Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szólnál a fiú jegyesének?
Folyamatosan hajt rám (is) egy "fákkbój", meg akar gudni, miközben jegyese van, közeledik az esküvő. A lányt nem ismerem, de el tudom érni. Ez pedig komoly etikai kérdést vet fel: te szólnál a lánynak, hogy a jegyese, leendő férje egy ilyen ember(szerű, aki nyilván az esküvő után sem fog felhagyni a megcsalásokkal, mivel kutyából nem lesz szalon ma)?
Te akarnád, hogy hasonló helyzetben szóljanak neked, mégha ez fájdalmat is okoz neked?
Nem az igazság fáj, egyszerűen csak hülyeséget írtál. Igen, "tökéletes" ember vagyok egy kapcsolatban. Soha nem hazudtam a páromnak, soha nem csaltam meg, semmilyen "disznóságot" nem követtem el egyik kapcsolatomban sem, ahogy egyik párom sem. Hagy ne kelljen már hajbókolnom egy olyan ember előtt aki átbssza és megcsalja a párját...
Ez a "ne szóld le mert neked is van bűnöd" kb akkora baromság mint azt mondani, hogy ne ítéljünk el egy gyilkost mert biztos mi is nyírtunk már ki egy bogarat.
Mondjuk én azt sem értem, melyik idióta nő megy hozzá egy "fákkbój"-hoz?? És szerinted valóban elhiszi, hogy aki nőcsábász az majd mellette nem lesz az?
Most mondanám, hogy meg is érdemli.. De igen, mondom i,s mert nem kell hozzá sok ész: ismeri a párját, nem? Ha nem, akkor mindenki megtanulja előbb utóbb a leckét.
(Zárójelben mondom, hogy rám is hajtott ilyen pasi, eszembe nem jutott volna szólni az akkori barátnőjének, ugyanis így is az összes ismerős előtt nyomult rám.. Gátlás az hol volt szerinted? Pedig kinézték miatta.
Azóta - más nővel- de összeházasodott. Nyilván nem tudom az élete részleteit, de nem nehéz kitalálni, hogy csalja. Fölösleges beleszólnod. Lekoptatod és szevasz. A többit az élet elrendezi. A nő ha nincs csukva direkt a szeme, úgy is rájön kivel van, ha eddig nem is... De vannak bizonyos jelzések az ilyeneknél, komolyan nem értem, lehet e ennyire rossz emberismerete valakinek.. HA már fákkbój"-ozod a csávót, ugye nem az alamuszi macska nagyot ugrik esetről van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!