Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szólnál a fiú jegyesének?
Folyamatosan hajt rám (is) egy "fákkbój", meg akar gudni, miközben jegyese van, közeledik az esküvő. A lányt nem ismerem, de el tudom érni. Ez pedig komoly etikai kérdést vet fel: te szólnál a lánynak, hogy a jegyese, leendő férje egy ilyen ember(szerű, aki nyilván az esküvő után sem fog felhagyni a megcsalásokkal, mivel kutyából nem lesz szalon ma)?
Te akarnád, hogy hasonló helyzetben szóljanak neked, mégha ez fájdalmat is okoz neked?
Az sem lehetetlen, hogy tud róla, valószínűleg az ilyen nem csak egy nőt fűzöget ez pedig elég feltűnő szerintem. A csaj örül neki, hogy legalább valaki elveszi.
Én mindenképpen elküldeném neki az összes bizonyítékot, én is ezt várnám el ha valaki tudja, hogy a párom csajozgat.
De sajnos sok a hülye. Csináltam már hasonlót párszor, volt ahol én voltam minden szarnak elhordva, hogy minek szólok bele a kapcsolatukba az ő párja egy angyal és ne gyanúsítgassam, a képek biztos kamuk. De ettől függetlenül mindenképp szólj neki, joga van tudni.
Az rosszindulat ha nem szeretné, hogy a lány olyanhoz menjen hozzá aki nem tiszteli és nem szereti és ezzel elcsessze az egész életét és köznevetség tárgya legyen?
A rosszindulat pont az, hogy csináljon amit akar nem szólok neki és hagyom, hogy hatalmas hibát kövessen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!