Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van okom aggódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom aggódni az öltözködése miatt?

Figyelt kérdés
A feleségem az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott külsőleg. régebben inkább ilyen kényelmesebb de divatos ruhákban járt. mostanában nagyon szexin öltözködik, csak kapkodom a fejem, szoliba jár, gyakrabban fodrászhoz, sokat variál hogy mit vegyen fel, amit régebben nem annyira vettem észre. amúgy jó nő, jó alakja van. már régóta házasok vagyunk, gyerek is van. a szexuális életünk szerintem rendben van, de hát ki tudja ő hogy gondolja valójában. ha kérdezem, akkor azt mondja nekem akar tetszeni. egyéb intő jel nincs. szerintem udvarló van a közelben. ezt is kérdeztem, beszéltünk róla de azt mondja nincs senki. lehet vadászik?

2019. júl. 3. 07:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%
16-os vagyok ismét. Akkor még egyszer olvasd el a kommentem második felét. Tudom hogy erről már beszéltél vele, én azt kérdeztem, ismered-e egyáltalán a feleségedet, szoktatok-e beszélgetni az élet nagy dolgairól, tervekről, vágyakról, félelmekről. (pl félelem az öregedéstől, az új munkahelyen való helytállástól stb) nekem mindez azért fura, mert bennem sosem kételkedett a férjem ha bármi rendhagyót tettem, hiszen ismert. Tudta, milyen vagyok. Nekem fura, hogy ok nélkül is, csupán az öltözködés miatt, te egyből azt feltételezed, hogy a párod megcsal. Milyen kapcsolat ez?
2019. júl. 3. 12:10
 22/28 A kérdező kommentje:

#20-as, lehet abban valami amit mondasz, de nem szoktam féltékenykedni, nincsenek jelenetek, gyanusítgatások és nem vagyok bizalmatlan sem. persze hogy van bennem bibi, mindenkiben van. csak meglepődtem a hirtelen változáson. egyenlőre csak figyelgetek.

#21 ez jó kapcsolat(most még) és nem csak az öltözködésről van szó. nyilván több minden bejátszik itt. szoktunk beszélgetni igen, sokat. és igen feltűnt nekem hogy megváltozott nagyon(azért írtam ki a kérdést) és aggaszt kicsit. megunhatott akár 15 év alatt. nem ő lenne az első aki megteszi. azt mondják minden nőnek meg van az embere, nem tudom.

2019. júl. 3. 14:29
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

Mintha az én édes szerelmetes virágszálamat olvasnám.

Végre gyes után visszaszabadultam a felnőtt világba, olyan fizetésem lett, amiből gond nélkül futotta a szépítketésre, és nyugodt szívvel költöttem magamra(előtte se voltam ápolatlan, de pl nem jártam körmöshöz, meg kozmetikushoz hanem csak otthon elérhető natur ápolás, vagy vettem "nőcis" ruhát, ha csak a gyerekekkel járok el nem olyan fontos). Na ebből egyből az jött le, hogy nekem van már másvalaki, és biztosan, és csakis. Véletlenül sem az, hogy VÉGRE én is vagyok, á, ez fel sem merülhet.

2019. júl. 3. 18:36
 24/28 A kérdező kommentje:
hol van már a gyes:) de ok, értem.
2019. júl. 3. 20:03
 25/28 anonim ***** válasza:
Ahogy mostanában sminkel, öltözik az tetszik neked, a te ízlésed szerint való?
2019. júl. 3. 20:13
 26/28 A kérdező kommentje:
igen tetszik. mindig is tetszett. nagyon szép nő, szerintem, de mások szerint is. amúgy mindig jól öltözött, csak másképp. mindig volt forrásunk mindenre, ruhákra, ilyesmi.
2019. júl. 3. 20:36
 27/28 anonim ***** válasza:
46%
Sztem az új munkahej az ok elvárás nyilván megmondták neki mit viseljen stb. Am meg egy nőnek növeli az önbizalmát ha másik megdicsérik. De az is lehet hogy most talált önmagára hogy mostanra forrt ki az izlése. Ugyanis ez nem kor kérdése vki ilyenkor kezd el divatosan öltözködni vagy megunhatta a korábbi öltözékét és vmi újra vágyott. Hamegcsalnaakkor az már kibukott volna ha minden más klappol a viselkedése nem változott meg akkor nincs okod a félelemre.
2019. júl. 3. 23:50
 28/28 anonim ***** válasza:
46%

Az én munkahalyemen a nők 35-50 évesek kb és mind,de legfőképpen a vezető beosztású nők iszonyatosan elegánsan,csinosan öltözködnek,használnak szép sminket is,a hajuk mindig ápolt,be van lőve,drága kosztümök stb..Szerintem egy vezető pozicíóban ez valahogy elvárás is,ha mész tárgyalásokra,ott vannak a külföldi ügyfelek stb. De a sima dolgozók is mind nagyon odateszik magukat,szóval ebben szerintem nincs semmi különös. Ahogy a férfiak mind business casualt hordanak,szóval ez ilyen alap dolog.

A legtöbb nő amúgy szeret csinosan öltözködni,én is bár én fiatal vagyok,de emlékszem még amikor tini voltam a pasim mindig beszólt,hogy ne öltözzek csinosan..vicc.azt hitte,ha csinosan öltözök majd megcsalom?? egy barátnőmnek is a pasija egyenesen tiltja,hogy magassrkút vegyen fel,szegény azt hiszi,hogy csak akkor szólítják le a csajt az utcán,ha magassarkút hord,ha edzőcipőt majd talán nem fogjkák??

2019. júl. 4. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!