Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szólnál a fiú jegyesének?
Folyamatosan hajt rám (is) egy "fákkbój", meg akar gudni, miközben jegyese van, közeledik az esküvő. A lányt nem ismerem, de el tudom érni. Ez pedig komoly etikai kérdést vet fel: te szólnál a lánynak, hogy a jegyese, leendő férje egy ilyen ember(szerű, aki nyilván az esküvő után sem fog felhagyni a megcsalásokkal, mivel kutyából nem lesz szalon ma)?
Te akarnád, hogy hasonló helyzetben szóljanak neked, mégha ez fájdalmat is okoz neked?
Kérdező, küldd el!
Buták, akik azt mondják, te lennél a rosszindulatú, és semmi közöd a srác kapcsolatához.
Merthogy a helyzet az, hogy a srác rosszindulatú, hogy esküvő előtt más nőknek csapja a szelet, és mivel bele akar rángatni egy háromszög-helyzetbe, ezért igenis van közöd a kapcsolatához, mert belekevert.
A nő lehet, h. védeni fogja a párját, de ezen ne szívd fel magad.
Ha védi és nem hisz neked, meg is érdemli, ezt a szemétládát!
Köszönöm a sok értékes választ. :) Pár apróság: 7-es és 9-es, a "fákkbój" és a "gudni" a vulgaritásszűrő miatt ilyen, a GYIK valószínűleg akadékoskodott volna. A "kutyából nem lesz szalon ma" pedig L'Art pour L'Art. A szöveg többi része nyelvtanilag rendben van, de privátban nyugodtan jelezzétek, hogy milyen hibát láttok még tévesen. :)
6-os és a többi rosszindulatot kiáltó: tehát szerintetek az az etikus, ha hagyjuk, hogy egy huszonéves lány soha vissza nem térő éveket áldozzon be az életéből egy olyan házasságba, amelyről ha tudta volna, hogy kivel köti, nem kötötte volna meg. És egyébként mindenki más jön szembe veletek a sztrádán. Oké, elfogadom, semmi gond.
És a sztoriról: itt azért nem esélyes, hogy a lány tud a megcsalásokról, mert az munkahelyi környezetben történik, annak pedig ő nem része. Nem baráti társaságon belüli a történet, hogy könnyen lebukhatna a srác. Ha pedig a csajszi is hasonló, a jelzés felesleges, nagy ügy.
És gy.k. a "fákkbój" (megint nem írom ki, hátha…) meghatározása az, hogy mindent azért tesz, azért kedves, hogy meggudhasson (megint elírtam, hátha…). Nemigen tud szerelmes lenni, maximum kiemelt affinitása van hozzád, tehát a tervezett házassága is csak a beteg stratégia része, az állandó partnere (zasszony) mellett mindenképpen más partnereket is tartani fog az esküvő után is, mert csak így képes elviselni a köteléket. Kivételt képeznek persze a határmezsgyén lévők, akiknél így indul ugyan, de aztán mégis benő közben a fejük lágya, tehát felnőnek a házassághoz.
#23: Én nagyon nem osztom ilyen esetben azt a véleményt, hogy őszintének kell lenni. Én nagyon szeretem a feleségem és tudom magamról, hogy elnézném neki ha megcsalna. Jól nyilván nem esne, de nem rúgnám fel emiatt azt amit kb. egy évtized alatt együtt felépítettünk.
Ennek megvan a maga oka, leginkább az, hogy rájöttem, hogy nem birtokolhatom Őt és tudom, hogy ha egyszer megteszi akkor azt nem azért teszi majd meg, mert nem szeret, vagy mert nem vagyok elég neki. Piszkosul sokan vagyunk mi emberek és emiatt egészen biztos vagyok abban, hogy az ide válaszolók nagy része számára is létezik legalább egy (de inkább sok) olyan partner akivel gondolkodás nélkül megcsalnák a párjukat, csak ezt nem vallják be maguknak illetve ez a partner rájuk sem néz és/vagy nem tudják, hogy létezik. Szóval miért jó Nekem ha tudom, hogy a feleségem megcsal? Ha elhagy a másikért és ezt igyekszik úgy csinálni, hogy nekem a legkevésbé fájjon (tehát szépen lelép, elválunk és csak egy idő után vállalja fel a kapcsolatát az új taggal) akkor azért nem jó ha tudom, mert nem csak a szakítást de a megcsalást is fel kell dolgoznom, ha viszont maradni akar és egyszeri, vagy néhányszori botlásról beszélünk akkor a dolog csak mérgezné a kapcsolatunkat és végül megint én érezném magam rosszul azért mert Ő azzal könnyített a lelkén, hogy feloldozást várva elmondta ezt nekem.
Dióhéjban: ha valaki elmondaná nekem, hogy a feleségem megcsal én az illetőre haragudnék aki a hírt hozta,mert amúgy nem akartam volna róla tudni. Honnan tudod, hogy ez a lány tudni akar erről? Miért Te és az ide válaszolók döntitek el, hogy tudni fog-e erről, akkor is ha mondjuk nem akar tudni róla?
Szerintem sincs közötök hozzá, hogy más mit csinál a magánéletében, a párkapcsolatában. A saját portátokon söprögessetek, a saját életeteket próbáljátok jobbá tenni, ott tegyetek rendet! Egészen biztosan van ott is olyan dolog amivel foglalkozhattok, nem kell önjelölt igazságtevőt játszani.
Kedves kérdező, az a nő, aki egy fuckboyhoz készül hozzámenni, az vagy maga sem százas, vagy ő is ilyen, akármilyen szendének is tűnik, vagy tisztában van vele és tudja, hogy ez az ára.
A tényleg rendes nők tényleg rendes férfiakkal vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!