Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem lehet beszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet beszélni?

Figyelt kérdés

Szeretői kapcsolatban vagyok egy nős férfivel idestova 1,5 éve. 40-esek vagyunk mindketten, nekem is van családom. Hogy mi vezetett idáig mindkét részről, az nem tartozik most a tárgyhoz. A lényeg, hogy elég normális volt a kapcsolat, már ha lehet egy ilyen szitut normálisnak nevezni, természetesen. Tudtuk, hogy mindketten keresünk valamit, ami otthon nincs meg. Tudtunk beszélgetni is egymással. Én kicsit belé szerettem, mert nő vagyok és érzelmes, neki a szex volt fontosabb, mert ő pasi, de ezt is meg tudtuk beszélni. Jó volt úgy, ahogy volt.

Pár hete azonban 180 fokos fordulatot vettem észre nála. Elutasító, lekezelően beszél velem, megbánt. Kértem, hogy mondja el, ha történt valami időközben, ne beszéljen mellé, és hagyja a hülyeségeket. De ehelyett úgy viselkedik, mint egy teljesen más ember. Ismerem őt régebbről, tehát nem másfél éve ismertem meg.

Van esetleg olyan 40-es férfi itt, aki élt át hasonlót, és elkezdett a szeretőjével bántó lenni? Ti sem mondtátok el az igazi okot? Ha nem, miért nem? Nem lenne egyszerűbb?

2019. júl. 12. 11:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%

Kompenzal.

Szerintem kap az asszonytol annyi agymosast hogy mason vezeti le

Ennek tipikus esete amikor pl meloban meg sem mernek mukkanni lecseszi a fönök erre otthon veri le az asszonyon. Szoval a sertett egojat akarja összekaparni es ffinek erezni magàt miutan mas lehordta a sarga földig

Ezt tudom csak elkepzelni. Hogy az asszonynak nem mer vissza"ugatni", de ffinek akarja hinni magàt azaz mason tudja kompenzalni a sertett egojat csak.

2019. júl. 12. 11:31
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenekre nem megoldas a legyszi ne rajtam vezesd le a feszkot es hasonlo közhelyek.

Megis egy sértett ffi egot hogy lehet összekaparni? Kapott jogosan biztos jo nagy pofonokatves tudja is hogy jogos volt es most a sebeit nyalogatja. Erre nincs orvossàg.

2019. júl. 12. 11:34
 3/22 anonim ***** válasza:
74%

Mondd meg neki, hogy vagy elmondja mi a baj, vagy akkor ennek a kapcsolatnak ennyi, mert a lényeg kiveszett belőle.

Ha nem érdekled, legyen őszinte, mert ez így gáz

2019. júl. 12. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:
14%

Csak egy ffi ègetni sem akarja magàt mas nö elött a bajaival. Ök erös ffinek akarnak tünni. Elöadasok vannak neten is arrol hogy amugy is a ffiak nyugira vagynak otthon nemhogy még a problemakat is hazavinni. Magyaran a panaszkodassal csak még szànalmasabbnak tünne szerinte. Nem egyszerü öket megnyitni.különben a sajat ffi mivoltjat erezné ugy hogy elvesziti.

Megis melyik ffi sir egy nönek?

2019. júl. 12. 11:43
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, jó ötlet lenne-e faggatózni, vagy inkább hagyjam, aztán majd csak kiböki...
2019. júl. 12. 12:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy véget akar vetni kettőtök kapcsolatának, de azt szeretné, hogy te mondd ki a végét? Lehet, hogy megunt, vagy az asszony sejt valamit otthon, vagy hasonló. Esetleg téged is "csal", úgy értve, hogy nemrégiben talán megismerkedett egy új nővel, akivel kavar. Csak úgy a semmiből nem kezd el bunkón viselkedni egy férfi, még ha a sértett egóját is akarja védeni valahogy az otthon kapottaktól, ez nem életszerű, ha csak pár hete kezdődött.
2019. júl. 12. 12:27
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Nezegess hasonlokat. Tanulgass kapcsolatokrol

[link]

2019. júl. 12. 12:33
 8/22 anonim ***** válasza:
21%

Igazából nem értem a problémád. Ő csak helyén kezeli a dolgokat, ennyi. Szeretői kapcsolatban nincs helye lelkizésnek, ez csak a hlyítés része a dolognak hogy a férfi pncit kapjon. Nyilván már az agyára mentél ezzel a "beszéljük meg a problémákat" meg lelkizzünk dologgal. Ezek párkapcsolatra, házasságra jellemző viselkedésformák, a tiétek pedig nem az.

Szóval megmondom mi a problémája: sok a duma, kevés a szex.

Szívesen.

2019. júl. 12. 14:08
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
Azt akarja, hogy te mondd ki a végét. Fél, hogy ha ő szakit, akkor bosszúból bekeversz.
2019. júl. 12. 14:10
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mar megunt teged es mas szeretot keresne vagy mar lehet van is uj. Szakitast meg azt akarja te mond ki mert 1. toketlen es 2. be van ijedve hogyha o rug ki akkor kitalalsz a felesegenek
2019. júl. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!