Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért esik nehezére a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik nehezére a barátomnak beszélni a hűtlenségéről?

Figyelt kérdés
Hűtlen volt hozzám, megbocsátottam, de át akartam beszéni részletesen, mert én igy tudom megemészteni. Ő erre képtelen, mindig leráz annyival, hogy "nem jelentett semmit".... Miért képtelen egy felnőtt 26 éves férfi beszélni erről?
2017. szept. 4. 15:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

"Nemrég vagyunk együtt, nagy a szerelem"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2017. szept. 5. 11:28
 22/26 anonim ***** válasza:

"Mondtam, de csak a "hülye voltam" mondatig jutunk :) Úgyhogy ma estig adtam neki időt, aztán szakítok, ha semmi."

Látom maradt még önbecsülés! Ne hagyd magad! Gondolom fiatal vagy. Ne ragadj egy percig sem hűtlen pasi mellett. Nem éri meg.

Írd meg, hogy mi lesz légy szíves! :)

2017. szept. 5. 17:16
 23/26 A kérdező kommentje:
Nekem ugrott (szavakkal), hogy miért akarok megint veszekedni, túllihegem a dolgot, mi a francot mondjon, ezerszer elmondta, hogy nem volt semmi fontos ok vagy történés... Én meg mondtam neki, hogy akkor lehet menni ilyen nem fontos dolgokat művelni szabadon és kidobtam. Hiv, üzen, de letiltottam mindenhol.
2017. szept. 5. 18:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Így ismeretlenül is büszke vagyok rád! :)
2017. szept. 5. 18:21
 25/26 anonim ***** válasza:
73%

tyűűűű...

Érdekesnek tartom, hogy még az elején vagytok, állítólag nagy a szerelem ( "részéről még nagyobb" :D), és pár hét-hónap után, ami a leírásod szerint tökéletes, megcsal valaki...

Te dolgod, de én nem ragaszkodnék olyanhoz, aki már az elején, az állítólagos rózsaszín ködben megcsal. Ráadásul úgy, hogy szerinted minden f.*sza, meg szerelmes.

Igazából a te szempontodból szerintem ez így sem, úgy sem lesz win szituáció: tök mindegy, mi a válasz, mert az egyetlen dolog, hogy mindezt a legidiliibb részén, a kapcsolat elején, "szerelemben" lépte meg.

Mit gondolsz, ha együtt maradtok hosszú távon, akkor hogyan fog viselkedni?

Csak gondolkodj el ezen... Amikor már nem lesz nagy szerelem, jönnek a szürke hétköznapok, vagy újabb kisebb "gondok", mint egy pár hetes/hónapos távollét.

Az, hogy az okát keresed az a ragaszkodást erősíteni, de a kérdés inkább az, hogy miért is ragaszkodsz hozzá, és van-e értelme, mert a jövőben én nem épp azt jósolom, hogy többet ilyen nem lesz nála..

15-ös voltam

2017. szept. 5. 20:01
 26/26 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jól döntöttél.

És én is csatlakozom, büszke vagyok és több ilyen erős nő kellene :)

2017. szept. 5. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!