél......Nálam kiegyensúlyozottabb embert te nem is ismersz,én vagyok az az ember,aki sosem aggódik,sosem stresszel,sosem idegeskedik.Biztos volt olyan is,de mára már szeretem nyugodtan élni az életem.Nem veszek fel semmit, hülyé*$&kkel nem állok le vitázni,nem aggódok.Ez van.Csak,hogy tudd,nem ismersz,nem tudod milyen vagyok.
2019. júl. 17. 12:19
 16/37 A kérdező kommentje:

Nem,semmi nem irreleváns,gyerekem sincs mégis hozzászólhatok a gyereknevelés témához,mert voltam gyerek és hidd el,nem volt kellemes a gyerekkorom.Így minden jogom megvan hozzászólni,ha valaki féltesz egy kérdést.Mindenkinek van véleménye sok mindenről és ugyanúgy hozzászólhatok bármihez.

Tudod miért ítélem el a megcsalást?

Mert fáj,nem éltem át,de nekem fáj,amikor más embereket szenvedni látok, néha annyira fáj,hogy el sem hiszed.Nekem,egy idegennek.Míg az,aki félremegy,az még lelkiismeretfurdalás nélkül éli tovább az életét.

2019. júl. 17. 12:23
 17/37 anonim ***** válasza:
94%

Véleményed lehet, de ne magyarázd már meg másoknak, hogy mit érezzenek egy olyan szituációban, amit még át se éltél. :D

2019. júl. 17. 12:34
 18/37 anonim ***** válasza:
49%
Itt mimdenkinek minimum 25 centis a farka és egy 5 fős családot el tud tartani egyedül.
2019. júl. 17. 13:21
 19/37 A kérdező kommentje:
Igazad van,nem mondhatom meg senkinek hogy érezzen,de más se,hogy én hogy érezzek.
2019. júl. 17. 13:25
 20/37 anonim ***** válasza:
49%

Ugyan már, amiket írsz teljesen normális emberi érzések és viselkedés formák. A harag,düh pont annyira normális mint a szeretet, öröm stb. Az, hogy ma megmagyarázzák, hogy ha dühös lettél akkor Te egy agresszív állat vagy, kezeld a dühödet stb. ezt én már inkább nem veszem figyelembe. Akik meg itt írogatnak tökéletes önkontrollt hangoztatnak kiélezett szituációkban azokra se hallgass. Sokan talán még meg sem éltek számukra mindent felülmúló csalódást okozó helyzetet de máris pontosan tudják mit tennének. Csak hát gyakran megesik, hogy kiélezett helyzetben az ember még saját magát is meglepi, pozitiv vagy negatív értelemben. Én már többször meglepődtem, hogy milyen nyugalommal kezeltem ezt vagy azt a dolgot máskor pedig haragudtam magamra, hogy miért tudtam annyira kiakadni egy tán nem is annyira fontos dolgon. Vagyis egyazon ember sem tud mindig ugyanúgy reagálni, függ a pillanatnyi közérzettől pl egy rosszabb időszakában könnyebben begurul egy jó időszakban pedig ugyanazon a dolgon mosolyogna esetleg. A reakció ereje az ember részéről pedig a személyiségtől is és az őt érő "inger" erejétől függ, akiben szó szerint egy világ omlik össze az könnyen elborulhat és esetleg agresszívan reagálhat ami lehet, hogy nem helyes de attól még emberi viselkedés, sőt talán a csalódás mértékéhez mérten még normális is. Nyugodtan szűrd ki a normális válaszokat a sok okoskodó közül.

Te is látod itt soha senki nem csalt, nem hazudott, nem botlott meg stb. Biztos így van..:))) erre mondják, hogy "más szemében a szálkát a sajátjában a gerendát sem" ..

Megmagyarázzák mekkora bunkó vagy ezért vagy azért a saját hibáikat pedig elbagatellizálják, ami bennük van az nem is hiba, az csak azért van mert...(jön a magyarázat).

Mélyen elítélnek az agresszióért amit a kiélezett helyzet generált benned, ők sosem tennének ilyet.... persze, de viszont mást amit megtesznek meg Te nem tennél soha. Nem vagyunk egyformák..

Jól írod,előre meghatározott sablon szövegek jönnek sokszor ami pont a ma társadalmilag elvárt viselkedésmódot irja le, ők pont olyanok. Ne légy dühös, ne légy agresszív, ne nevess hangosan stb. lassan tényleg oda jutunk, hogy irányított robotok leszünk, még azt is meghatározzák mit gondolhatsz, mit érezhetsz. Ha pedig ebből kitérsz akkor a társadalom majd mélyen elítél, de 100 év múlva tán fel is akasztanak.

2019. júl. 17. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!