Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik nehezére a barátomnak beszélni a hűtlenségéről?
Miért akarod vallatni? Mit akarsz tudni? Hogyan csinálták? Hol csinálták?
Épp eléggé szégyelli a dolgot, miért kell még megalázni is ezzel? Másrészt könnyen lehet hogy nem akar megbántani a részletekkel. Gondolj csak bele, mesélje el hogy milyen volt amikor... ? Ez neked nem okozna fájdalmat? Dehogynem. Ezt ő is tudja jól.
Ha megbocsájtottál, akkor hagyd a témát.
ha nem, és nem is tudsz, akkor pedig ennek megfelelően cselekedj.
"miért kell még megalázni is ezzel"
Jaj, szegényke. :( Milyen megalázó neki, hogy félrekúrt. Vérzik a szívem érte :((((
Kérdező: azért, mert egy gyökér. Most komolyan, milyen érzelmi világot vársz egy olyan embertől, aki mással hempereg, mikor van párja?
"miért kell még megalázni is ezzel" - uhh. na ezen kibuktam egy kicsit. egy egészen picit. átolvasod, miután leírsz valamit? és amit leírsz, azt át szoktad gondolni?
kérdező: csak úgy tudod, hogy megmondod neki, hogy te csak így tudod megemészteni. biztosítsd róla, hogy nyugodtan elmondhatja
Elmondom én neked, ha annyira érdekel. Kis pettinggel kezdték, ami 69-be ment át. Miután a csaj jól leszopta, átmentek kutyapózba, lassan kezdték, majd addig rángatta a párod a csajt, amíg teljesen el nem élvezett, majd kihúzta, és csak úgy folyt ki a gheci a puncijából. (Mármint a csajéból, nem a párodéból). Kis pihenés után átváltottak lovaglópózba, a csaj melle csak úgy hullámzott, míg pörgött a párod phaszán. Jó feszes mellei voltak, olyan igazi nyalnivaló, tenyérbemászó csöcsök. Egy idő után átváltottak análba, hogy egy kicsit pihentessék a csaj nunusát, ő meg csak nyögött, miközben a párod tolta be a farkát a csaj végbelébe, és azon morfondírozott, hogy minek csinálja ezt, elvégre neki nem jelentett semmit.
Remélem segítettem abban, hogy jobban fel tudd dolgozni a történteket. :)
""miért kell még megalázni is ezzel" - uhh. na ezen kibuktam egy kicsit. egy egészen picit. átolvasod, miután leírsz valamit? "
Mert a jelek szerint már átbeszélték a témát, a fickó színt vallott, a nő megbocsájtott.
Mit kell még utána is b....gatni meg folyton felhozni a témát? Mint valami mazochista.
"De mondd el megint, hogyan volt, hallani akarom, gyere tépd fel a sebeimet, de közben persze megint kapni fogsz a pofádra te szemét!"
Szánalmas.
Voltam ilyen helyzetben. Időnként újra meg újra hallani akarta a történetet. Aztán soha nem a túllépés felé vitte el ha elmeséltem. Akkor meg mi a f...nak akarja újra meg újra hallani? Jó ha fáj? Akkor elmesélem ötvenedjére is szivesen!
Érdekes, engem soha nem érdekelt hogy előtte a kanjával hogyan, hányszor csalt meg. Nem is akartam tudni a részleteket!!!
Úgy látszik ez a nőknél valami különös perverzió.
Na tessék, elmondtam, pontozzatok, moderáljatok.
40 mocskosférfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!