Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha megtudnád hogy a párod megcsalt, azért mert kevésnek érezte a méreted?
Figyelt kérdés
Tényleg csak 12 cm.2019. febr. 1. 10:16
3/11 anonim válasza:
Szakítanék, aztán miután feldolgoztam a dolgot, kezdenék újra ismerkedni.
4/11 anonim válasza:
Volt több ilyen szeretőm is aki panaszkodott a pasi méretére, de legtöbb esetben az volt a baj hogy a pasi oda se figyelt a nőre, csak ürített bele.
Gondolkozz el azon hogy rendesen kielégítetted-e a nőt. Ha rendszeresen nem akkor ne csodálkozz.
5/11 anonim válasza:
A 12 centi nem nagy, ha hozzá még vékony is. Ettől függetlenül nem egy nőtől hallottam már, ha a férfi odafigyel, simán van sikitozós orgazmus. A nőktől azt hallottam, a férfiak zöme, ejt arra hogy figyeljen a nőre. Neki áll, eldörzsöli, a nő meg még sehol nem tart. Voltam már jóval több mint tiz párkapcsolatban élő nővel. Az otthoni szexről, majd mind ezt mondta, ez volt az ok, hogy máshol keresett jó szexet.
6/11 anonim válasza:
"A nőktől azt hallottam, a férfiak zöme, ejt arra hogy figyeljen a nőre."
Jól hallottad.
7/11 anonim válasza:
ma 10:41 Nem csak hallottam, már rég tudom. Sok nő nem úri passzióból tart szeretőt a párja mellett.
8/11 anonim válasza:
Nekem jól esne. Nem sértődnék meg!
9/11 anonim válasza:
Ha valakit megcsalnak akkor mindig a nő a hibás, vagy a pasinak ki kell találni egy olyan tulajdonságot amiről nem tehet.
Az ilyenkor fel sem merül benne hogy önző, figyelmetlen, vagy nem kedves a nőhöz.
Az a nő aki rendesen ki van elégítve, változatos és játékos szexuálisban van része szeretve van, kedvesek vele az nagyon ritkán lép félre.
10/11 anonim válasza:
#10: És ha az adott nő kielégületlen, akkor nem jobb megoldás szerinted megbeszélni vagy ha nem megy, akkor szakítani, mint megcsalni a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!