Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál, ha a párod közölné, hogy feküdj le mással, és ő is hadd csinája?
Ha a párotok azt ajánlaná fel hogy csinájátok 3-an (rajtad kivül még egy nő, meg te meg a barátnőd)
Vagy keressetek olyan párt aki belemenne egy cserébe?
Mit reagálnátok/lépnétek?
Az első kérdésnek örülnék, mivel én 100% hogy találnék valakit, ő meg 99% hogy nem.
Hármasban nem lennék benne semmilyen felállásban.
Párcserében se.
Úgy vélem, minden kapcsolat előtt le kell tenni az alapokat, és át kell beszélni, hogy mi fér bele, és mi nem.
Tehát ha megbeszéltük, hogy lehet szex mással is (ezt egyébként nyitott kapcsolatnak nevezzük), akkor nem lepődnék meg a kijelentésén.
Köszönöm a lepontozást, noha a kérdés az volt, hogy mit szólnék hozzá, és én leírtam, hogy mit szólnék hozzá.
De mivel itt a "válasz nem hasznos" és a "válasz nekem nem tetszik" egyesek szerint ugyanazt jelenti, nem lepődöm meg. 😂
Mivel nekem nem ferne bele
szakitanék...
Ha ennyire másra vágyik felesleges visszatartani
ha nemet mondasz elobb v utobb de a hátad mögött megoldja a szuksegleteit.
Ha ennyire maskepp gondolkodunk nincs egyutt jovonk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!