Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A mai napig rosszul kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai napig rosszul kellene éreznünk magunkat emiatt?

Figyelt kérdés

Amikor a férjemmel megismertük egymást, akkor ő már nős volt és én is komoly párkapcsolatban éltem. Egymásba szerettünk és tudtuk, hogy nem becsületes megcsalni a párunkat, de megtörtént. Aztán mindketten bevallottuk, hogy egymást akarjuk és azóta össze is házasodtunk. Ennek már 6 éve. Tisztában vagyok vele, hogy nem így kellett volna cselekednünk, de az idő minket igazolt. A mai napig tökéletes a házasságunk. Mégis, sokszor kapok megjegyzéseket olyan rokonoktól és ismerősöktől, akik tudják mi történt. Szerintük megérdemeljük egymást(nem a jó értelemben), mások nem hisznek abban, hogy a mienk egy működő házasság lehet ilyen múlttal. Mindketten hibáztunk az akkori párunkkal szemben, de ez már a múlt, szerintem felesleges lenne, ha a mai napig bűntudatunk lenne emiatt, akármennyire is szerernék ezt belénk sulykolni. Mindkettőnk egykori párja ma már házas, a volt páromnak gyereke is van, igazán boldognak tűnnek.

32N

2019. jún. 25. 08:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem az itteni válaszok alapján kell eldöntened, mert itt mindenki szentnek vallja magát, a fele nem is olyan ember, mint ahogyan a kommentjéből megnyílvánul. Szerintem ez van, nem kell a múlton rágódni.
2019. jún. 25. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Az szuper hogy jól működik a kapcsolat, de ettől még helyes a bűntudat, mivel tisztességtelen módon kezeltétek. Nyilván nem kell a nap 24 órájában vezekelni de nem is szabad legalizálni magatokban, csak azért mert 6 éve együtt vagytok.

Mivel akkor ennyi erővel holnap is találkozhattok valakivel és kezdődhet előről a sztori.

2019. jún. 25. 10:45
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha az exeitek már nem bánják, hogy így alakult, akkor más ne ugasson bele, mert semmi köze ehhez. :)
2019. jún. 25. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Legyetek boldogok,és mindenki más bekaphatja.Az irigyek főleg. ;)
2019. jún. 25. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Sok boldogsagot,az meg ,h ki mit gondol ,oszinten ki a f.aszt erdekel?!😀😀😀
2019. jún. 25. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Sok boldogságot Nektek Kérdező! :) Ne foglalkozz azokkal akik nem tudnak veletek együtt örülni. Tény, hogy hibáztatok, de ez már a múlt, ha mindenki minden egyes hibáját folyton felemlegetnénk, semmi másból nem állna egy beszélgetés. Régen volt, lezártátok, örüljetek egymásnak. Én személyesen is ismerek egy ilyen párt: a nő házas volt, a férfi jegyben járt. Kollégák lettek, egymásba szerettek. A párjaiknak ugyanazon a napon mondták el a dolgot. Mivel egyik oldalon sem volt gyerek, a válás és a szakítás gyorsan lezajlott. Még abban az évben össze is házasodtak. Azóta már két gyermekük van és boldogan élnek.
2019. jún. 25. 15:02
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Nehogy rosszul érezzétek magatokat. Több ilyen párt ismerek (80-as évekből is még), és sikerült nekik együtt. Egymásba szerettek, váltak, na bumm. Utána együtt maradtak, és boldogok voltak.
2019. jún. 25. 17:44
 18/20 anonim ***** válasza:
45%

"Nekem van ilyen a rokonsagban: egyedulallo no nos ferfival jot ossze. A ferfi elvalt elso felesegetol, es felesegul vette ezt a not. Allitasa szerint mar csak egymas mellett eltek a felesegevel. Azota mar 17 eves a kozos gyerekuk. Sok dolgot vegigcsinaltak egyutt, pl. kozos vallalkozasuk csodbe ment es hatalmas adossagbol kellett ujraindulniuk. Megis egyutt vannak azota is. A ferfi mar 68 eves, nevetseges a feltetelezes is, hogy majd otthagyja mostani 57 eves feleseget egy 20 eves pipiert."

Én is így gondolom. Nekem nem a családomban, hanem a munkahelyemen volt ilyen. Kollega már csak látszat házasságban élt a feleségével, és a gimis gyerekeivel. Elváltak, elvette az egyedülálló kolleganőt. Ők is rengeteg mindent végigcsináltak együtt, többek között a kolleganő rákos lett, évekig kezelték, túlélte, mindezt az ötéves közös gyerekük mellett. Végig kitartott mellette a férfi. Most már 65 a férfi, a nő 57, lányuk 22. Kár lett volna nem meglépniük ezt annak idején, látszik rajtuk az elköteleződés és a boldogság.

2019. jún. 25. 17:51
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Ne foglalkozz az itteni rossz indulatú emberekkel Kérdező! Itt az emberek nagy része tulajdonának tekinti a partnerét. Aki miután elköteleződtek már az ÖVÉ. Az, hogy szabad akarat is létezik, meg minden mindig változásban van (az ember kiszerethet a másikból, esetleg rájöhet, mégsem Ő az igazi) ezek az emberek nem ismerik. Itt csak sírig tartó együttlét létezhet, akkor is ha az egyik fél belepusztul.
2019. jún. 25. 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:
24%

Természetesen. Mindig emlékeztetni fognak erre készüljetek fel, hiszen átvertetek 2 másik embert akik bíztak bennetek. Egy kis egészséges bűntudat belefér.

32/N

2019. jún. 26. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!