Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért esik nehezére a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik nehezére a barátomnak beszélni a hűtlenségéről?

Figyelt kérdés
Hűtlen volt hozzám, megbocsátottam, de át akartam beszéni részletesen, mert én igy tudom megemészteni. Ő erre képtelen, mindig leráz annyival, hogy "nem jelentett semmit".... Miért képtelen egy felnőtt 26 éves férfi beszélni erről?
2017. szept. 4. 15:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

"7-es, igazából nevetséges, hogy így beszélsz ezekről a dolgokról."

Akkor jó nevetést, szórakozást!

Miért, hogy kellene beszélnem róluk? Hogy közben csordogál a könnyem? Vagy mit tartasz helyesnek, hogyan kell viselkednem?

2017. szept. 4. 17:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
#11 Neked sehogy.
2017. szept. 4. 17:34
 13/26 anonim ***** válasza:
#10 de vajon ezt a barátja is tudja?
2017. szept. 4. 18:32
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Mit szeretnél részletesen tudni? Valószínűleg fizikai fájdalommal érne fel, ha azt kéne hallgatnom ahogy a párom meséli hogyan simogatott, csókolt mást, hány percig dugta, hogyan bújtak utána össze, hogyan vetkőztették le egymást.. Ne firtasd ennyire szerintem...
2017. szept. 4. 19:18
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miután megbocsájtja ezt valaki, gondolom szó esett a megcsalás okáról.

EZ lehet puszta kíváncsiság/ösztönöknek való élés/szeretethiány/elhanyagolás/nem szeret/szar a kapcsolatotok de féltek kilépni/ szar a szex.

Válogass..

HA meg már megbocsájtottál, azért csak szó esett róla, miért történt, mi vezetett ide. A puszta ösztönlénykedés is egy válasz, de emögött kár keresned hosszas tartalmakat, ideológiát, mert nincs.

Gondlom nem maga az aktus érdekel ilyen részletesen, abból semmi jó nem sülne ki.

26N

2017. szept. 4. 20:32
 16/26 anonim ***** válasza:
#13: nem tudom, hogy a barátja tudja-e, csak tippeltem, amit írtam, mert szerintem annak van értelme. Talán majd a kérdező leírja.
2017. szept. 5. 08:45
 17/26 anonim ***** válasza:
#16 Te értelmet próbálsz keresni az itteni kérdezők életében? :D
2017. szept. 5. 10:33
 18/26 A kérdező kommentje:
Csak most tudok írni, itt páran azért erősen félreértettek. Nem a megcsalás technikai része érdekel, hanem a miértek. Nemrég vagyunk együtt, nagy a szerelem (sőt... ha ezt a félrelépést nem vesszük számításba, részéről nagyobb), jó és sok a szex, a kommunikáció is a helyén volt eddig. A maximum hiba az az, hogy én egy ideig külföldön voltam nyári nyelvsuliban, az eddigiekhez képest keveset találkoztunk. Szóval, igen, megbocsátottam, mert olyan szép volt ezt a dolgot leszámítva az egész, de szeretném tudni a miérteket. DE NEM MOND SEMMIT, azon kívül, hogy "hülye voltam, ne haragudj kérlek"... Én meg akarom előzni az újabb ilyen esetet, ezért is fontos lenne tudnom, illetve tényleg könnyebben dolgoznám fel. Alapvetően vele mindenről lehet beszélni, nincs köztünk tabu, minden vitába beleállt eddig, de ezt kerüli, fülét-farkát behúzza, elvonul és a fent említett mondatot ismételgeti a "mit vársz, mit mondjak?" lerázással felváltva.
2017. szept. 5. 11:08
 19/26 anonim ***** válasza:
És mondtad neki hogy mit vársz mit mondjon?
2017. szept. 5. 11:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Mondtam, de csak a "hülye voltam" mondatig jutunk :) Úgyhogy ma estig adtam neki időt, aztán szakítok, ha semmi.
2017. szept. 5. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!