Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha van bennem egy olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van bennem egy olyan, hogy vágyom kipróbálni, milyen mással, akkor hogyan érdemes csinálni? Párom van.

Figyelt kérdés

Szóval én nagyon szeretem ezt a kapcsolatomat, és nem hiszem, hogy lehet ennél jobb, egyszer majd neki kell lennie a gyermekeim anyjának. Viszont még sosem voltam rajta kívül mással, és szeretnék új ingereket. Valószínűleg nem egyszer, hanem folyamatosan. Lehet egy szerető, lehet sok egyéjszakás... ahogyan alakulna. Erre vágyom.

Milyen megoldás van erre, ha:

-párom a nyitott kapcsolatra nem vevő

-párcserés, hármas és hasonlók pedig már engem is taszítanak, őt meg pláne

-Szakítás felőlem kizárt (annyit nem érnének a kalandok)

-a háta mögött történő megcsalás sem jó.

-aszexuálissá válni sem megoldás

?

Van még lehetőség? Ötletek? Tippek?

Tehát nagyon jeleznek a szükségleteim, hogy nincsenek kielégítve. Csináltam extrém dolgokat (hobbik), utazgattunk párommal, munkába temetkeztem, és hasonlók. Semmilyen terelés vagy pótmegoldás nem jött be. Így kb. 3 év próbálkozás alatt. Én már beleőrülök.

Nem tudom... valahogyan rá tudnám beszélni a páromat, hogy ne legyen ennyire szigorúan monogám?

Ilyenben változhat valaki véleménye? Vagy tudna szeretni egy megcsalás után?

2019. jún. 22. 19:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
13%

5: "Nekem a pasim iylet mondana,hogy párcsere,meg swinger,megcsalás azonnal dobnám és többet egy szót nem hallana felőlem!"

És majd adjon hálát az istennek, hogy eltűntél. Én hálás vagyok hogy soha többet nem lesz olyan barátnőm, aki már egy KÉRDÉS miatt is őrjöng. Egy ilyen nőneművel lehetetlen őszintének lenni egy kapcsolatban.

2019. jún. 23. 03:05
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

13: "de szamomra a szerelem nem erzes, hanem cselekedet, ahogy a self-help guruk is mondjak."

Te valamit összekeversz. A szerelem állapot, érzés. Ami cselekedet, elhatározás az a szeretet. Nem a szerelem! Lásd "Úgy szeretlek, hogy bármit megtennék érted." Ehhez nem kell szerelmesnek lennem.

Kérdező: vannak nők akik nyitottak, maguk is igénylik külső szexet. Különösen a harmincas, negyvenes korosztályban. Ha ez a vágyad ilyen erős, akkor igenis, szakíts és keress ilyet. Nincs más megoldás. De először beszélj a barátnőddel. Lehet neki is megfordult a fejében. Ha igen, akkor meg van oldva a problémád. Ha kidob, akkor is meg van oldva a problémád.

2019. jún. 23. 03:12
 23/41 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem Te pszichopata vagy.Ahogy tudatosan levezeted és mindenre magyarázatot adsz,és ezek számodra teljesen logikusak is,és értelemszerűek.
2019. jún. 23. 07:43
 24/41 anonim ***** válasza:
76%
Plusz,rosszul használod a szavakat is,mert valójában nem tudod mit jelentenek,így helyesen hasznâlni sem tudod.
2019. jún. 23. 08:07
 25/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét a sok választ! 🙂

#18 lollypop

„akit a szulei elkenyeztettek es hirbol sem ismerik azt a mondast, hogy mindennek ara van. Keptelen elfogadni, hogy nem kaphat meg az elettol egymast kizaro dolgokat, keptelen orulni annak, ami van, mindig tobb es uj kell.”

- ez alap. Problémamegoldó készség. Nem fogadom el a nem tökéletes helyzetet. És pont azt keresem, hogy mit tudnék én tenni a vágyaimért, nem csak várom, hogy az ölembe hulljon.

„Es melle meg kene az az erzes is, hogy o egy jo ember, nem csal, nem rossz, a masik ember ne haragudjon ra, vagyis meg a veszekedes kockazatat is meg akarja uszni.”

- nem érdekel, hogy valaki haragszik-e rám, viszont akit szeretek, abba nem döfhetek egy olyan töskét, ami aztán örökre ottmarad.

- na ez az egyik ok, amiért nem opció a szakítás. Még sosem veszekedtünk, és nem is fogunk. Ha problémánk van, akkor mindkettőnk a megoldást keresi, leülünk, észérvekkel vitázunk, stb..stb.

„Nem kaphatsz meg mindent. Minel elobb elfogadod ezt az apro igazsagot annal elobb leszel boldog. Mert most azt hiszed, hogy csak egy aprosag valaszt el a boldogsagtol, de amint megkapnad ujbol lenne egy betoltesre varo ur, es minden beteljesult kivansagod generalna egy ujat. Es persze ehhez a szerelmed asszisztaljon is...”

-igen, ezek pontosan így vannak. Ezen már túl vagyok. A boldogság belülről fakad, egy döntés. Persze sok tudatossággal párosítva. Az én boldogságom a szükségleteim kielégítése nélkül is megvan. Ha éhen halok, akkor is boldogan haltam meg.

„Gondolom tole elvarod a mindennapok kis csendes aldozatait, hogy neked veletlenul se kelljen kenyelmetlenul erezned magad.”

- elvárásaim csak magammal szemben vannak. Párom felé csak a szeretetem van 🙂

„Nem gondolom, hogy rossz ember vagy, csak vegtelenul infantilis, mint a szankozni vagyo kisgyerek, aki hisztizik a sapka es a kesztyu ellen.”

- Vagy csak nem hiszek a lehetetlenben...

Remélem sikerült pár dolgot tisztázni. Köszönöm a véleményedet!

„A nincsen jobb csak más... nem mindegy az sem, miben más..

pl milyen a szexuális eletetek, megvan még a kellő vonzalom? Egy életet nem lenne jó szex nélkül leélni..”

- Nem a szex motivál tényleg. Más szükségleteim azok. amikről írtam is, hogy próbáltam pótolni. Kaland, izgalom, újdonság... csak úgy néz ki, hogy ezek szexuális jellegűek. A szex párommal is kielégítő.

20-as éveink végefelé járunk.

„beszélj a barátnőddel”

- természetesen átbeszéltük a témát. Ilyen "mi lenne, ha..." alapon. Innen tudom, hogy mi is lenne a válasza. A szakítás mindenképp a legutolsó eshetőség. Egyszerűen túl kockázatos feladni egy szinte tökéletes helyzetet, egyetlen sarkalatos pont miatt. Ezt a jelenlegit szeretném csiszolni, és keresem, hogy mi a lehetőségem hozzá.

Egyszerű megoldás lenne, de sajnos nem vagyok pszichopata :D A logika pedig a lételemem, valóban. Mindennek kell, hogy értelme legyen.

(ezt a választ egyszer megírtam már, csak egy röpke áramszünet elvitte még elküldés előtt... szóval így 2. nekifutásra lehet kihagytam pár fontos részletet magamról és a helyzetemről. Köszönöm mindenki véleményét és a segítségét mégegyszer! Jöhetnek a reakciók. Igyekszem tanulni tőletek (is)!)

2019. jún. 23. 08:21
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem megoldásként írtam,hogy pszichopata vagy.Nincs is megoldás a kérdésedre,hisz olyan mértékben ellentmondásba kerülsz azzal amiket összehordasz,hogy maga a kérdés is értelmét veszti.És még csak nem is látod át,mert mindent megmagyarázol valamivel,aminek semmi értelme,ha a fő kérdést,és a hogyan részt nézzük.
2019. jún. 23. 09:17
 27/41 A kérdező kommentje:

A válaszolók magyarázatot vártak tőlem, hogy miért ellenzem az egyes lehetőségeket, amiket én felsoroltam. Muszáj volt részleteznem. Muszáj volt megmagyaráznom, hogy miért. Így közelíthetek a megoldás felé. Ha egy vitapont kiesik, jöhet a következő észrevétel. Mindig lesz egy új, és szeretném, hogy legyenek olyan szempontok, amiket még nem gondoltam át. Ez a kérdés lényege, és elég jól haladunk. Nagyon sokat segítettek a válaszolók a véleményük kifejtésével. Kérlek fejtsd ki te is, hogy mit látsz ellentmondásnak a helyzetemben, és szerinted mi lehet a feloldása!

Neked is köszönöm, hogy időt szánsz a problémámra! 🙂

2019. jún. 23. 10:03
 28/41 anonim ***** válasza:
84%

21#

Én is imádkozom,hogy soha ne kerüljek össze olyan pasival akinek én nem vagyok elég és annyira unalmas az élete,hogy ilyenekkel akarja feldobni,hogy swinger és megcsalás. Mélységesen lesúlytana,ha a párom akivel eddig éltem egyszerre csak felhozná ő bizony arról álmodozik,hogy megcsaljon, és akár az sem zavarná,ha én is megtenném.A világ omlana bennem össsze ,hiszen akkor ő egy cseppet sem szerelmes belém,akit szeretünk azt sem megcsalni nem akarjuk sem elviselni nem tudnánk,hogy ő mással van. És igen ha már a témát felhozod azt jelenti,hogy gondolkozol rajta,engem már a gondolatától kiver a víz. Szóval segítsenek meg engem az égiek,hogy soha ilyen pasim ne legyen,mint TE vagy a kérdező!

Kérdező én láttam anno egy videót ahol a korábban pont ilyen elveket valló pár arról számolt be,hogy ez egy élhetetlen helyzet,mármint maga a nyitot kapcsolat. Valamelyik fél pokolian fog szenvedni,hol te,hol ő. Egyszerűen kinyírja a lelketeket és fentarthatatlan ez a megcsalósdi.

2019. jún. 23. 10:08
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Értem én,hogy Te csak megválaszoltad a kérdéseket,de azoknak a válaszoknak amiket adtál semmi értelme,logikája,ha azt nézzük,hogy mi a kérdés,és még megoldást is keresel.De nincs megoldás,mert csak használod a szavakat,de nem érted mit jelentenek azok a szavak.Az emberek nagy többsége tudja mit jelent,és a megfelelő helyzetben,és környezetben használja azokat.Veled ellentétben,akinek fogalma sincs mit jelent a lélelektárs,vagy akár csak az egyszerűbbet veszem a megcsalás(milyen mással,de párom van) szó jelentése.Most fejtegethetném itt 600 mondatban miért hajazol a pszichopatára.De ennyi is elég,nincs logikáj annak amit írsz,nincs értelme,és amit már írtam,nem a megfelelő helyzetben használod a szavakat,így csak dobálózol vele.DE Te viszont értelmet látsz a kérdésben is,azt is biztosra veszed,hogy így az általad leírtakhoz igazodva van megoldás.De nincs!
2019. jún. 23. 10:27
 30/41 anonim ***** válasza:
70%

"Vagy csak nem hiszek a lehetetlenben..."

Az nem hitkerdes, hogy nincs mindenre megoldas es neha aldozatot kell hozni. A hitnek semmi koze ahhoz, hogy nem lehet mindenre megoldast talalni.

2019. jún. 23. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!