Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te szólnál a fiú jegyesének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szólnál a fiú jegyesének?

Figyelt kérdés

Folyamatosan hajt rám (is) egy "fákkbój", meg akar gudni, miközben jegyese van, közeledik az esküvő. A lányt nem ismerem, de el tudom érni. Ez pedig komoly etikai kérdést vet fel: te szólnál a lánynak, hogy a jegyese, leendő férje egy ilyen ember(szerű, aki nyilván az esküvő után sem fog felhagyni a megcsalásokkal, mivel kutyából nem lesz szalon ma)?

Te akarnád, hogy hasonló helyzetben szóljanak neked, mégha ez fájdalmat is okoz neked?

2019. júl. 2. 15:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Én elküldeném neki a bizonyítékokat, mert én is szeretném, hogy valaki értesítsen ilyen helyzetben. Szeretek tisztán látni, akár fájdalmas, akár nem. Bár még így sem garancia, hogy elhiszi, amit írsz, lehet, hogy a srác végül valahogy kimagyarázza magát.
2019. júl. 2. 15:24
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Noi szolidaritasbol is mar.
2019. júl. 2. 15:24
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Igen, főleg, ha van bizonyíték
2019. júl. 2. 15:44
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Azonnal elküldeném neki az üzeneteket. Én nem akarnék ilyennel élni.
2019. júl. 2. 15:46
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Mentenék mindent, és átküldeném.
2019. júl. 2. 15:47
 6/25 anonim ***** válasza:
98%

Az sem lehetetlen, hogy tud róla, valószínűleg az ilyen nem csak egy nőt fűzöget ez pedig elég feltűnő szerintem. A csaj örül neki, hogy legalább valaki elveszi.

Én mindenképpen elküldeném neki az összes bizonyítékot, én is ezt várnám el ha valaki tudja, hogy a párom csajozgat.

De sajnos sok a hülye. Csináltam már hasonlót párszor, volt ahol én voltam minden szarnak elhordva, hogy minek szólok bele a kapcsolatukba az ő párja egy angyal és ne gyanúsítgassam, a képek biztos kamuk. De ettől függetlenül mindenképp szólj neki, joga van tudni.

2019. júl. 2. 15:50
 7/25 anonim ***** válasza:
10%
Minek? Tök hülyeség. Ez nem női szolidaritás, hanem szimpla rosszindulat. Hagyd békén más kapcsolatát.
2019. júl. 2. 16:20
 8/25 anonim ***** válasza:
96%

Az rosszindulat ha nem szeretné, hogy a lány olyanhoz menjen hozzá aki nem tiszteli és nem szereti és ezzel elcsessze az egész életét és köznevetség tárgya legyen?

A rosszindulat pont az, hogy csináljon amit akar nem szólok neki és hagyom, hogy hatalmas hibát kövessen el.

2019. júl. 2. 16:25
 9/25 anonim ***** válasza:
12%
7-es ötletét támogatom :D
2019. júl. 2. 17:33
 10/25 anonim ***** válasza:
18%
10: de látod, mégis le lettem pontozva...
2019. júl. 2. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!