Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te szólnál a fiú jegyesének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szólnál a fiú jegyesének?

Figyelt kérdés

Folyamatosan hajt rám (is) egy "fákkbój", meg akar gudni, miközben jegyese van, közeledik az esküvő. A lányt nem ismerem, de el tudom érni. Ez pedig komoly etikai kérdést vet fel: te szólnál a lánynak, hogy a jegyese, leendő férje egy ilyen ember(szerű, aki nyilván az esküvő után sem fog felhagyni a megcsalásokkal, mivel kutyából nem lesz szalon ma)?

Te akarnád, hogy hasonló helyzetben szóljanak neked, mégha ez fájdalmat is okoz neked?

2019. júl. 2. 15:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
4%
Most már én is :D
2019. júl. 2. 18:07
 12/25 anonim ***** válasza:
18%
Én azért nyomtam neked egy zöld kezet, tartsunk össze. :D
2019. júl. 2. 18:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ia elküldeném a bizonyítékot. Ha nem hisz nekem a párja, előbb utóbb mással is megteszi, és akkor majd a következő is szólni fog, akkor talán elhiszi.
2019. júl. 2. 18:32
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem naivak vagytok. A legtöbb ilyen típusú férfi nője nagyon jól tudja, hogy csalva van. Csak nem érdekeli, nem hisz a monogámiában vagy így is megéri neki.
2019. júl. 2. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:
10%
Én nem avatkoznék bele. Semmi közöd hozzá.Az itt felálló rögtönítélő bíróság tagjainak pedig javasolnék egy igenerős önvizsgálatot. Kezdjetek el rajta gondolkodni, hogy vajon Ti tényleg tökéletesek vagytok-e vagy csak a saját hibáitokról és a saját magatok által elkövetett disznóságaitokról azért meg tudjátok magyarázni, hogy azok miért vannak mégis rendben?
2019. júl. 2. 18:55
 16/25 anonim ***** válasza:
28%
13%...látom fáj az igazság! :)
2019. júl. 2. 20:11
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem az igazság fáj, egyszerűen csak hülyeséget írtál. Igen, "tökéletes" ember vagyok egy kapcsolatban. Soha nem hazudtam a páromnak, soha nem csaltam meg, semmilyen "disznóságot" nem követtem el egyik kapcsolatomban sem, ahogy egyik párom sem. Hagy ne kelljen már hajbókolnom egy olyan ember előtt aki átbssza és megcsalja a párját...

Ez a "ne szóld le mert neked is van bűnöd" kb akkora baromság mint azt mondani, hogy ne ítéljünk el egy gyilkost mert biztos mi is nyírtunk már ki egy bogarat.

2019. júl. 2. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Jah, "tökéletes". Aztán az ilyen "tökéletes" emberekről derül ki, hogy tudatosan, vagy tudat alatt de más módon (akár pont a nagy őszinteségükkel) okoznak olyan sebeket a párkapcsolati partnereikben amiket utána egy életen át hordoznak. Nem hazudtál neki, nem csaltad meg oké. De sosem használtad ki (akár anyagilag), nem tartottad függésben, nem csináltál vele olyat szexuálisan amiről tudtad, hogy nem élvezi és nem bántottad csak azért mert Neked épp sz4r volt ugye? Ne érts félre nem azt mondom, hogy rendben van orrba-szájba csalni a másikat, csak számomra nagyon furcsa, hogy nagyon sok ember bármit elnéz a másiknak amíg (azt hiszi, hogy) az hűséges és simán lapátra teszi azt aki amúgy minden téren társa tud lenni, figyelmes, segíti a bajban, tolja az álmai felé, de néha megbotlik a hűség terén. Persze ezt kár magyaráznom annak aki tökéletes.
2019. júl. 2. 23:20
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk én azt sem értem, melyik idióta nő megy hozzá egy "fákkbój"-hoz?? És szerinted valóban elhiszi, hogy aki nőcsábász az majd mellette nem lesz az?

Most mondanám, hogy meg is érdemli.. De igen, mondom i,s mert nem kell hozzá sok ész: ismeri a párját, nem? Ha nem, akkor mindenki megtanulja előbb utóbb a leckét.

(Zárójelben mondom, hogy rám is hajtott ilyen pasi, eszembe nem jutott volna szólni az akkori barátnőjének, ugyanis így is az összes ismerős előtt nyomult rám.. Gátlás az hol volt szerinted? Pedig kinézték miatta.

Azóta - más nővel- de összeházasodott. Nyilván nem tudom az élete részleteit, de nem nehéz kitalálni, hogy csalja. Fölösleges beleszólnod. Lekoptatod és szevasz. A többit az élet elrendezi. A nő ha nincs csukva direkt a szeme, úgy is rájön kivel van, ha eddig nem is... De vannak bizonyos jelzések az ilyeneknél, komolyan nem értem, lehet e ennyire rossz emberismerete valakinek.. HA már fákkbój"-ozod a csávót, ugye nem az alamuszi macska nagyot ugrik esetről van szó.)

2019. júl. 3. 00:41
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Szólhatsz neki de én azért sem tenném mert ilyenkor a menyasszony lelkes stb ki tudja hogy mit váltana ki belőle a hír hogy a párja egy szemétláda. Ha meg tesz magával vmit a menyasszony vagy éltünk akkor még tiéd a felelősség mert akkor úgy is te leszel a rossz hiába a vőlegény csalta meg. Őt megvédik de téged ki fog. Majd amenyasszonyrájön eldönti hogy mit akar nem gyerek.
2019. júl. 3. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!