Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van bennem egy olyan, hogy vágyom kipróbálni, milyen mással, akkor hogyan érdemes csinálni? Párom van.
Szóval én nagyon szeretem ezt a kapcsolatomat, és nem hiszem, hogy lehet ennél jobb, egyszer majd neki kell lennie a gyermekeim anyjának. Viszont még sosem voltam rajta kívül mással, és szeretnék új ingereket. Valószínűleg nem egyszer, hanem folyamatosan. Lehet egy szerető, lehet sok egyéjszakás... ahogyan alakulna. Erre vágyom.
Milyen megoldás van erre, ha:
-párom a nyitott kapcsolatra nem vevő
-párcserés, hármas és hasonlók pedig már engem is taszítanak, őt meg pláne
-Szakítás felőlem kizárt (annyit nem érnének a kalandok)
-a háta mögött történő megcsalás sem jó.
-aszexuálissá válni sem megoldás
?
Van még lehetőség? Ötletek? Tippek?
Tehát nagyon jeleznek a szükségleteim, hogy nincsenek kielégítve. Csináltam extrém dolgokat (hobbik), utazgattunk párommal, munkába temetkeztem, és hasonlók. Semmilyen terelés vagy pótmegoldás nem jött be. Így kb. 3 év próbálkozás alatt. Én már beleőrülök.
Nem tudom... valahogyan rá tudnám beszélni a páromat, hogy ne legyen ennyire szigorúan monogám?
Ilyenben változhat valaki véleménye? Vagy tudna szeretni egy megcsalás után?
A swingert akartam javasolni, de ha ennyire ellene vagytok, akkor az se megoldas.
Azert en elgondolkodnek, hogy mi az ami hianyzik a kapcsolatbol. Mi az ami miatt annyira ki akarod probalni massal?
Hogy jott ez a gondolat?
Es felmerult mar benned, hogy esetleg valami nem igazan stimmel es ezert kacsingatsz kifele?
Ugy ertem, hogy a ferfiak megnezik a noket, es gondolom el is gondolkodnak, hogy milyen lenne megdugni, de ha igazan szeretik a parjukat, akkor nem valnak ennyire megszallotta.
Ha monogám,de hülye akkor biztos tudna szeretni egy megcsalás után.De azzal kezdted,hogy folyamatosan szeretnél szeretőt tartani,vagy több nővel kipróbálni.De ha nagyon bolondul érted,akkor gondolom többet is,így amíg Te jól elvagy,addig őt totálisan taccsra vágod.
"Milyen megoldás van erre, ha:
-párom a nyitott kapcsolatra nem vevő
-párcserés, hármas és hasonlók pedig már engem is taszítanak, őt meg pláne
-Szakítás felőlem kizárt (annyit nem érnének a kalandok)
-a háta mögött történő megcsalás sem jó.
-aszexuálissá válni sem megoldás"
Ezek nagyon nem vágnak egybe.Te most mit akarsz?Hogy jön ide az aszexualitás,ha félredugni akarsz?A szakítás kizárt,annyit nem érnek a kalandok.Na de Te megcsalni akarod.Akkor most mi van??
No de ha más nőkkel is ki szeretnéd próbálni azt ùgyis lehet,hogy nem derül ki.Buliban,nincs telszám csere,semmi,se az igazi neved nem mondod meg,dugtok aztán annyi.
Amugy szerintem a parcsere, swinger, az azert jo, mert kozosen a paroddal mentek, vagyis ez a ti kozos elmenyetek es NEM viszitek haza a harmadikat.
Engem sokkal kozelebb hozott a paromhoz, pedig no vagyok.
Nem, te nem szereted nagyon a párodat, sőt, valószínűleg egyáltalán nem vagy belé szerelmes. Ideális lenne a gyerekeid anyjának, de semmi másnak nem látod, csak egy jó természetű, könnyen kezelhető tehénkének, aki szépen leborjazik neked.
Minden ember fantáziálgat, a legtöbb férfi fejében megfordul, hogy milyen szívesen lefeküdne ezzel vagy azzal a nővel, de amit te csinálsz, már beteges.
Kíméld meg magadtól azt a nőt, és szakíts vele.
Először is köszönöm, hogy ilyen gyorsan és ilyen sokan írtatok, többen tényleg segítőkészen! Szuperek vagytok! 🙂
„Mi az ami miatt annyira ki akarod probalni massal?”
-Igyekeztem sokat olvasni a témában, tudományos oldalról. Én arra jutottam, hogy ez természetes ösztön. Az ember csak akkor monogám, amikor szerelmes. A szerelem pedig max 2-3 évig tart. Nekem fél évig tartott minden szerelmem. Sosem tulajdonítottam neki jelentőséget. Úgyis csak a kötődés kialakításában van szerepe, hosszútávon jelentéktelen. Tehát én sem vagyok monogám, mint ahogyan más sem. A társadalmi berendezkedésünk az monogám. De ezt amúgy is csak kevesen tartják be. Mert a természetes ösztöneink, a szükségleteink nem monogámak. Tehát gondoltam rá, hogy valami nem jó, de nem hinném, hogy bármikor is monogám tudnék lenni, egyszerűen mert ember vagyok, és az ember alapvetően nem monogám. Vannak, akik mélyebben köteleződnek el (párom), vannak akik semennyire (szinglik). Én valahol középen vagyok tapasztalataim szerint.
„Es felmerult mar benned, hogy esetleg valami nem igazan stimmel es ezert kacsingatsz kifele?”
- Felmerült persze. Nincs jelentős probléma, együtt mindenre képesek vagyunk 🙂 (a kérdés témája kivétel persze)
Egyszerűen nem látom értelmét, hogy mással végigjárjam ugyanezt az utat újra, akivel valami más témában kell majd ugyanekkora áldozatot-kompromisszumot tennem. Szóval ha a jelenlegi kapcsolatomnál nincs jobb, csak másabb, akkor előrébb sehogyan sem lehetek. Szóval ez egy nagy patthelyzet. És nem akarok mókuskerékbe futni. Meg kell találnom a megoldást a problémámra.
„Hogy jön ide az aszexualitás,ha félredugni akarsz?”
- Csak láttam hasonló kérdéseknél, hogy a támadólag fellépő válaszolók már kiherélnék a kérdezőket 😃 megválaszoltam nekik előre, még mielőtt kötekednének. De nyilván... ha nincs szexuális vágyam, akkor nincs megcsalás sem - nincs probléma. Igaz nem is lenne kit megcsalnom, mert úgy tuti nem kellenék a páromnak 😃
„ùgyis lehet,hogy nem derül ki”
- Mi párommal lelkitársak vagyunk. Neki előbb elmondanám, hogy megcsalom, minthogy a farkam benne lenne a csajban. Ezért nem megoldás ez.
„Amugy szerintem a parcsere, swinger, az azert jo...”
- Nálunk ez tényleg nem működne még én részemről sem. De örülök, hogy neked bevált 🙂
„Nekem a pasim iylet mondana,hogy párcsere,meg swinger,megcsalás azonnal dobnám és többet egy szót nem hallana felőlem!”
- ezaz, hogy ettől félek én is. Olyan megoldás kellene, ami konszenzusos. Nem kompromisszum, hanem konszenzus. Nem mennék bele olyanba, amit nehezen venne be a gyomra. Csak olyanba, amiben mellettem tud állni a párom is.
#6-os! Nem ilyen beállítottságú vagyok. Elnézést, ha rosszul fogalmaztam meg a kérdést, és emiatt erre következtettél.
„miért nem inkább a barátnőddel dobjarok fel a szexuális életeteket?”
Párommal tökéletes a szex! 😍 Imádom.
#9 Miért gondolod így?
Ezerszer és ezerszer átmentem ezen a lehetőségen. Teljesen tudatos vagyok magammal. Apró jelét sem találom annak, hogy ezek a szavak tőlem ne lennének igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!