Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek van okom aggódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van okom aggódni az öltözködése miatt?

Figyelt kérdés
A feleségem az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott külsőleg. régebben inkább ilyen kényelmesebb de divatos ruhákban járt. mostanában nagyon szexin öltözködik, csak kapkodom a fejem, szoliba jár, gyakrabban fodrászhoz, sokat variál hogy mit vegyen fel, amit régebben nem annyira vettem észre. amúgy jó nő, jó alakja van. már régóta házasok vagyunk, gyerek is van. a szexuális életünk szerintem rendben van, de hát ki tudja ő hogy gondolja valójában. ha kérdezem, akkor azt mondja nekem akar tetszeni. egyéb intő jel nincs. szerintem udvarló van a közelben. ezt is kérdeztem, beszéltünk róla de azt mondja nincs senki. lehet vadászik?

2019. júl. 3. 07:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#10. pontosan így van ahogy írtad, valóban megszerzett egy vezetői képzést kicsit több mint egy éve, 39 éves. akkor lehet hogy ez a szitu. kicsit megnyugodhatok, nyilván szeretem őt.
2019. júl. 3. 09:06
 12/28 anonim ***** válasza:

Nagyon helyeslem a 110-es válaszát!

Ffi.

2019. júl. 3. 09:08
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Helyeslem a 10-es válaszát - ezt akartam írni.

Ffi.

2019. júl. 3. 09:09
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

Istenem...

Bezzeg, ha nem adna magára akkor meg az lenne a baj. Itt a nőkkel csak a baj van, ha slampos, azért, ha csinos, azért.

Érdekes továbbá az is, hogy ha egy nő rak fel ilyen kérdést, akkor azonnal le van b...szva.

2019. júl. 3. 09:38
 15/28 Andi80018 ***** válasza:
57%
Szerintem ha lenne szeretője, akkor pont nem feltűnősködne az öltözködéssel. Viszont lehet, hogy amikor először így öltözött, sokan megdicsérték, ami jól esett neki, azóta pedig így jobban érzi magát, magabiztosabb. Gondolom azért megkérdezted, miért változtatott,mit mondott? Egyébként lehet, hogy most találta meg önmagát, és számít neki, mit gondolnak róla az emberek.
2019. júl. 3. 09:39
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
Azért ebben a korban az ember lánya észbe kap, hogy fiatalosnak kell látszani, mert megy az idő. De miért nem beszélgetsz vele? Mármint nem arra gondolok, hogy erről faggasd, hisz azt már megtetted. De szoktatok beszélgetni? A munkátokról, az életről, hogyan érzitek magatokat az életben stb.
2019. júl. 3. 09:44
 17/28 A kérdező kommentje:

#14 soha nem volt slampos én ilyet nem írtam, ne legyél demagóg.

#15 és # 16 természetesen beszéltem vele:) ott is van a leírásban ugye?

2019. júl. 3. 09:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eddig is vágyott rá, hogy foglalkozzon magàval, de lehet, hogy mostanra lettek nagyobbak a gyerekek? És így több ideje, energiája van, meg több pénze is. Sok mindenkit látok az ismerősi körömben, akik a 40es, 50es éveikben teljesednek ki, mert ekkorra engedhetik meg ezt maguknak. Illetve mostanában lett ekkora divat az egészséges életmód, meg a törődj magaddal életszemlélet. Eddig is jelen volt, de manapság állandóan ez a téma a szociális médián.
2019. júl. 3. 10:39
 19/28 anonim ***** válasza:
48%
Eszem megáll. Egyszer az a baj, ha a nő nem ad magára, ha meg megteszi, akkor meg tuti csal. Hánynom kell.
2019. júl. 3. 10:40
 20/28 anonim ***** válasza:
89%
Én csak magamból tudok kiindulni. Pont a fiam születése előtt teljesedtem ki nőként és persze vele együtt és alig várom, hogy ha újra munkába állok, akkor csinosan öltözködhessek, mert én mindig ilyen voltam. Szeretem, ha egyben van minden. Írtad, hogy gyerekeitek is vannak. Ha nagy néha felvehetek mást is sportos cipőn kívül, akkor már jobb a közérzetem, mert én imádok nő lenni. Az viszont kiborítana, ha a férjem ezt nem látná meg, nem dícsérne, sőt le akarna beszélni vagy gyanusítgatna. És nyilván, ha otthon nem kapok elég figyelmet, akkor jól esik ezt máshol pótolni és itt egy másodpercig nem esik szó még csak flörtölésről sem. Vezetői beosztása van vagy arra pályázik, még szép, hogy ad magára. 39 éves, fiatal, életerős nő. A nők nem szeretnek besavanyodni Szerintem semmi okod féltékenykedni és inkább gondolkodj el mi okozza az önbizalomhiányodat és bizalmatlanságodat. Benned van a bibi.
2019. júl. 3. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!