Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért esik nehezére a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik nehezére a barátomnak beszélni a hűtlenségéről?

Figyelt kérdés
Hűtlen volt hozzám, megbocsátottam, de át akartam beszéni részletesen, mert én igy tudom megemészteni. Ő erre képtelen, mindig leráz annyival, hogy "nem jelentett semmit".... Miért képtelen egy felnőtt 26 éves férfi beszélni erről?
2017. szept. 4. 15:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%

Miért akarod vallatni? Mit akarsz tudni? Hogyan csinálták? Hol csinálták?

Épp eléggé szégyelli a dolgot, miért kell még megalázni is ezzel? Másrészt könnyen lehet hogy nem akar megbántani a részletekkel. Gondolj csak bele, mesélje el hogy milyen volt amikor... ? Ez neked nem okozna fájdalmat? Dehogynem. Ezt ő is tudja jól.

Ha megbocsájtottál, akkor hagyd a témát.

ha nem, és nem is tudsz, akkor pedig ennek megfelelően cselekedj.

2017. szept. 4. 15:24
 2/26 anonim ***** válasza:
26%
Mert minél bővebben beleássa magát a témába, annál jobban felzaklatna. Mint amikor a tőrt megforgatják az ember szívében. Ettől akar megkímélni. Olyan részletek derülhetnének ki, amiktől megint dühös lennél, lehet, hogy még a szakításon is elgondolkodnál. Szerintem ő most örül, mint majom a farkának, hogy visszafogadtad és újra viszonylagos béke van köztetek. Próbálja érzékeltetni veled, hogy amit tett, az már a múlt, nem kell rágódni rajta tovább.
2017. szept. 4. 15:27
 3/26 anonim ***** válasza:
14%
Egyetértek az elsővel. Túl van tárgyalva.
 4/26 anonim ***** válasza:
94%

"miért kell még megalázni is ezzel"

Jaj, szegényke. :( Milyen megalázó neki, hogy félrekúrt. Vérzik a szívem érte :((((

Kérdező: azért, mert egy gyökér. Most komolyan, milyen érzelmi világot vársz egy olyan embertől, aki mással hempereg, mikor van párja?

5/26 anonim ***** válasza:
100%

"miért kell még megalázni is ezzel" - uhh. na ezen kibuktam egy kicsit. egy egészen picit. átolvasod, miután leírsz valamit? és amit leírsz, azt át szoktad gondolni?

kérdező: csak úgy tudod, hogy megmondod neki, hogy te csak így tudod megemészteni. biztosítsd róla, hogy nyugodtan elmondhatja

2017. szept. 4. 15:35
 6/26 anonim ***** válasza:
51%

Elmondom én neked, ha annyira érdekel. Kis pettinggel kezdték, ami 69-be ment át. Miután a csaj jól leszopta, átmentek kutyapózba, lassan kezdték, majd addig rángatta a párod a csajt, amíg teljesen el nem élvezett, majd kihúzta, és csak úgy folyt ki a gheci a puncijából. (Mármint a csajéból, nem a párodéból). Kis pihenés után átváltottak lovaglópózba, a csaj melle csak úgy hullámzott, míg pörgött a párod phaszán. Jó feszes mellei voltak, olyan igazi nyalnivaló, tenyérbemászó csöcsök. Egy idő után átváltottak análba, hogy egy kicsit pihentessék a csaj nunusát, ő meg csak nyögött, miközben a párod tolta be a farkát a csaj végbelébe, és azon morfondírozott, hogy minek csinálja ezt, elvégre neki nem jelentett semmit.

Remélem segítettem abban, hogy jobban fel tudd dolgozni a történteket. :)

2017. szept. 4. 16:01
 7/26 anonim ***** válasza:
12%

""miért kell még megalázni is ezzel" - uhh. na ezen kibuktam egy kicsit. egy egészen picit. átolvasod, miután leírsz valamit? "

Mert a jelek szerint már átbeszélték a témát, a fickó színt vallott, a nő megbocsájtott.

Mit kell még utána is b....gatni meg folyton felhozni a témát? Mint valami mazochista.

"De mondd el megint, hogyan volt, hallani akarom, gyere tépd fel a sebeimet, de közben persze megint kapni fogsz a pofádra te szemét!"

Szánalmas.

Voltam ilyen helyzetben. Időnként újra meg újra hallani akarta a történetet. Aztán soha nem a túllépés felé vitte el ha elmeséltem. Akkor meg mi a f...nak akarja újra meg újra hallani? Jó ha fáj? Akkor elmesélem ötvenedjére is szivesen!

Érdekes, engem soha nem érdekelt hogy előtte a kanjával hogyan, hányszor csalt meg. Nem is akartam tudni a részleteket!!!

Úgy látszik ez a nőknél valami különös perverzió.

Na tessék, elmondtam, pontozzatok, moderáljatok.

40 mocskosférfi

2017. szept. 4. 16:09
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert teszi az agyát. Buta vagy, hogy megbocsátottál a disznónak. Önbecsülés hol marad?
2017. szept. 4. 16:19
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
7-es, igazából nevetséges, hogy így beszélsz ezekről a dolgokról.
2017. szept. 4. 16:45
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
#6-7: szerintem nem erre kíváncsi a kérdező, nem hiszem, hogy a technikai részletekről van szó. Inkább arról, hogy milyen párkapcsolati problémák vezettek a megcsaláshoz, mit kellett volna máshogy csinálni és mit kéne ezentúl máshogy csinálni.
2017. szept. 4. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!