Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit szólnál ha megtudnád hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha megtudnád hogy a párod megcsalt, azért mert kevésnek érezte a méreted?

Figyelt kérdés
Tényleg csak 12 cm.
2019. febr. 1. 10:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Kika
2019. febr. 1. 10:21
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
*Kuka
2019. febr. 1. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Szakítanék, aztán miután feldolgoztam a dolgot, kezdenék újra ismerkedni.
2019. febr. 1. 10:22
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Volt több ilyen szeretőm is aki panaszkodott a pasi méretére, de legtöbb esetben az volt a baj hogy a pasi oda se figyelt a nőre, csak ürített bele.

Gondolkozz el azon hogy rendesen kielégítetted-e a nőt. Ha rendszeresen nem akkor ne csodálkozz.

2019. febr. 1. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
A 12 centi nem nagy, ha hozzá még vékony is. Ettől függetlenül nem egy nőtől hallottam már, ha a férfi odafigyel, simán van sikitozós orgazmus. A nőktől azt hallottam, a férfiak zöme, ejt arra hogy figyeljen a nőre. Neki áll, eldörzsöli, a nő meg még sehol nem tart. Voltam már jóval több mint tiz párkapcsolatban élő nővel. Az otthoni szexről, majd mind ezt mondta, ez volt az ok, hogy máshol keresett jó szexet.
2019. febr. 1. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

"A nőktől azt hallottam, a férfiak zöme, ejt arra hogy figyeljen a nőre."

Jól hallottad.

2019. febr. 1. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
ma 10:41 Nem csak hallottam, már rég tudom. Sok nő nem úri passzióból tart szeretőt a párja mellett.
2019. febr. 1. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem jól esne. Nem sértődnék meg!
2019. febr. 1. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha valakit megcsalnak akkor mindig a nő a hibás, vagy a pasinak ki kell találni egy olyan tulajdonságot amiről nem tehet.

Az ilyenkor fel sem merül benne hogy önző, figyelmetlen, vagy nem kedves a nőhöz.

Az a nő aki rendesen ki van elégítve, változatos és játékos szexuálisban van része szeretve van, kedvesek vele az nagyon ritkán lép félre.

2019. febr. 1. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
#10: És ha az adott nő kielégületlen, akkor nem jobb megoldás szerinted megbeszélni vagy ha nem megy, akkor szakítani, mint megcsalni a másikat?
2019. febr. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!