Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha valaki közölné veled pár hónap után, hogy ő nem érez igazából semmit irántad?
Figyelt kérdés
Pedig teljesen úgy alakult mindent ahogy kell, mintha két ember szerelmes lenne egymásba.2018. jún. 29. 22:43
1/6 anonim válasza:
Szarul esne, de megköszönném szarkasztikusan. Jobb így megtudni, mint lassan elsorvadni.
2/6 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne és mondanám neki, hogy többet ne játszon ennyi ideig sem más érzéseivel. Majd amikor elmenne, akkor kisírnám magam. 35+
3/6 anonim válasza:
Kisebb sokkot kapnék,magamba roskadnék,elkapna a sírás valószínűleg. Nem tudom mi lenne ezután.
4/6 anonim válasza:
Átéltem évekkel ezelőtt. Nem volt kellemes, azzal végképp tetézte, hogy szakítást követő napokban beszélgetni akart, én meg szenvedtem, és csak magamban akartam lenni, feldolgozni, mondtam, majd úgy félév múlva képes leszek rá. Egyszerűen nem értette meg, hogy miért nem akarom látni sem beszélni vele, azt hajtogatta legyünk barátok, én miért nem vagyok képes erre. Mintha ez gombnyomásra működne... Neki persze, hogy ment volna, hisz nem voltak mély érzelmei, annak ellenére, hogy hónapokig ezt hittem, ezt mutatta.
Szerintem ő nem tudott szeretni nem csak engem, mást sem, ezért nem is érezte ennek súlyát, pedig egy érett, értelmes férfi.
5/6 anonim válasza:
Megtette pár hónapja. Nem esett jól, nem erre számítottam, hogy így alakul majd a kapcsolatunk, de rájöttem, hogy én sem voltam szerelmes, szóval megbékéltem vele. Persze felhozta, hogy azért barátok lehetnénk extrákkal, de nekem ez nem elég, szóval ment mindenki a maga útjára.
6/6 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy "Ó, akkor csak a szokásos...", bár én speciális eset vagyok valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!