Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem lehet beszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet beszélni?

Figyelt kérdés

Szeretői kapcsolatban vagyok egy nős férfivel idestova 1,5 éve. 40-esek vagyunk mindketten, nekem is van családom. Hogy mi vezetett idáig mindkét részről, az nem tartozik most a tárgyhoz. A lényeg, hogy elég normális volt a kapcsolat, már ha lehet egy ilyen szitut normálisnak nevezni, természetesen. Tudtuk, hogy mindketten keresünk valamit, ami otthon nincs meg. Tudtunk beszélgetni is egymással. Én kicsit belé szerettem, mert nő vagyok és érzelmes, neki a szex volt fontosabb, mert ő pasi, de ezt is meg tudtuk beszélni. Jó volt úgy, ahogy volt.

Pár hete azonban 180 fokos fordulatot vettem észre nála. Elutasító, lekezelően beszél velem, megbánt. Kértem, hogy mondja el, ha történt valami időközben, ne beszéljen mellé, és hagyja a hülyeségeket. De ehelyett úgy viselkedik, mint egy teljesen más ember. Ismerem őt régebbről, tehát nem másfél éve ismertem meg.

Van esetleg olyan 40-es férfi itt, aki élt át hasonlót, és elkezdett a szeretőjével bántó lenni? Ti sem mondtátok el az igazi okot? Ha nem, miért nem? Nem lenne egyszerűbb?

2019. júl. 12. 11:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

:)

Soha nem tálalnék ki senkinek, és nem tennék keresztbe. Az nem az én stílusom..

2019. júl. 12. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
"Soha nem tálalnék ki senkinek, és nem tennék keresztbe. Az nem az én stílusom.." Soha, senkinek nem teszel keresztbe, az nem a te stílusod! A férjednek és családodnak nem teszel keresztbe, hanem egyenes vagy mi? Ez a te stílusod! :D
2019. júl. 12. 17:32
 13/22 A kérdező kommentje:
:)
2019. júl. 12. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem a te stílusod? Mindjárt szétröhögöm magam amikor ilyesmiket mondanak a krvk és még egyenes embernek is tartják magukat... Mondjuk azt sem veszed észre hogy le akarnak pattintani úgyhogy nem is csodálkozom annyira. :)
2019. júl. 12. 20:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
És még viccesnek is tartja. Ahelyett, hogy a szeretője lelkét akarná ápolni, aki erre nem vevő, inkább tenné rendbe a saját életét.
2019. júl. 12. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
8-as, szeretői kapcsolatban nincs helye lelkizésnek? Ezt honnan veszed? Mi öt éve vagyunk szeretői kapcsolatban, és bizony lelkizünk. Van minden, mint egy normál párkspcsolatban, házasságban. Sokmindent átéltünk az öt év alatt, és hidd el, nem csak a szexről szólt.
2019. júl. 12. 21:18
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
#16: Nem, nem hiszem el. A gerinctelenség (ami a megcsalás lényege) meg a lelkizés nem férnek meg együtt. Ez csak színjáték a pasi részéről hogy széttedd neki a lábacskád. Nem tudtad ezt? És már 5 éve csinálod?
2019. júl. 13. 00:06
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

17 te komolyan azt hiszed öt év csak szexről szól? Ez a második ottbona, itt is vannak személyes tárgyai, cuccai, napi kapcsolatban vagyunk, programokra járunk, bevásárolni, ünnepeket megtartunk.

Egy egyéjszakás szólhat csak a szexről, de az más kategória.

2019. júl. 13. 05:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18-as is egy "gyönyörű" álomvilágban él. ;)
2019. júl. 13. 18:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#18: Ez is csak azt bizonyítja hogy a férfiak mi mindent megtesznek a szexért és nem mást. De ringasd csak magad álomvilágban. Pont az ilyen nők értetlenkednek ha egyszer csak előzmény nélkül dobja őket a dgópajtijuk.
2019. júl. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!