Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha van bennem egy olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van bennem egy olyan, hogy vágyom kipróbálni, milyen mással, akkor hogyan érdemes csinálni? Párom van.

Figyelt kérdés

Szóval én nagyon szeretem ezt a kapcsolatomat, és nem hiszem, hogy lehet ennél jobb, egyszer majd neki kell lennie a gyermekeim anyjának. Viszont még sosem voltam rajta kívül mással, és szeretnék új ingereket. Valószínűleg nem egyszer, hanem folyamatosan. Lehet egy szerető, lehet sok egyéjszakás... ahogyan alakulna. Erre vágyom.

Milyen megoldás van erre, ha:

-párom a nyitott kapcsolatra nem vevő

-párcserés, hármas és hasonlók pedig már engem is taszítanak, őt meg pláne

-Szakítás felőlem kizárt (annyit nem érnének a kalandok)

-a háta mögött történő megcsalás sem jó.

-aszexuálissá válni sem megoldás

?

Van még lehetőség? Ötletek? Tippek?

Tehát nagyon jeleznek a szükségleteim, hogy nincsenek kielégítve. Csináltam extrém dolgokat (hobbik), utazgattunk párommal, munkába temetkeztem, és hasonlók. Semmilyen terelés vagy pótmegoldás nem jött be. Így kb. 3 év próbálkozás alatt. Én már beleőrülök.

Nem tudom... valahogyan rá tudnám beszélni a páromat, hogy ne legyen ennyire szigorúan monogám?

Ilyenben változhat valaki véleménye? Vagy tudna szeretni egy megcsalás után?

2019. jún. 22. 19:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 4 éve párkapcsolatban élek, 21 éves vagyok, párom 31.

Ő volt az első minden értelemben az életemben. Első csók, első szex, első minden, ami egy párkapcsolatba tartozik. Nagyon szeretem és imádom őt, komolyan. Őt akarom majd a gyermekeim apjának, annak, akivel leélem az életemet, megöregszünk, boldogok leszünk és minden tökéletes lesz.

De nekem is nem egyszer voltak már ilyen gondolataim. Ő volt az első és engem is hajt/hajtott a kíváncsiság, az, hogy milyen érzés, amikor részt veszek egy egyéjszakás kalandba, flörtölgetésekbe egy buliban vagy amikor felszed valaki pár órára.

Rettenetesen ott van bennem, hogy ezeket kívánom és nagyon szeretném kipróbálni.

DE!

Mellette ott van az is, hogy mindent megtesz értem, segít, törődik velem, szeret. Nőként néz rám és közös céljaink vannak az életben. Mindent együtt tervezünk és benne van a jövőképemben, minden egyes pillanatban.

Akármennyire is kíváncsi vagyok és szeretném kipróbálni, hogy milyen, amikor elmondhatom h x pasi megvolt már és összetudom őket hasonlítani és kibeszélni és "büszke vagyok magamra", hogy 'jó nő vagyok, mert megdöntöttek', akkor is tudom, hogy nem adnám fel azt a biztos, komoly kapcsolatomat ezekért a tettekért, amik csak pár óráig, éjszakáig tartanak.

Érzem annyira biztosra a kapcsolatunkat, hogy nincsen arra mód, hogy bármi elbizonytalanítson erről az útról.

Amikor összejöttünk is tudtam, hogy nekem ő kell. Csak ő, nem más.

Feladtam érte azt, hogy kiéljem magam, mert teljes mértékben úgy gondolom, hogy többet ér, ha tudom, hogy van egy biztos társam, minthogy átmenjen rajtam egy focicsapat.

2019. jún. 22. 21:19
 12/41 A kérdező kommentje:
Igeeen. Ezzel teljesen egyetértek. Én csak nem akarom feladni. Egyik lehetőséget sem. Meg akarom találni azt a lehetőséget, ahol nem zárja ki egyik a másikat.
2019. jún. 22. 21:30
 13/41 anonim ***** válasza:
75%

"Én arra jutottam, hogy ez természetes ösztön. Az ember csak akkor monogám, amikor szerelmes. A szerelem pedig max 2-3 évig tart"

Ez csak belemagyarazas! Ahogy mondtam, az a ferfi aki szerelmes, az is megnezi a noket, de nem megy el odaig, hogy el kezdjen jatszadozni a gondolattal, hogy massal szexeljen. Mert szamara a sajat parja a legfontosabb.

Amugy, ok, nem ismerlek, nem tudom, hogy gondolkodsz, de szamomra a szerelem nem erzes, hanem cselekedet, ahogy a self-help guruk is mondjak. Amikor elhatarozod, hogy tuzon-vizen, barmi aron, es kitartasz mellette.

Plusz, ahogy en szoktam mondani, szamomra az a szerelem, ha 100 ferfi allna sorba elottem, es mind engem akarna, en akkor is a paromat valasztanam. Ez szerelem.

Az osztonoket ebbe nem kellene belemagyarazni, mert nem allatok vagyunk, hogy ne tudjunk uralkodni rajtuk.

"Egyszerűen nem látom értelmét, hogy mással végigjárjam ugyanezt az utat újra, akivel valami más témában kell majd ugyanekkora áldozatot-kompromisszumot tennem. Szóval ha a jelenlegi kapcsolatomnál nincs jobb, csak másabb, akkor előrébb sehogyan sem lehetek. Szóval ez egy nagy patthelyzet. És nem akarok mókuskerékbe futni. Meg kell találnom a megoldást a problémámra."

Ez volt az amikor tudtam, hogy te nem vagy szerelmes. Olvasd vegig megegyszer, es kepzeld el, hogy a parod mondja ezt a kapcsolatotokrol. Milyen erzes lenne?

2019. jún. 22. 21:33
 14/41 anonim ***** válasza:
65%

# Szerintem ez a bonyolult ebben. Két lehetőséged van, de csak egy választásod, és neked kell döntened.

Vagy marad a kegyetlen megcsalás, titkolózás, becsapás. Lehet, hogy nem derül ki, de benned ott lesz, egy életre.

Próbálj meg vele erről beszélni, esetleg felvetni azt a gondolatot, hogy mi lenne, ha valami csoportos lenne.

Szerintem ez az egyetlen, becsületes, talán működőképes dolog.

Főleg, hogy valószínű, ő is tudja, hogy neked ő volt az első. Biztosan megfordult már a fejében, hogy te fantáziálsz-e ilyesmiről.

2019. jún. 22. 21:36
 15/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeidet. Akkor amit te szerelemnek mondasz, az egy elköteleződés. Ez így rendben van. De akiért tűzön-vízen átmész, az nem a „szerelmed”, hanem saját magad. Szerintem. Vannak helyzetek, amikor nem magára gondol elsősorban az ember, de ez a ritkábbik...

Meg az is egyértelmű, hogy ha egyet kell választanom, akkor nem kellene gondolkodnom, hogy kit és miért választanék. Csak nekem az egy mellett még

„Ez volt az amikor tudtam, hogy te nem vagy szerelmes. Olvasd vegig megegyszer, es kepzeld el, hogy a parod mondja ezt a kapcsolatotokrol. Milyen erzes lenne?”

-Próbálom ezt az elköteleződős dolgot érteni a szerelem szó alatt... Ha így vesszük, akkor igen. Nem vagyok nagyon mélyen elköteleződve. Viszont azt sem látom, hogy ez probléma lenne. Hülye sem vagyok, tudom, hogy mi a jó nekem hosszú távon.

Ha ő így gondolná, mint én, az lenne az ideális. Akkor nem lenne kérdésem, mert akkor már nyitott kapcsolatban lennénk 😃

Meg szokták mondani, hogy mindig van jobb, minidig van, akiről azt hisszük, hogy jobb. Nem hiszem, hogy ez mással máshogyan lenne. Ezernyi „igazi” van. Vagy valamit félreértek? Lehet hangzatos dolgokat mondani, hogy „jajj Mucikám, örökké lávcsi”, amik jól is mutatnak a filmekben. De a valóság meg nem ilyen. Itt együtt élésről van szó, együttműködésről. Kell, hogy jók legyetek együtt, és akarjátok egymást. Nem látom a párkapcsolati gondomat, amit láttatni akarsz.

„Biztosan megfordult már a fejében, hogy te fantáziálsz-e ilyesmiről.”

- természetesen átbeszéltünk ilyen dolgokat. Ezért is jöhetett létre a kérdés.

2019. jún. 22. 22:18
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakítani kellene és keresni egy olyan lányt akinek ezek a dolgok belefernek. Például egy nyitott házasság.

Egy ilyen lánnyal sztem az élet minden területén jobban kijönnel, mert jobban megertene téged.

2019. jún. 22. 22:57
 17/41 anonim ***** válasza:
88%

Belemagyarázol már minden hülyeséget, hogy saját magadat igazold. Tudományos olvasmányok, na persze. Ha van egy elméleted, amit mindenképp bizonyítani akarsz, csak olyan dolgokat olvasol, ami neked ad igazat.

Nem kell a magyarázkodás, az áltudományos marhaságaid meg a téma szétcincálása. A lényeg az, hogy fogalmad sincs a szerelemről, talán még életedben nem szerettél senkit. Van egy szimpla kis barátnőd, aki mellett annyira unatkozol, hogy majd beledöglesz, hogy végre félre tudj kefélni. Az, hogy semmi más nem tudja erről elterelni a gondolataidat, azt jelenti, hogy a mániáddá vált a dolog, és ezen a szinten ahol te tartasz, már sürgősen szükség lenne egy pszichológus segítségére.

Egyébként abban az egyetlen dologban van igazad, hogy valóban vannak olyan emberek, akik képtelenek voltak felemelkedni egy állat szintjéről, és monogám kapcsolatban élni. De ez nem magyarázat arra a gerinctelen, aljas viselkedésre amit te csinálsz szerencsétlen "pároddal".

2019. jún. 22. 23:05
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak nem akarom feladni. Egyik lehetőséget sem. "

Ime, felnott a generacio, akit a szulei elkenyeztettek es hirbol sem ismerik azt a mondast, hogy mindennek ara van. Keptelen elfogadni, hogy nem kaphat meg az elettol egymast kizaro dolgokat, keptelen orulni annak, ami van, mindig tobb es uj kell. Es melle meg kene az az erzes is, hogy o egy jo ember, nem csal, nem rossz, a masik ember ne haragudjon ra, vagyis meg a veszekedes kockazatat is meg akarja uszni.

Nem kaphatsz meg mindent. Minel elobb elfogadod ezt az apro igazsagot annal elobb leszel boldog. Mert most azt hiszed, hogy csak egy aprosag valaszt el a boldogsagtol, de amint megkapnad ujbol lenne egy betoltesre varo ur, es minden beteljesult kivansagod generalna egy ujat. Es persze ehhez a szerelmed asszisztaljon is... Gondolom tole elvarod a mindennapok kis csendes aldozatait, hogy neked veletlenul se kelljen kenyelmetlenul erezned magad.

Nem gondolom, hogy rossz ember vagy, csak vegtelenul infantilis, mint a szankozni vagyo kisgyerek, aki hisztizik a sapka es a kesztyu ellen.

2019. jún. 22. 23:34
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

Nem ítéllek el, én is hasonló helyzetben vagyok, csak női oldal.

Ráadásul mostanában még itt is olyan kérdéseket látok, amiket magam is kiirhattam volna..

Nem lesz viszont ebben win-win helyzeted.. valamit így is úgy is veszitesz. Én ezt már tudom. Egyébként azt is előre megmondom, hogy 10 év múlva pl, ha gyerekeid annya is lesz, nem leszel hűséges, és/vagy nem leszel boldog, mert nem fognak ezek a vágyaid elmúlni.

Bármennyire is elképzelhetetlen a szakítás, lehet jobb lenne most még gyerek/család/vagyon nélkül.. nem hiszem, hogy egyutt fogtok meg öregedni így,

A nincsen jobb csak más... nem mindegy az sem, miben más..

pl milyen a szexuális eletetek, megvan még a kellő vonzalom? Egy életet nem lenne jó szex nélkül leélni..

2019. jún. 23. 00:07
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
2019. jún. 23. 02:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!